Sleep Easy

Alle reviews

Sleep Easy

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Websa merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten
websa
1 reviews

Wat? Heb jij het ook al gehoord? Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je w...

Loungeset.be merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten
Loungeset.be
1 reviews

Let op en lees hier eerst wat anderen over dit bedrijf vertellen. Kies ervoor om de reviews te lezen over dit bedrijf om zo een goed beeld te krijg...

Lampentotaal merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten
Lampentotaal
2 reviews

Waarom zou ik kopen bij lampentotaal.be? Lampentotaal.be valt in de categorie online shoppen woonwinkel. Het is een online shop waar je vele versch...

Dekoria merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten
Dekoria
1 reviews

Wat zeggen anderen over dit bedrijf? Dekoria.be, lees de meningen van anderen op onze site. Waarom zou je nog wachten met het delen van jouw mening...

Sleep Easy

Een goede nachtrust vormt de kern voor het uitvoeren van de dagelijkse activiteiten van de mens. Ga maar eens na hoe jij je voelt op een dag waarop je niet goed geslapen hebt of met een stijve nek bent opgestaan. Het wekt niet alleen irritatie op, maar kan ook zorgen voor een minder productieve dag simpel omdat jij je vermoeid voelt en soms ook pijn hebt.

Slapen geeft niet alleen energie en een uitgerust gevoel, maar bevordert ook de stemming van een persoon. Daarom is het belangrijk om ook op een geschikt kussen te slapen. De kussens van Sleep Easy zijn daar een voorbeeld van. Wil je een vergelijking maken tussen bedrijven die online producten verkopen of diensten verlenen, waaronder ook aanbieders van slaapkussens, bekijk dan ons review platform.  

Over Sleep Easy
Sleep Easy is een online bedrijf dat zich verdiept heeft in het vervaardigen van kussens, die volgens hun missie zowel het fysieke, mentale als emotionele welzijn van de samenleving kan verbeteren. Het team achter dit kussen had te kampen met nekpijnen en zocht naar een oplossing. Dit EasySleeper kussen heeft als doel nekpijn, nekstijfheid, schouderpijn of spanningshoofdpijn te reduceren.

Producten en diensten van Sleep Easy
Het EasySleeper kussen heeft een spinale kromming die ervoor zorgt dat het hoofd, de nek en de wervelkolom worden ondersteund tijdens het slapen. Het is gemaakt van terugverende schuim, welke de vorm aanneemt van het lichaam. Dit vermindert stijfheid en spanning in het hoofd, verbetert de lichaamshouding en helpt ook bij de ademhaling. Het kussen werkt het effectiefst als je op je rug of op je zij slaapt en het is geschikt voor mensen vanaf 13 jaar en ouder.

Andere producten van Sleep Easy is de scuba kussenbeschermer. Deze beschermt niet alleen het kussen tegen vlekken, maar is ook zacht voor de wangen. Daarnaast verkoopt het bedrijf ook de Mulberry 22 Momme kussensloop. Deze kussensloop is speciaal ontworpen om te voldoen aan de ongebruikelijke contouren van het EasySleeper-kussen. Het is gemaakt van zijde, een materiaal dat staat voor rijkdom en welvaart. Dit materiaal zorgt door de zachtheid ervoor dat de huid en het haar beschermt en comfortabel zijn.

Met de Sleep Easy Blue Light-bril, worden de golflengten van blauw licht opgevangen. Hierdoor blijven de ogen beschermd tegen mogelijk schadelijke blootstelling aan het licht. Denk maar aan stralen vanuit smartphones, laptops en tablets die slaapproblemen, droge ogen en hoofdpijn kunnen veroorzaken. De producten van SleepEasy worden geleverd in alle landen wereldwijd, met uitzondering van Cuba, Iran, Irak, Syrië en Noord-Korea. De leveringstijd varieert tussen de 3 en de 7 dagen. Bestellingen kunnen middels een trackingnummer gevolgd worden.

Complimenten, klachten en tips voor Sleep Easy
Is jouw rugpijn inderdaad verminderd na het slapen op een EasySleeper? Als je klant bent van Sleep Easy of tenminste enkele ervaringen hebt opgedaan met het bedrijf, schroom dan niet om dit te delen met anderen. Jouw review kan ervoor zorgen dat andere potentiële klanten eerder een keuze kunnen maken. Geef daarom zo eerlijk mogelijk jouw mening over de producten en dienstverlening van het bedrijf.