ErvaringenSite

  Ervaringen Solis

  Bent u op zoek naar een nieuw haardroger? Dan zou het zo maar eens kunnen zijn dat Solis het model heeft waar u opzoek naar bent. Solis is levert verschillende huishoudelijke apparaten, maar op het moment dat u niet bekend bent met het bedrijf en haar producten is het lastig inschatten wat u van hen kan verwachten. Hoe is het gesteld met de kwaliteit van de producten? Is het bedrijf betrouwbaar als het gaat om levertijden? Hier op Ervaringensite.be kunt u reviews lezen met daarin meningen en ervaringen van anderen die u kunnen helpen een beeld te vormen van Solis.

  Over Solis

  Solis is opgericht in het jaar 1908 door de heer Schauferlberger. Hij kwam toendertijd met een verwarmingselement op de markt voor in bed. Hierna ging men zich toeleggen op haardrogers die voor die tijd baanbrekend waren. In 1933 begon Solis met het produceren in Zurich; “Swiss Made”. Wereldwijd was er veel vraag naar de haardrogers van Solis en tot op de dag van vandaag exporteert Solis haar professionele haardrogers naar meer dan 40 landen over de gehele wereld. Solis is vandaag de dag een detailhandelaar op het gebied van huishoudelijke apparaten en biedt een ruime keuze aan producten waarbij functionaliteit erg belangrijk is. In 1983 was het ondernemer Nauer die Solis overnam en het bedrijf in Solis Group dusdanig structureerde dat er nu drie bedrijfseenheden zijn, te weten; Solis Hospitality, Professional en Home. Met meer dan 100 jaar ervaring brengt Solis nog steeds met succes nieuwe innovatieve producten op de markt. Betrouwbaarheid, vertrouwen en duurzaamheidzijn erg belangrijk voor het bedrijf.

  Producten & Diensten Solis

  Het assortiment van Solis, kan verdeeld worden in producten voor koffie, keuken, vacumeren, lucht en haar. Onder koffie vallen de espresso machines, maar ook de melkopschuimers en bonenmalers. De groep keuken is erg uitgebreid, met onder andere apparaten als waterkokers, broodroosters, ijsmachines en rijstkokers. Bij de groep vacumeren vindt u de stofzuigers, maar ook de bewaarcontainers en wijnstoppers. Bij lucht vindt u ventilatoren en apparaten op de lucht te behandelen. De laatste groep is haar en daar vindt u de haardrogers zowel voor thuis als in de hotels. Alle producten worden ontwikkeld vanuit hun functionaliteit en duurzaamheid is erg belangrijk voor Solis. Producten worden kwalitatief hoogwaardig geproduceerd en zouden dus lang mee moeten gaan.

  Ervaringen, klachten, tips, suggesties en mening Solis

  Heeft u in het verleden wel eens een product van Solis gekocht? Heeft u misschien in uw huishouden met meerdere apparaten van Solis? Misschien heeft u in het verleden een haardroger aangeschaft en bevalt deze erg goed? In alle gevallen dat u het bedrijf Solis en haar producten kent willen we u vragen om hier op onze site een review achter te laten en daarin met ons te delen wat u vindt van dit bedrijf. Hoe waren uw ervaringen, wat is uw mening en heeft u ook misschien klachten met betrekking tot dit bedrijf? Uw review dat u hier achterlaat is erg waardevol voor degene die dit lees ten zal gebruikt worden om een reëel beeld te vormen van Solis en haar apparatuur.

  Solis
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Solis

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Solis een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Solis. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Solis actief?

  Solis is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Electronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Solis gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.