ErvaringenSite

  Ervaringen Sleepy

  Steeds meer mensen zoeken naar comfort bij hun slaapgelegenheid Natuurlijk weet niet een ieder welke wegen te bewandelen als het gaat om een goede slaapcomfort. Gelukkig is er de laatste tijd veel optie naar goede slaapgoed. Op de markt zijn er heel veel aanbieders. Dit maakt het alleen maar moeilijker om een goede keuze te maken. Om deze moeilijkheid uit de weg te werken, is Sleepy een goede optie. Lezen hierover is daarom dus wijs.

  Over Sleepy

  Al ruim 30 jaar heeft Sleepy ervaring op het gebied van het ontwikkelen en producerenslaapcomfort op hoge kwaliteit. Het bedrijf wilt met de producten een bijdrage leveren aan de levensenergie van de mens, om het zodanig actief, positief en creatief in te richten.

  SO entstehen meine handmade Produkte! | Online-Shop Besitzerin nimmt euch mit | STUDIO VLOG #4

  Producten en diensten van Sleepy

  Met de producten van Sleepy kun lange nachten maken. Je slaapt op origineleslaapgoed, waarmee je 120 wachten kunt proefslapen. Zo kun je in je eigen slaapkamer met alle rust het slaapgoed uittesten. Het bedrijf zorgt ervoor dat je 10 jaar garantie hebt. Sleepy focust zich op optimaal slaapcomfort bij een ieder. Dit verbetert op den duur je slaaphouding of het type lichaam die je hebt. De matrassen van Sleepy beschikken over 2 hardheden. Dit betekent dat je kan liggen op de medium kant, of aan andere zijde die een stevige ondersteuning geeft. De comfort van de matrassen van Sleepy garanderen een rustige slaap en helpen je met de beweging overdacht. Sleepy geeft de mogelijkheid om de matras online te bestellen. De matrassen leverancier zorgt dan ervoor dat het gratis wordt aangeleverd. Op de website van het bedrijf kun je naast matrassen ook een keuze maken uit kussens, topper, bed en andere producten die het bedrijf biedt. Als je klaar bent maar je bestelling? Dan gaat het bedrijf over tot het leveren binnen de 48 uur. De levering vindt plaats tijdens werkdagen. Mocht er iets mis gaan, dan kun je telefonisch contact opnemen met het bedrijf, per mail, per post en via het contactformulier. Het kan eens voorkomen dat je niet tevreden bent met je afhandeling. Dan kun je dit voorleggen aan de Consumentenombudsdienst van de Federale Overheid. Dit kan via consumentenombudsdienst.be of bij de geschillencommissie via het Europees ODR Platform.

  Complimenten, klachten en tips voor Sleepy

  Heb je al eens een matras van Sleepy aangeschaft? Wat vond je van de kwaliteit? Hoe is de bestelling afgelopen? Hoe is de levering geschied? Ben je tevreden met de diensten van het bedrijf? Antwoord geven op deze vragen zal onze website alleen maar versterken. Dit zorgt dan ervoor dat andere bezoekers in de gelegenheid worden gesteld om jouw review en beoordeling te lezen. Zo help je hun tijdens het kiezen van de juiste slaapcomfort. Deel jouw ervaring daarom op onze website; Ervaringensite.be. Mocht je review nou positief of negatief zijn, het zal zeker een bijdrage leveren aan de zoektocht van toekomstige klanten. Aarzel daarom dus niet om een review achter te laten op de website, waar wij dagelijks honderden bezoekers hebben, met verschillende verlangens over producten en diensten.

  Sleepy
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Sleepy

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Sleepy een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Sleepy. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Sleepy actief?

  Sleepy is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Fijne Feestdagen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Sleepy gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.