ErvaringenSite

  Ervaringen Stuhrling

  Het gros van de mensen heeft vroeg of laat wel een horloge in zijn bezit, dan wel gekregen of dan wel zelf gekocht. Van puur praktisch tot een luxe sieraad, horloges hebben verschillende functies en gaan gepaard met verschillende emoties. Zo heb je mensen die niets geven om een horloge, tot mensen die helemaal wild worden van een bepaalde klok om hun pols. Zeker als je horloges verzameld als een hobby dan ken je de naam Stuhrling. Een bedrijf dat al meer dan 20 jaar op de markt is. Maar wil je nou meer weten over dit bedrijf en haar producten zonder geld uit te geven om dit eerste hands te ervaren, dan ben je hier bij ons aan het juiste adres. Hier lees je meningen en reviews van mensen die je hierin zijn voorgegaan. De ervaringen die deze mensen hebben achtergelaten zijn betrouwbaar en eerlijk, ze geven jou een beeld van wat voor een bedrijf Stuhrling is en wat je van hun producten kunt verwachten.

  Over Stuhrling

  Sinds 1999 bestaat het bedrijf Stuhrling en zijn gevestigd in New York. Chaim Fischer is de oprichter van het bedrijf en heeft de achternaam van Max Stuhrling nieuw leven in geblazen. Max Stuhrling was een meester horloge maker uit Zwitserland die aan het eind van de negentiende eeuw leefde. Stuhrling ontwerpt en maakt in eigen beheer horloges en accessoires als bedrijf. Ze claimen volgens Zwitserse standaarden horloges te maken, terwijl ze in feiten dit niet doen.

  All about running a ONLINE SHOP + quick office tour! ~ Frannerd

  Producten van Stuhrling

  Als het gaat om horloges heeft Stuhrling haar producten en twee hoofdgroepen verdeeld, te weten mannen en vrouwen. Wanneer je op de site van Stuhrling een keuze maakt voor welk geslacht je een horloge zoekt. Krijg je vervolgens een aantal opties om het zoeken naar een geschikt horloge te vergemakkelijken. Zo kun je aangeven wat voor een soort binnenwerk je wil, een automatisch, mechanisch of een quartz uurwerk. Daarnaast kun je een aantal extra opties aangeven waar het horloge aan moet voldoen, te denken valt hierbij aan datum, tweede tijd of bijvoorbeeld een stopwatch optie. Men heeft door de jaren heen meer dan 15 miljoen horloges verkocht in verschillende vormen en maten. Op de site kun je verder nog aangeven welke maat klok je zoekt, welke kleur je wil, het soort bandje erop moet zitten en bijvoorbeeld of hij waterdicht moet zijn. Hoe meer opties je aanvinkt hoe specifieker je duikt in het aanbod van Stuhrling. Na het vinden van jouw gewenste horloge zal het zoals ze zelf zeggen naast de tijd ook veel over de drager zelf zeggen.

  Uw mening en ervaring over Stuhrling

  We van Ervaringensite.be willen jou vragen om een review achter te laten bij ons als je ervaringen met het bedrijf Stuhrling en haar producten hebt. Heb je een horloge van Stuhrling en ben je daar positief over, dan horen we het graag van jou. Maar ook wanneer je slechte ervaringen met het bedrijf hebt, is dit interessant voor anderen om te lezen. Jouw review kan andere Belgen voorzien van betrouwbare informatie die ze op hun beurt weer verwerken in het maken van de juiste keuzen bij het uitzoeken van een horloge.

  Stuhrling
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Stuhrling

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Stuhrling een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Stuhrling. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Stuhrling actief?

  Stuhrling is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Stuhrling gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.