ErvaringenSite

  Ervaringen Surfdome

  Bent u een fan van buitensporten en vaak in de sneeuw of het water te vinden? Dan zult u ongetwijfeld geregeld internet afstruinen naar nieuwe sportartikelen of kleding. Maar op internet is tegenwoordig erg veel aanbod en voor u als consument is het vaak moeilijk te bepalen welke aanbieder nu te vertrouwen is. Zo is de kans dat u online ook de site van Surfdome tegenkomt, ze bieden een compleet aanbod producten als het gaat om buitenactiviteiten en dan met name voor Surf, Snow en Skate. Maar hoe komt u er nou achter of het bedrijf kwaliteitsproducten levert? Zijn ze betrouwbaar als het gaat om leveringen? Is het aanbod op de site ook daadwerkelijk voorradig wanneer je overgaat tot bestelling? Hier op ErvaringenSite kunt achterhalen wat u kunt verwachten van het bedrijf Surfdome. U leest hier ervaringen en meningen van mensen die u voor zijn gegaan en op basis van deze informatie kunt u een gedegen beslissing nemen of u al dan niet in zee wil gaan met dit bedrijf.

  Over Surfdome

  Het bedrijf Surfdome is opgericht in 2006 in Londen en biedt een online webwinkel dat schoenen, kleding en sportartikelen verkoopt voor mannen en vrouwen. Zoals ze zelf zeggen, of het nu op het strand, in de bergen of op straat is, ze voelen uw passie. Surfdome biedt verschillende merken aan en hebben een uitgebreid aanbod. In 2017 is het bedrijf overgenomen door Internet Fusion, een grote internet detailhandelaar met meerdere specialistisch websites verspreid over verschillende marktsegmenten. De producten van Surfdome kunnen naar 60 landen wereldwijd verscheept worden en wanneer u uw bestelling op de website doorvoert, kunt middels verschillende opties uw producten naar uw gewenste adres verstuurd krijgen. Dus leveringen in zowel Europa, de Verenigde Staten en bijvoorbeeld Australië is geen probleem.

  ONLINE SHOP FAILS! | DEEL 2

  Producten & Diensten Surfdome

  Het complete aanbod van Surfdome is erg uitgebreid en richt zich met name op Surf, Snow en Skate. Ze hebben kleding, schoenen en sportartikelen van veel verschillende merken. Het aanbod is voor zowel mannen, vrouwen als kinderen. Het aanbod op de site is overzichtelijk geordend en zowel per artikel, als per merk en type activiteit kunt u uw gewenste artikelen zoeken. Ze verkopen surfborden, boyboards, skate spullen, zwembroeken, rashguards, maar ook kampeerspullen, jassen, sweaters en schoenen. Surf Dome heeft milieuvriendelijkheid hoog op de agenda staan, zo hebben ze een aantal merken die ze zelf verkopen bereidt gevonden om mee te werken om plastic verpakkingen terug te dringen. Ze doen dit onder de naam The Plastic Cutback initiatief. Wanneer u producten via Surfdome besteld dan proberen ze met zoveel mogelijk partners het voor elkaar te krijgen dat ze de producten in hun eigen 99,8 % plasticvrije verpakking mogen verzenden. Wanneer de producten in hun magazijn aankomen zijn ze degene die de eventuele plastic verpakking verwijderen en in de bulk door een derde partij direct laten recyclen. Zo eindigen zo min mogelijk verpakkingen op de vuilnisbelt en draagt u als klant indirect bij aan het milieu. Wanneer uw bestelde product bezorgd is heeft u 30 dagen bedenktijd en als het om wat voor reden dan ook niet voldoet aan uw verwachtingen van kunt u deze kosteloos retourneren.

  Ervaringen, mening, tips, klachten, review Surfdome

  Heeft u in het verleden producten gekocht via de website van Surfdome? Bent u misschien vaste klant van het bedrijf? Of kent u het bedrijf en zou u er nooit iets bestellen? Wanneer u bekend bent met het bedrijf Surfdome en haar producten dan horen we graag van u. We willen u dan ook vragen om hier op onze site een review achter te laten met daarin uw mening en ervaringen met betrekking tot het bedrijf. Uw genomen moeite gaat andere mensen helpen een wel overwogen keuzen te maken wanneer ze zaken willen doen met Surfdome. Daarvoor op voorhand dank.

  Surfdome
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Surfdome

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Surfdome een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Surfdome. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Surfdome actief?

  Surfdome is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Surfdome gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.