ErvaringenSite

  Ervaringen Strawberrynet

  Huidverzorgende producten zijn er inmiddels in overvloed in online shops te bestellen. Sommige van die shops zijn op ons eigen continent gevestigd terwijl anderen hun producten vanuit landen aan de andere kant van de wereld verkopen. Maar is dat een reden om aan te nemen dat het met de kwaliteit en service van die shops zo ver weg niet goed zit? Dat hoeft niet het geval te zijn en diegenen die je er meer over kunnen vertellen zijn de klanten van zulke shops. Zij publiceren hun ervaringen en commentaren op onze website zodat consumenten zoals jij daar gebruik van kunnen maken. Zo kom je te weten welke shops er het best gewaardeerd worden en zul je zien dat de plaats waar een webshop zich bevindt geen reden hoeft te zijn om er niets te kopen.

  Over Strawberrynet

  Strawberrynet bestaat sinds 1998 en biedt als online bedrijf producten voor persoonlijke verzorging. Er is voor deze naam gekozen omdat het bedrijf de verkochte producten omschrijft als fris en zoet net als een aardbei. De artikelen worden in meer dan 190 landen verkocht en voor bestellingen naar België of Nederland moet je rekening houden met levertijden die kunnen oplopen tot 60 dagen, dit komt omdat Strawberrynet gevestigd is in Hong Kong. Om producten af te rekenen biedt het bedrijf veilige manieren om je betaling te waarborgen zoals bijvoorbeeld PayPal en creditcard. De klantenservice van deze online shop is per e-mail en contactformulier te bereiken voor vragen over producten of instructies over hoe je een product terugstuurt. Je hebt daar overigens 60 kalenderdagen de tijd voor.

  How I run my Online ART Shop (For Artists)

  De producten van Strawberrynet

  Ondanks dat Strawberrynet in Hong Kong gevestigd is verkoopt het ook producten van bekende merken zoals Adidas, Alexander McQueen en Cacharel. Er zijn diverse soorten make-up verkrijgbaar in deze online shop net zoals huidverzorgende artikelen zoals lotions en vitaminemaskers. Ook voor mannen is er een uitgebreid aanbod aan diverse artikelen voor hun uiterlijke verzorging te bestellen. Verder worden er geuren voor in huis zoals kaarsen en aromasticks te koop aangeboden. Op de homepagina van Strawberrynet zijn de aanbiedingen te zien die overigens dagelijks wisselen. Er worden in totaal meer dan 30.000 producten aangeboden van bijna 1000 merken. Klanten die op de hoogte willen blijven van nieuws en promoties kunnen zich opgeven voor de nieuwsbrief.

  Reviews over Strawberrynet

  Laat ons weten wat jij als klant voor ervaring hebt met deze buitenlandse online shop. Schrijf een review en publiceer deze op onze website. Op die manier maak je het voor ons mogelijk om duidelijk te laten zien wat alle klanten samen vinden van de kwaliteit en service die deze webshop te bieden heeft. Nieuwe klanten beschikken zo over een uitgebreide bundel informatie om erachter te komen wat consumenten de vele plus- en minpunten van het shoppen bij Strawberry vinden. Jouw ervaring met deze shop kun je delen in een zelfgeschreven beoordeling die wij zonder censuur aan anderen laten zien. Op die manier draag je jouw steentje bij en zullen klanten blij zijn met jouw bijdrage.

  Strawberrynet
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Strawberrynet

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Strawberrynet een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Strawberrynet. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Strawberrynet actief?

  Strawberrynet is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Strawberrynet gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.