ErvaringenSite

  Ervaringen Sunsky

  Ben je op zoek naar een website waar je de keuze hebt uit een groot aantal elektronische artikelen? Wie weet is het aanbod van Sunsky iets voor jou. Uiteraard is het ook best mogelijk dat je in een ver of recent verleden al een bestelling via deze website hebt geplaatst. Zou je in dat geval bereid zijn om op deze pagina een informatieve review over jouw persoonlijke ervaring met Sunsky te schrijven? Op die manier kun je andere potentiële klanten helpen een geïnformeerde beslissing te maken om al dan niet bij deze website één of meerdere items te kopen. Omdat hier alle reviews hoe dan ook worden gepubliceerd, maakt het overigens niet uit of jouw ervaring positief of negatief was.

  Over Sunsky

  Sunsky is een Chinees bedrijf dat is gevestigd in Shenzhen. De focus van deze onderneming ligt vooral op elektronische producten, meer bepaald mobiele telefoon accessoires, computerapparatuur, game-accessoires en home & outdoor gadgets. Volgens Sunsky zelf kun je bij hen rekenen op een innovatief platform, producten van hoge kwaliteit en aanzienlijk lagere prijzen dan de detailhandel. Met een verticaal geïntegreerd en gestandaardiseerd beheer van de supply chain en IT-workflow, levert Sunsky dagelijks duizenden bestellingen aan klanten uit meer dan 200 landen.

  Online Shop Up: Vestiaire Collective | Fashion Haul | Trinny

  Producten en diensten van Sunsky

  Als je weet waarnaar je op zoek bent, kun je een artikel of term bovenaan in het zoekvenster ingeven. Het is ook mogelijk om een keuze te maken uit een van de voorgestelde categorieën, zoals smartphones, consumer electronics, security, toys & hobbies of home & garden. Omdat elke categorie verder is opgedeeld in een aantal subcategorieën, kun je gericht naar een specifiek item op zoek. Verder is er ook een overzicht van nieuwe artikelen, een maandelijkse top 15, een wekelijkse top 15, overzeese depots, de verschillende merken waar deze webwinkel mee samenwerkt en accessoires voor populaire merken. Bij Sunsky zou je de keuze hebben uit een groot aantal veilige betalingsmethoden, waaronder iDeal, Sofort, PayPal en credit- en debetcard. Ook wat de verzendingsmethode betreft zijn er verschillende keuzes mogelijk, afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren. Enkele voorbeelden zijn UPS, DHL en Post NL. Heb je een vraag of opmerking voor het team van Sunsky? Dan kun je per e-mail contact opnemen met de klantenservice van deze onderneming.

  Complimenten, klachten en tips voor Sunsky

  Ben je al vertrouwd met de producten en diensten van Sunsky? Heb je ooit al een USB-kabel, een waterdichte mobiele telefoon, AirPods of een deurbel met camera gekocht bij deze online winkel? Dan zouden we het erg op prijs stellen als je op deze pagina een eerlijke review over jouw persoonlijke ervaring met Sunsky zou willen schrijven. Hoe verloopt het aankoopproces op de website van Sunsky? Kun je als klant rekenen op een veilige betalingsmethode? Hoe lang duurt het voordat je bestelling wordt geleverd? En reageert de klantenservice van deze onderneming snel, correct en vriendelijk als je vragen of opmerkingen hebt? Wij kijken alvast uit naar een verslag van jouw ervaringen! Wil je graag weten wat onze bezoekers schrijven over gelijkaardige bedrijven? Neem dan zeker eens een kijkje op deze pagina. Wij wensen je alvast veel leesplezier toe!

  Sunsky
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Sunsky

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Sunsky een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Sunsky. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Sunsky actief?

  Sunsky is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Sport & Outdoor, Persoonlijke verzorging, Electronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Sunsky gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.