Stuhrling Reviews

: 14
36% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

E
enzo
Zeven jaar geleden heb ik een horloge online gekocht voor 270€. Het is van topkwaliteit, heeft een prachtig design en voelt stevig aan. Het horloge ziet er nog steeds als nieuw uit en ik draag het ...Lees verder
J
jonas
De horloges die ik besteld had, zagen er geweldig uit en waren echt van topkwaliteit. Jammer genoeg werden ze per ongeluk op het verkeerde adres geleverd door de bezorgdienst. Na contact met zowel ...Lees verder
L
lowie
Een paar jaar geleden kreeg ik een horloge cadeau, genaamd Aeronaut, en daarna kocht ik er nog een, een Meridian GMT. Beide horloges hebben een quartz uurwerk en zijn vrij eenvoudig. Tot nu toe heb...Lees verder
S
Sacha Parmentier
Eigenlijk vind ik het horloge echt leuk. Het past perfect om mijn pols, zit comfortabel en ziet er geweldig uit voor informele gelegenheden. Maar, de productinformatie zegt dat het horloge waterbes...Lees verder
R
R. Mahieu
Na het klagen over de kwaliteit van het horloge kreeg ik te horen dat de binnenste delen van de schakels niet gepolijst waren of PVD-geplateerd omdat ze nergens zichtbaar waren. Ik was geschokt doo...Lees verder

Reviews (14)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  horloge van goede kwaliteit

  Zeven jaar geleden heb ik een horloge online gekocht voor 270€. Het is van topkwaliteit, heeft een prachtig design en voelt stevig aan. Het horloge ziet er nog steeds als nieuw uit en ik draag het elke dag zonder problemen. Wie denkt dat je een vergelijkbaar horloge kan kopen voor 100€ op louche websites, leeft nog in een sprookjeswereld!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van hoogwaardige horloges

  De horloges die ik besteld had, zagen er geweldig uit en waren echt van topkwaliteit. Jammer genoeg werden ze per ongeluk op het verkeerde adres geleverd door de bezorgdienst. Na contact met zowel de bezorgdienst als het bedrijf, kreeg ik niet de hulp die ik nodig had om het probleem op te lossen. De service was echt teleurstellend en frustrerend.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Buy watch

  Een paar jaar geleden kreeg ik een horloge cadeau, genaamd Aeronaut, en daarna kocht ik er nog een, een Meridian GMT. Beide horloges hebben een quartz uurwerk en zijn vrij eenvoudig. Tot nu toe heb ik geen enkel probleem gehad, hoewel anderen slechte recensies achterlieten. Maar ik ben er tevreden mee. Het horloge is niet erg fancy, maar dat had ik ook niet verwacht. Het is een eenvoudig horloge dat de tijd aangeeft.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aantrekkelijk horloge

  Eigenlijk vind ik het horloge echt leuk. Het past perfect om mijn pols, zit comfortabel en ziet er geweldig uit voor informele gelegenheden. Maar, de productinformatie zegt dat het horloge waterbestendig is tot 10 ATM (100 meter), maar op de achterkant van de horlogekast staat duidelijk dat het enkel waterbestendig is tot 5 ATM. Ik wou het eigenlijk gebruiken als duikhorloge, maar dat durf ik nu niet meer. Daarnaast werken de wijzers op de chronograaf niet goed boven en onder nul (zie tweede foto). Ik was toch niet van plan de chronograaf te gebruiken, dus dat is geen groot probleem, maar het zorgt ervoor dat ik twijfel aan de kwaliteitscontrole en me afvraag hoe goed dit horloge in elkaar zit. Ik kocht het horloge voor casual wear en het ziet er goed uit, maar als dit representatief is voor de producten, koop ik geen ander horloge meer en kan ik niet met een gerust geweten kwalitatieve horloges aanbevelen, tenzij ik een beter gemaakt model zie.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  horloge

  Na het klagen over de kwaliteit van het horloge kreeg ik te horen dat de binnenste delen van de schakels niet gepolijst waren of PVD-geplateerd omdat ze nergens zichtbaar waren. Ik was geschokt door hoe slordig, goedkoop en ruw afgewerkt de horloges zijn. Ik denk dat de normen en ethiek van het bedrijf overduidelijk zijn. Koper, u bent gewaarschuwd.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  horloges

