ErvaringenSite

  Ervaringen Sonos

  De vraag en het aanbod naar consumentenelektronica blijft groeien. Dit komt doordat steeds meer mensen zulke apparaten willen gebruiken en producten en aanbieders hun marktaandeel willen vergroten. Er zijn dan ook ontelbare online shops die dit soort artikelen aan de man brengen. Sommige verkopen diverse merken terwijl andere webshops zich richten op één soort product van één merk. Van belang is daarbij dat je weet waar je aan toe bent als je online van die elektronica aan wilt schaffen. Het advies dat we je kunnen geven is dat je even de tijd neemt reviews te lezen. Aan de hand van die reviews kom je er namelijk achter wat andere klanten te melden hebben. Je weet zo vrij snel welke online shops goed gewaardeerd worden en waar je goede service krijgt. Voor je gemak vind je al deze reviews geheel vrijblijvend op onze website.

  Over Sonos

  Sonos is ontstaan zoals vele andere bedrijven ontstaan, het begon met een bijzonder idee groeide na het overkomen van de nodige tegenslagen tot een succes uitgroeide. Oprichters McFarlane, Cullen, Mai en Shelburne hadden rond de millenniumwisseling in Californië het idee om een draadloos muziek systeem op de markt te brengen. Omdat pas 16 miljoen Amerikanen internet hadden, streamingdiensten nog niet bestonden en zelfs de iPhone nog niet op de markt gebracht was duurde het tot 2005 voordat het eerste product gelanceerd kon lanceren. Inmiddels zijn de producten van Sonos wereldwijd in de eigen online shop verkrijgbaar. Voor vragen over de producten kun je van maandag tot en met vrijdag telefonisch contact opnemen met de klantenservice. De medewerkers staan je bij tijdens het bestellen van de producten en helpen je verder als je een klacht over een bestelling hebt.

  24 Hour Online Shopping Challenge

  De producten van Sonos

  Sinds de ontwikkeling en verkoop van de eerste draadloze luidspreker is Sonos zich blijven ontwikkelen. Tegenwoordig worden er behalve speakers ook Home Cinema systemen, speakersets en accessoires verkocht. Elk product van deze aanbieder is makkelijk met je stem of een speciale app te bedienen en je hebt de keuze uit diverse eigen radiostations om het soort muziekgenre te luisteren waar je van houdt. Tijdens het bestellen kun je besluiten een account aan te maken of als gast af te rekenen. Dit doe je snel en veilig met creditcard of PayPal. Nederlandse klanten kunnen ook nog met iDeal of Klarna betalen. De levertijd en verzendkosten staan duidelijk vermeld bij de prijs. Mocht je na ontvangst niet tevreden zijn met een product van dit merk dan heb je 100 dagen de tijd om het artikelen terug te sturen.

  Reviews over Sonos

  Heb jij als klant van Sonos ook een ervaring die je graag met andere consumenten deelt? Wacht dan niet langer en plaats een review op onze website. Op die manier kun je andere klanten informeren wat jij hebt meegemaakt, ongeacht of het positief of negatief is. Wij willen zo realistisch mogelijk laten zien wat klanten hier te wachten staat en dat kan alleen als jij een eerlijke en oprechte beoordeling achterlaat. Aan de hand van de informatie die jij verstrekt over bijvoorbeeld de levertijden, de klantvriendelijkheid en de hulp bij klachten komen andere consumenten echt te weten wat Sonos hen te bieden heeft.

  Sonos
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Sonos

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Sonos een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Sonos. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Sonos actief?

  Sonos is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Electronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Sonos gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.