89% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

I
Ines
De website is heel duidelijk en makkelijk om op rond te surfen, en de producten staan goed in beeld. Het is ook simpel om een aankoop te doen en alles af te ronden. Je krijgt altijd een factuur of ...Lees verder
L
L. Lambert
Het lukte me jammer genoeg niet om in te loggen met mijn studieaccount. Na het inloggen kreeg ik geen melding en merkte ik geen verschil. Bovendien vond ik de kosten te hoog voor een student.Lees verder
T
Tran
Het boek dat ik besteld heb, werd op maat gedrukt en ik heb het ontvangen in zo'n 5 dagen, helemaal zoals ze gezegd hebben. Het was echt prachtig en super goed ingepakt. Ik heb helemaal geen k...Lees verder
M
Mahieu
Ik ben echt onder de indruk van de kwaliteit van de boeken die ik hier heb gekocht. Ze hebben een geweldige selectie van onderwerpen, van geschiedenis tot wetenschap tot wiskunde, dus er is voor el...Lees verder
M
mats
De info was echt gemakkelijk te vinden en super handig voor het opstellen van mijn projectvoorstel. Ik kon snel alle gegevens vinden die ik nodig had en dat heeft me echt veel tijd bespaard. De kwa...Lees verder

Reviews (9)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankopen - gemakkelijke transacties

  De website is heel duidelijk en makkelijk om op rond te surfen, en de producten staan goed in beeld. Het is ook simpel om een aankoop te doen en alles af te ronden. Je krijgt altijd een factuur of ontvangstbewijs bij je aankopen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop met studieaccount

  Het lukte me jammer genoeg niet om in te loggen met mijn studieaccount. Na het inloggen kreeg ik geen melding en merkte ik geen verschil. Bovendien vond ik de kosten te hoog voor een student.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van gepersonaliseerd boek

  Het boek dat ik besteld heb, werd op maat gedrukt en ik heb het ontvangen in zo'n 5 dagen, helemaal zoals ze gezegd hebben. Het was echt prachtig en super goed ingepakt. Ik heb helemaal geen klachten, ik zou dit bedrijf zeker aanraden.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Uitzonderlijke kwaliteit boeken op een breed scala van onderwerpen, van moderne Europese geschiedenis tot algebraïsche meetkunde. Een echt one stop shop 👍🙌

  Ik ben echt onder de indruk van de kwaliteit van de boeken die ik hier heb gekocht. Ze hebben een geweldige selectie van onderwerpen, van geschiedenis tot wetenschap tot wiskunde, dus er is voor elk wat wils. De boeken zijn van topkwaliteit en ik ben blij dat ik ze heb aangeschaft. De winkel zelf is ook goed georganiseerd en het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Over het algemeen ben ik zeer tevreden met mijn aankoop en zal zeker nog eens terugkomen voor meer.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van relevante informatie voor projectvoorstel

  De info was echt gemakkelijk te vinden en super handig voor het opstellen van mijn projectvoorstel. Ik kon snel alle gegevens vinden die ik nodig had en dat heeft me echt veel tijd bespaard. De kwaliteit van de info was top en ik kon er echt op vertrouwen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van boeken

  Mijn ervaring met de uitgeverij was echt top! De bestelling ging zonder problemen en de service was super. De boeken die ik kocht waren hun geld zeker waard en werden snel en efficiënt geleverd. Ik ben heel blij met mijn aankoop en zou deze uitgeverij zeker aanraden aan anderen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Artikel geleverd zonder betaling

  Echt waar, hoe kan het dat het pakket al geleverd is voordat het geld van mijn rekening is afgeschreven? Het lijkt een beetje verdacht, maar anderzijds ben ik wel blij dat ik het product al in handen heb. Misschien is er iets misgegaan met de betaling aan jullie kant? Ik weet het niet zeker, maar het is zeker iets om in de gaten te houden.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Snel en efficiënt

  De bezorging van mijn aankoop duurde maar 3 dagen en ik was echt blij met zowel het product als de service. Het ging allemaal heel vlotjes en ik ben super tevreden met wat ik gekocht heb. Bedankt!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van het product

  De hele bestelling liep perfect en ik kreeg het op tijd geleverd. Het enige dat beter kan, is de verwerking van de factuur. Wat ze me na de bestelling lieten zien, was niet genoeg voor de belastingdienst, maar een paar dagen later ontving ik een juiste factuur. Het zou handig zijn geweest om gelijk na de bestelling een melding te krijgen.


Anderen bekeken ook