Sleepy

Alle reviews

Sleepy

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

KerstwinQel merklogo voor beoordelingen van Fijne Feestdagen

KerstwinQel

0 reviews

Staat kerst voor de deur en ben je op zoek naar kransen, kunstbomen of verlichting? Of is kerst voor jou een van de belangrijkste momenten van het ...

Kerstmuts merklogo voor beoordelingen van Cadeauwinkels

Kerstmuts

0 reviews

Kerstmis is een van de momenten van het jaar waar het meest naar wordt uitgekeken. Niet alleen op religieuze wijze, maar het is een traditie geword...

Skala merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten

Skala

2 reviews

Skala: Ervaringen Full HD Smart TVs, Apple iMacs, hybride gazelles… voor een paar tientjes. Te mooi om waar te zijn of gewoon een hele goed...

Christine Le Duc merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten

Christine Le Duc

9 reviews

Wat zeggen anderen van Cristine le duc? Er zijn volop verschillende meningen over Cristine le duc. Het is niet vreemd, aangezien het een bedrijf is...

Sleepy

Steeds meer mensen zoeken naar comfort bij hun slaapgelegenheid Natuurlijk weet niet een ieder welke wegen te bewandelen als het gaat om een goede slaapcomfort. Gelukkig is er de laatste tijd veel optie naar goede slaapgoed. Op de markt zijn er heel veel aanbieders. Dit maakt het alleen maar moeilijker om een goede keuze te maken. Om deze moeilijkheid uit de weg te werken, is Sleepy een goede optie. Lezen hierover is daarom dus wijs.

Over Sleepy
Al ruim 30 jaar heeft Sleepy ervaring op het gebied van het ontwikkelen en producerenslaapcomfort op hoge kwaliteit. Het bedrijf wilt met de producten een bijdrage leveren aan de levensenergie van de mens, om het zodanig actief, positief en creatief in te richten.

Producten en diensten van Sleepy
Met de producten van Sleepy kun lange nachten maken. Je slaapt op origineleslaapgoed, waarmee je 120 wachten kunt proefslapen. Zo kun je in je eigen slaapkamer met alle rust het slaapgoed uittesten. Het bedrijf zorgt ervoor dat je 10 jaar garantie hebt. Sleepy focust zich op optimaal slaapcomfort bij een ieder. Dit verbetert op den duur je slaaphouding of het type lichaam die je hebt. De matrassen van Sleepy beschikken over 2 hardheden. Dit betekent dat je kan liggen op de medium kant, of aan andere zijde die een stevige ondersteuning geeft. De comfort van de matrassen van Sleepy garanderen een rustige slaap en helpen je met de beweging overdacht. Sleepy geeft de mogelijkheid om de matras online te bestellen. De matrassen leverancier zorgt dan ervoor dat het gratis wordt aangeleverd. Op de website van het bedrijf kun je naast matrassen ook een keuze maken uit kussens, topper, bed en andere producten die het bedrijf biedt. Als je klaar bent maar je bestelling? Dan gaat het bedrijf over tot het leveren binnen de 48 uur. De levering vindt plaats tijdens werkdagen. Mocht er iets mis gaan, dan kun je telefonisch contact opnemen met het bedrijf, per mail, per post en via het contactformulier. Het kan eens voorkomen dat je niet tevreden bent met je afhandeling. Dan kun je dit voorleggen aan de Consumentenombudsdienst van de Federale Overheid. Dit kan via consumentenombudsdienst.be of bij de geschillencommissie via het Europees ODR Platform.

Complimenten, klachten en tips voor Sleepy
Heb je al eens een matras van Sleepy aangeschaft? Wat vond je van de kwaliteit? Hoe is de bestelling afgelopen? Hoe is de levering geschied? Ben je tevreden met de diensten van het bedrijf? Antwoord geven op deze vragen zal onze website alleen maar versterken. Dit zorgt dan ervoor dat andere bezoekers in de gelegenheid worden gesteld om jouw review en beoordeling te lezen. Zo help je hun tijdens het kiezen van de juiste slaapcomfort. Deel jouw ervaring daarom op onze website; ErvaringenSite. Mocht je review nou positief of negatief zijn, het zal zeker een bijdrage leveren aan de zoektocht van toekomstige klanten. Aarzel daarom dus niet om een review achter te laten op de website, waar wij dagelijks honderden bezoekers hebben, met verschillende verlangens over producten en diensten.