ErvaringenSite

  Ervaringen Shy to Buy

  Weet jij waarom het lezen van reviews zo belangrijk is? Als je het regelmatig doet dan weet je dat er veel informatie uit kunt halen met betrekking tot de betrouwbaarheid van een online shop en de producten die er aangeboden worden. Als je nog niet bekend bent met reviews dan kun je daar nu een begin mee maken door ze op onze website te lezen. Of je nu op zoek bent naar producten voor je persoonlijke verzorging of naar kleding of accessoires, bij ons vind je een grote verzameling van dit soort recensies. We hopen dat de ervaringen en commentaren van andere klanten je behulpzaam zullen zijn tijdens de momenten dat je online winkelt. Niets is namelijk zo vervelend als onaangenaam verrast worden op het moment dat je een bestelling thuisbezorgd krijgt.

  Over Shy to Buy

  Shy to Buy is een online shop die verzorgingsproducten voor mannen en vrouwen aanbiedt. De site wordt beheerd en is eigendom van Comfort Click Ltd., een bedrijf uit het Engelse Croydon dat wereldwijd een aantal gelijksoortige websites beheerd. Wil je meer weten over wat Shy to Buy voor jou kan betekenen? Dan kun je de live chatfunctie op de website gebruiken of telefonisch contact opnemen met de Nederlandstalige klantenservice. Is Shy to Buy een betrouwbare online shop? De site werkt volgens de algemene voorwaarden van het Webshop Keurmerk en de Consumentenbond. Bovendien worden er veilige betaalmethodes zoals PayPal, creditcard, Bancontact en Klarna aangeboden. Om meer te weten te komen over de ervaringen die andere klanten met Shy to Buy hebben raden we je aan de reviews op onze website te lezen.

  How to Start An Online Store In 5 Simple Steps

  De producten van Shy to Buy

  Deze online shop biedt producten voor persoonlijke verzorging. Dit zijn over het algemeen producten die mannen en vrouwen niet makkelijk in een echte winkel bestellen uit schaamte of ongemak. In totaal worden er bijna 400 unieke producten aangeboden. Het assortiment gaat van artikelen die een slechte adem of schimmelnagels helpen voorkomen tot producten die haaruitval tegengaan. Enkele van de merken die Shy to Buy verkoopt zijn Cobeco Cosmetics, Foligain, Skindoctors en Viaman. De prijzen, betaalmogelijkheden en natuurlijk de uitgebreide omschrijving staan duidelijk per product op de site vermeld. Ben je ontevreden over de producten die je van Shy to Buy ontvangen hebt? Dan kun je ze binnen 14 dagen zonder opgave van reden terugsturen.

  Reviews over Shy to Buy

  Consumenten hebben het recht om te weten hoe een online shop met hen als klant om zal gaan. Daarom is het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen reviews over hun ervaringen met webshops en sites schrijven. Als klant van Shy to Buy krijg je de kans om jouw review ongecensureerd op onze website te plaatsen. Zo kun je anderen laten weten wat jij de voor- en nadelen van deze aanbieder vindt. Heb je ervaring met het indienen van een klacht of verzoek tot het terugsturen van artikelen van Shy to Buy? Beschrijf dit dan uitgebreid in jouw beoordeling. Alleen zo kunnen we samen een realistisch beeld van de werkwijze van deze online shop laten zien.

  Shy to Buy
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Shy to Buy

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Shy to Buy een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Shy to Buy. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Shy to Buy actief?

  Shy to Buy is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Shy to Buy gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.