Siroko

Alle reviews

Siroko

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Sinner merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
Sinner
1 reviews

Heeft u een sport zonnebril, skihelm, skihandschoenen, skibril of iets heel anders gekocht bij Sinner? Deel hier uw review over deze webshop. Daar ...

Websa merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten
websa
1 reviews

Wat? Heb jij het ook al gehoord? Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je w...

Autovendi merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
Autovendi
2 reviews

Ongekend of niet? Autovendi.be! Het idee van de site ErvaringenSite is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo...

Subside Sports merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
Subside Sports
1 reviews

Ben je op zoek naar de shirts van alle voetbalclubs die dit seizoen de Champions League gehaald hebben? Of kan je dat shirt van jouw favoriete club...

Siroko

Ben u een groot fan van wielrennen? Bent u vaak in het weekend met uw racefiets op de weg te vinden? Dan zult u als geen ander weten hoe belangrijk goed materiaal is. Niet alleen uw fiets is belangrijk, maar ook uw kleding en accessoires zoals uw helm en zonnebril dragen bij aan de gehele beleving. Het bedrijf Siroko claimt kwalitatief hoogwaardige producten aan te bieden met name gericht op fietsen, dit alles tegen eerlijke prijzen. Dit klinkt interessant natuurlijk, maar wanneer u eerst zou willen weten wat andere mensen van dit bedrijf en haar producten vinden dan bent u hier aan het juiste adres. Hier op ErvaringenSite leest uw reviews met daarin meningen en ervaringen van anderen die u voor zijn gegaan. Hetgeen u hier leest helpt u met een eerlijk en betrouwbaar beeld te krijgen van het bedrijf Siroko.

Over Siroko
Het bedrijf Siroko is opgericht in 2016 in Spanje. Het bedrijf richt zich op het produceren en verkopen van sport zonnebrillen, zonnebrillen en overige sportartikelen. De producten zijn met name gericht op fietsen en fitness. Het bedrijf is begonnen met een zonnebril serie genaamd de Originals en is vanuit daar doorgegroeid naar een bedrijf dat haar diverse producten wereldwijd verstuurt. De naam Siroko is afgeleid van de gelijknamige wind uit het mediterrane gebied. Zoals ze zelf zeggen zijn ze een frisse wind in de brillen industrie. Siroko wil dat haar klanten haar producten overal mee naar toe kunnen nemen. Ze zijn van mening dat wat men doet, bepaalt wie men is. Bestelling boven de 60 euro worden gratis verzonden en mochten de producten na ontvangst niet aan de verwachtingen voldoen dan heeft u veertien dagen om de producten te retourneren.

Producten en diensten Siroko
Kijkend naar het aanbod van Siroko, dan hebben ze de website ingedeeld in 4 groepen; fietsen, fitness, sneeuw en livestyle. Het bedrijf heeft producten voor zowel mannen als voor vrouwen. Onder de noemer fietsen, vindt u diverse sportkleding voor op de fiets, zoals jassen, vesten, broeken, shirts en diverse accessoires. Het is ook hier waar u de meeste varianten van sport zonnebrillen van het merk vindt. De brillen zijn verdeeld in diverse series, zoals de K3, de K3s, en voor de kinderen de K3Xs. In totaal hebben ze bijna vijftig verschillende varianten en nog eens rond de vijfentwintig verschillende losse lenzen. Ook in de productgroep fitness hebben ze ook diverse kleding in de verkoop en zijn het met name de brillen waar de focus op ligt. Alle brillen bieden een UV400 bescherming, hebben de mogelijkheid om glazen te verwisselen en zijn lichtgewicht. Bij de productgroep sneeuw vindt u geen kleding, maar enkel verschillende skibrillen en lenzen verspreid over diverse series, zoals de GX, GX-kids en G1. De gewone zonnebrillen en ook petten kunt u vinden onder de noemer lifestyle. Het is ook hier waar u de eerste serie van Siroko kan vinden, the Originals. Daarnaast hebben ze de serie Beat, Sportive, Vip en Kids. Ook deze brillen bieden allen UV400 bescherming.

Ervaringen, mening, review Siroko
Bent u bekend met Siroko en heeft u daadwerkelijk contact in het verleden met het bedrijf gehad? Heeft u wellicht een zonnebril van deze firma in het bezit? Of heeft u zelfs meerdere items van hen in huis? In alle gevallen dat u ervaringen met Siroko heeft willen wij u vragen om hier op onze site een review achter te laten. Naast uw ervaring lezen we graag zo veel mogelijk terug van het bedrijf, waaronder ook uw mening en wellicht suggesties met betrekking tot het bedrijf. Uw review gaat andere mensen helpen bij het krijgen van een volledig beeld van het bedrijf, daarvoor alvast dank.