ErvaringenSite

  Ervaringen Society6

  Ben je op zoek naar een website waar je een breed scala van originele ontwerpen van kunstenaars kunt kopen? Neem dan gerust een kijkje op de website van Society6. Natuurlijk is het ook best mogelijk dat je deze website al kent en ooit één of meerdere items hebt gekocht. Zou je in dat geval bereid zijn om ons enkele minuten van je kostbare tijd te gunnen om een korte review te schrijven? Zo geef je andere potentiële klanten de kans om snel en makkelijk te beslissen of het aanbod van deze website aansluit bij hun persoonlijke wensen en behoeften. Het doet er trouwens niet toe of je ervaring positief of negatief was, want op deze pagina worden alle reviews daadwerkelijk gepubliceerd.

  Over Society6

  In 2009 kreeg een vriendin van de oprichters van Society6 de kans om haar kunstwerken met de wereld te delen op de bekende Art Basel Show in Florida. Helaas kon ze zich, net zoals vele andere kunstenaars, de deelnamekosten niet permitteren. Het viel de oprichters van deze onderneming op dat talrijke creatievelingen naarstig op zoek waren naar een open en gastvrij platform waar mensen hun werk konden ontdekken. Dit leidde tot de oprichting van Society6, een plek waar kunstenaars hun creaties kunnen delen, gelijkgestemden kunnen ontmoeten en hun originele ontwerpen verkopen aan klanten van over de hele wereld. Volgens het team achter deze onderneming een groot succes, want intussen is Society6 uitgegroeid tot een internationale gemeenschap van meer dan 300.000 onafhankelijke kunstenaars uit meer dan 160 landen.

  How to Make an Online Store - eCom Tutorial

  Producten en diensten van Society6

  Als je weet waarnaar je op zoek bent, kun je bovenaan de website een bepaalde term in het zoekvenster ingeven. Natuurlijk kun je ook gewoon klikken op een van de voorgestelde categorieën, die elk verder zijn opgedeeld. Zo kun je gericht zoeken naar een specifiek artikel. Op de homepage worden er ook verschillende items in de kijker geplaatst en kun je een overzicht van de meest populaire kunstwerken bekijken. Als je graag één of meerdere blogartikelen over bijvoorbeeldtechnicolor of straatkunstwilt lezen, kun je gerust ook eens een kijkje nemen op de blogpagina van dit bedrijf. Volgens de informatie op de website zou je er bij Society6 op mogen rekenen dat elke aankoop een artiest steunt. Heb je een vraag of opmerking voor het team van dit bedrijf? Dan kun je via de website een informatieaanvraag indienen, waarna iemand van de klantenservice je binnen de 24 uur zou contacteren.

  Complimenten, klachten en tips voor Society6

  Heb je ooit al een kunstwerk via dit platform gekocht? Grijp dan de kans om op deze pagina een bondige, eerlijke review over Society6 te schrijven. Jouw informatie kan namelijk ontzettend waardevol zijn voor andere potentiële klanten van deze onderneming en hen helpen een geïnformeerde beslissing te nemen om al dan niet een bestelling bij deze onderneming te plaatsen. Ben je tevreden van de kwaliteit van je gekochte item(s)? Hoe verliep de betaling en verzending van je bestelling? Was de klantenservice vlot bereikbaar als je vragen of opmerkingen had? Of heb je misschien enkele nuttige tips voor mensen die interesse hebben om bij Society6 een aankoop te doen? Laat het ons zeker weten! Tot slot kun je hier klikken als je graag wilt weten wat onze bezoekers over gelijkaardige bedrijven schrijven.

  Society6
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Society6

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Society6 een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Society6. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Society6 actief?

  Society6 is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Society6 gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.