ErvaringenSite

  Ervaringen Sports Direct

  Op zoek gaan naar de juiste sportkleding is niet altijd even gemakkelijk. Online zijn er tal van bedrijven die sportkleding aanbieden. Als sportman of sportvrouw is kwaliteit dan bijna altijd de toonvoerder. De juiste vinden is hierbij dan een uitdaging. Voordat je keuzes maakt scheelt het even online recensies te lezen. Dit vergroot de kans dat je met weinig moeite tegen de betere aanloopt. Bij zo een aankoop kun je ook al snel een paar centen kwijt en maken leuke kortingen de keus interessant. Daarom is het goed om online recensies te lezen en te overwegen over sportkleding.

  Over Sports Direct
  Sports Direct is een onlineshop die uit 670 winkels bestaat. Opgericht in 1982 is het uitgegroeid tot de grootste retailer van sportartikelen in de UK met een uitgebreid portfolio. De sleutel tot het succes van Sports Direct is volgens het bedrijf de medewerkers. Met als streven om internationaal een toonaangevende sport en lifestyle retailer te zijn word enorm veel aandacht besteed aan het aanbod en kwaliteit die geboden wordt aan de klant. Om dit te realiseren onderhoud Sports Direct haar banden met diverse landen en werelddelen, aan wie licenties werden verkocht. Groei is dus voor dit bedrijf het belangrijkste doel. Sports Direct is een hele nieuwe generatie aan het ontwikkelen die sport overschrijdt en de 3 begrippen Lifestyle, premium en Luxury omvat. Met winkels ingericht naar hun doel denken zij dit binnen 5 tot 10 jaren zonder oponthoud te bereiken.

  Producten en diensten van Sports Direct
  Bij Sports Direct kun je online sport artikelen en merken kopen voor elke leeftijdsgroep. Op hun website vind je de opties om te kiezen uit; merken, uitverkoop, mannen, dames, kinderen, accessoires, sport, Amerikaans voetbal, rennen, opleiding, buitenshuis en USC. Ook als je naar een specifiek product of merk zoekt, vind je het gemakkelijk in de zoekbalk. Elke sporter komt zo aan zijn trekken. Van hoge kortingen tot de storefinder, deze maken allemaal jouw online shop ervaring leuker. Kortingen die beginnen bij 50% en oplopen tot 90% kunnen je heel veel geld besparen. Verder geeft Sports Direct je de mogelijkheid snel contact te leggen per chat of email, mocht je ergens mee vastzitten. Zij hebben uitgebreide taalkeuzen en betaalmethodes, waarbij aan bijkans eenieder gedacht is. Hoe prettig is het niet als je gerust in jouw moedertaal een aankoop mag doen in jouw munteenheid. Je kunt kiezen uit verschillende talen en betalen met o.a. PayPal, Visa, Apple pay, American Express en de Maestrokaart.

  Klachten, complimenten en tips voor Sports Direct
  Als marktleider in retail is het belangrijk succes te blijven boeken. Dit kan alleen als je jouw eerlijke ervaringen met anderen deelt. Heb je eens een aankoop gedaan in de onlineshop of bij een winkel van Sports Direct? Deel dan jouw ervaring met Sports Direct. Wat ging minder goed? Wat is jouw ervaring met de nieuwsbrieven? Waaraan geef je je complimenten? Zou je Sports Direct aanbevelen? Wat zijn de suggesties die je graag meegeeft en je verbeterd wilt zien? Hoe kunnen wij jou Sports Direct ervaring volledig maken? Help zo een ander de juist keus maken, door een review en beoordeling achter te laten op Ervaringensite.be.

  cheap clothing stores online *aesthetic*

  Sports Direct
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Sports Direct

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Sports Direct een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Sports Direct. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Sports Direct actief?

  Sports Direct is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Sports Direct gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.