ErvaringenSite

  Ervaringen Tandenborstel.com

  Tandenborstels!! Je kunt je tegenwoordig overal in specialiseren. Tandenborstels, waarom ook niet? Een mond vol mooie tanden is belangrijk in de westerse wereld; het kan zorgen voor de o zo belangrijke positieve eerste indruk. Op onze ErvaringenSite willen wij er graag achter komen wat u vindt van website bedrijven zoals deze. Daarom hopen wij dat u mee helpt en uw review achterlaat bij bedrijven die op onze gids opgenomen zijn. Want alleen met uw inzet kunnen we samen ervoor zorgen een betrouwbaar platform te bouwen. Een platform waarop onbetaalde, niet gesponsorde, en eerlijke persoonlijke ervaringen worden gedeeld door mensen zoals uzelf. U vindt het toch ook prettig om een review te lezen over een product of een dienst die u via het internet aan wilt schaffen? Daarom vragen wij u om mee te werken. Vindt u het prettig shoppen bij tandenborstel.com? Een review achterlaten kost niks, en wordt zeer op prijs gesteld!

  Over Tandenborstel.com
  Het bedrijf achter de website met de naam Tandenborstel.com bestaat al meer dan 15 jaar. Alles wat we te weten kunnen komen over deze website is dat het is opgezet door de heer Willem Jan Boeijen, en dat de website in het jaar 2013 ook voor smartphones beschikbaar werd. Gelet op de naam zou men de indruk kunnen krijgen dat op de site alleen tandenborstels worden aangeboden, maar een bezoekje op de site leert dat er ook andere verzorgingsproducten worden aangeboden.

  Producten en Diensten van Tandenborstel.com
  Bij tandenborstel.com kan je elektrische tandenborstels en alle toebehoren bestellen van grote A-merken, zoals Oral-B, Philips Sonicare en Everbright. Naast de normale elektrische tandenborstels voor dagelijks gebruik worden er ook andere producten te koop aangeboden die te maken hebben met mondhygiëne en ongemakken, zoals monddouches, whitening producten, producten tegen tandenknarsen, slechte adem, gevoelig tandvlees enzovoort.
  Een verrassing is echter dat behalve tandenborstels en producten voor mondhygiëne er ook verschillende pagina’s op de site te vinden zijn met producten die niets met mondhygiëne te maken hebben, zoals mondkapjes, handgel, ontharingsmiddelen, bloeddrukmeters, toilettassen en haarverzorging.Op de website wordt direct bij je bestelling aangegeven of het product op voorraad is of niet. In de meeste gevallen worden de bestelde producten binnen 24 uur op het thuisadres bezorgd. Er zijn verschillende betalingsmogelijkheden op de webshop opgenomen, zoals PayPal, het in Nederland populaire iDEAL, maar u kunt ook een gewone bankoverschrijving maken naar de Rabobank of de Belgische bank KBC.

  Complimenten, Klachten en Tips over Tandenborstel.nl
  Mondverzorging is belangrijk. Er zijn op het internet maar weinig drogisterijen die echt een overzichtelijke webwinkel hebben. Dat is ook vrij moeilijk aangezien het aanbod van een drogisterij zo enorm divers is. Daarom is het fijn dat er webshops zijn die zich specialiseren in een product. Wat vind u van Tandenborstel.com? Vind u het aanbod van verschillende producten groot genoeg? Heeft u wel eens wat besteld? Wij hopen dat u uw persoonlijke ervaring met ons wilt delen. Aan de hand van uw persoonlijke review kunnen anderen makkelijker beslissen of ze wel of juist niet met deze webshop zaken willen doen. Helpt u mee van ErvaringenSite het beste naslagwerk van België en Nederland te maken?

  Online-shop until you drop! • Z zoekt uit

  Tandenborstel.com
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Tandenborstel.com

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Tandenborstel.com een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Tandenborstel.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Tandenborstel.com actief?

  Tandenborstel.com is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Tandenborstel.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.