  Ik heb in totaal 6 horloges gekocht, echt waar, ik moet toen niet goed geweest zijn. Bijna al die horloges, behalve die ene die ik cadeau heb gegeven, zijn nu helemaal verroest en/of verkleurd. Ik heb zo'n mooi gouden horloge gekocht en nu is dat zo erg verkleurd dat het niet eens meer goud lijkt. De andere horloges hebben allemaal een verroest en geëtst oppervlak. Eerlijk gezegd heb ik geen idee van wat voor coating daarop zat, maar het is helemaal niet duurzaam. Drie van die horloges durf ik zelfs niet meer te dragen, de corrosie is zo erg dat ik denk dat ik ze moet weggooien.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Allure Merano Quartz 38mm Horloge

  Ik heb de Allure Merano Quartz 38mm horloge besteld op 7 augustus en het op 21 augustus ontvangen. De levertijd van 2 weken was oké, maar kon beter. Over het algemeen is de kwaliteit van het horloge goed, het ziet er duurder uit dan het eigenlijk was. Ik heb het gekocht tijdens een sale, dus heb minder betaald dan de oorspronkelijke prijs van €150. Jammer genoeg was er een week later opnieuw een sale waarbij het horloge nog goedkoper was.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van een horloge

  Onlangs heb ik een horloge gekocht en ik ben teleurgesteld omdat het niet aan mijn verwachtingen voldeed. Na slechts een maand begon het horloge te haperen en te stoppen met werken. Ik dacht dat het een goed horloge was, maar het bleek onbetrouwbaar te zijn. Toen ik contact opnam met de klantenservice, voelde ik me niet serieus genomen. Ik zal dit horloge niet aan anderen aanbevelen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Horloge

  Ik heb een horloge besteld en moest vooraf betalen voor de verzending, wat ik een beetje vreemd vond. Toen het horloge aankwam, vond ik een briefje in de doos waarop stond dat ik nog een extra 25 euro moest betalen voor douanekosten. Gelukkig heb ik mijn zaak gewonnen bij PayPal en heb ik mijn geld teruggekregen. Echt schandalige praktijken!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Horloge nog niet aangekomen

  Ik ben echt teleurgesteld dat mijn horloge nog niet is aangekomen. De tracking zegt dat het al meer dan een week bij het depot van DHL is. Maar wanneer ik DHL bel, zeggen ze dat ze niets gepland hebben en dat ik het bedrijf moet contacteren. Ik heb al 8 keer gemaild en geappt, maar heb nog steeds geen reactie ontvangen. Daarom ben ik nu genoodzaakt om mijn geld terug te vragen via PayPal. Als het zou kunnen, zou ik echt geen sterren geven.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop horloge

  Het merk waar ik mijn horloge van heb gekocht, wordt vaak bekritiseerd, maar ik moet zeggen dat ik best tevreden ben. Zeker als je rekening houdt met de prijs die je ervoor hebt betaald. De kwaliteit is oké en het horloge werkt nog steeds prima. Ik ben blij met mijn aankoop en zou het zeker aanraden aan anderen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Probleem met SAV onder garantie

  Ik wil graag mijn waardering uitspreken naar het team dat serieus met mijn probleem aan de slag is gegaan en mij de juiste contactgegevens heeft gegeven voor mijn garantieprobleem met mijn nieuwe horloge. Ik heb een uitgebreide e-mail teruggestuurd met mijn adres, foto's van de factuur, foto's van het horloge met het probleem en een uitleg erbij. Jammer genoeg heb ik tot nu toe geen reactie ontvangen, net zoals bij mijn vorige pogingen om contact op te nemen. Ik hoop oprecht dat het team meer inzet toont.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  slechte kwaliteit

  Ik heb een horloge gekregen als cadeau, maar het had enkele problemen. De tweede tijdzone werd met aanzienlijke vertraging weergegeven en het uurwerk begon los te komen en rond te draaien in het horloge. Ik heb het horloge opgestuurd voor reparatie, maar moest extra kosten betalen. Helaas waren de problemen na de reparatie nog steeds aanwezig en leek het werk niet professioneel uitgevoerd.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van een horloge

  Verschrikkelijke communicatie en klantenservice! Na drie maanden nog steeds geen vooruitgang ondanks hulp van een andere partij. De horloges zijn echt van slechte kwaliteit en de klantenservice is gewoon rampzalig. Ik zou het echt aanraden om deze winkel te vermijden.


Anderen bekeken ook