ErvaringenSite

  Ervaringen Skinstore

  Ben jij op zoek naar gezichtsverzorgingsproducten, haarverzorgingsproducten, lichaamsproducten, parfums en cosmetica? En ben je nog op zoek naar een geschikte webshop om deze producten op te bestellen? Misschien is SkinStore dan wel een interessant bedrijf voor jou! SkinStore is namelijk een online aanbieder van klinische huidverzorgingsproducten, luxe spa-producten, haarverzorgingsproducten, parfums, cosmetica en andere producten. Op de webshop van SkinStore vind je zo'n 8000 producten van 300 verschillende merken, waaronder SkinMedica, Stila, ESPA, Hollywood Browzer Beauty en Juice Beauty. Maar hoe kom je erachter wat de kwaliteit van de producten van SkinStore is? Welke levertijden het bedrijf aanhoudt? En wat voorgaande klanten van SkinStore van het bedrijf en de producten vinden? Geen probleem! Op ErvaringenSiteverzamelen wij namelijk informatie, reviews en beoordelingen over diverse bedrijven, waaronder SkinStore. Door reviews van voorgaande klanten te lezen kun jij je verdiepen in het bedrijf en uiteindelijk gemakkelijker beslissen of jij ook een bestelling op de webshop van SkinStore wilt plaatsen.

  Over SkinStore

  SkinStore heeft ruim 24 jaar ervaring met persoonlijke verzorging en huidverzorging. Het bedrijf was één van de eerste webshops wereldwijd die begon met het aanbieden van door dermatologen gemaakte en aanbevolen producten. Het bedrijf geeft aan continu op zoek te zijn naar innovatieve nieuwe merken en producten voor hun klanten. Tevens heeft SkinStore goede relaties opgebouwd met haar merken, waardoor ze hun klanten altijd van advies kunnen voorzien.

  Bovendien kun je op de website van SkinStore een blog vinden. Deze blog wordt dagelijks door het bedrijf aangevuld met nieuwe tips, adviezen en beautynieuws. Denk bijvoorbeeld aan inspiratie voor looks en een overzicht van de nieuwste beautyproducten.

  Wil jij graag door het bedrijf op de hoogte gehouden worden van de laatste nieuwtjes? Schrijf je dan op de website in voor de online nieuwsbrief en/of volg het bedrijf op de social media kanalen Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest en Snapchat. Bij vragen kun je het helpcentrum op de website raadplegen of contact opnemen met de klantenservice van SkinStore door gebruik te maken van de live chatfunctie of een berichtje te sturen per e-mail of op Facebook of Twitter.

  Online-shop until you drop! • Z zoekt uit

  De producten van SkinStore

  Het assortiment van SkinStore is onderverdeeld in de categorieën Sale, Gifts, Skin Care, Hair, Makeup, Tools, Bath&Body, Self-Care, Fragrance, Limited Editions en New. Zo vind je in de categorie Gifts allerlei cadeausets en in de categorie Skin Care vind je producten als serums, maskers, reinigingsmiddelen en hydraterende crèmes. Daarnaast kom je op de webshop van SkinStore producten tegen als shampoo, conditioner, lippenstift, mascara, oogschaduw, kwasten, zelfbruiners, parfum, geurkaarsen en badzout. Ook voor stijltangen en apparaten voor gezichtsversteviging kun je bij SkinStore terecht.

  SkinStore betaling

  Op de webshop van SkinStore kun je je bestelling afrekenen middels verschillende betalingsmogelijkheden. Zo kun je betalen met Visa, Visa Debit, Maestro, MasterCard, American Express, Alipay en PayPal.

  Klachten, Complimenten en Tips voor SkinStore

  Heb jij wel eens persoonlijke verzorgingsproducten van SkinStore besteld? Dan stellen wij het zeer op prijs als jij een beoordeling en review over dit bedrijf op onze pagina achter wilt laten. Hoe heb jij het contact met de klantenservice van SkinStore ervaren en wat is jouw mening over de producten die je hebt gekocht? Laat jouw review achter en help zo andere beauty- en wellness liefhebbers.

  Skinstore
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Skinstore

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Skinstore een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Skinstore. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Skinstore actief?

  Skinstore is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Skinstore gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.