Tegeltjes Reviews

: 14
100% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

M
mila
We waren eerst wat sceptisch vanwege de negatieve recensies, maar besloten toch om gepersonaliseerde tegeltjes te bestellen voor het afscheid van een collega. De tegeltjes werden snel geleverd en w...Lees verder
L
Laura Raes
Onlangs heb ik wat tegeltjes gekocht bij deze winkel en ik moet zeggen dat ik echt onder de indruk ben van de kwaliteit en service die ik heb gekregen. De tegeltjes waren gewoon echt top en helemaa...Lees verder
S
Stan Lecomte
Ik heb al een paar keer tegeltjes bij jullie besteld en ik ben altijd blij geweest met mijn aankopen. Jullie tegeltjes zijn niet alleen leuk, maar ook van super goede kwaliteit in vergelijking met ...Lees verder
E
Eline
Ik ben echt super tevreden over hoe dit bedrijf te werk gaat. Ze namen meteen contact met me op na mijn bestelling via e-mail om alle details te bespreken en de tegeltjes precies zoals ik wilde te ...Lees verder
S
Sara
Snelle levering en goede kwaliteit! Ik ben er echt blij mee! Jammer genoeg zat er geen ophangsysteem bij. Ook klopte de voorvertoning van de foto niet helemaal met wat we hadden ingeladen. Uiteinde...Lees verder

Alle reviews (14)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Personalized tile orders for multiple colleagues

  We waren eerst wat sceptisch vanwege de negatieve recensies, maar besloten toch om gepersonaliseerde tegeltjes te bestellen voor het afscheid van een collega. De tegeltjes werden snel geleverd en waren van goede kwaliteit. Ondanks dat één tegeltje een hoekje afgebroken had, hebben we de instructies op de website gevolgd om de klantenservice te contacteren. Ze hebben het probleem snel opgelost naar onze tevredenheid. We begrijpen de negatieve recensies niet en vinden het jammer dat een ogenschijnlijk klein bedrijf op zo'n negatieve manier wordt afgeschilderd. Tegeltjes komt hun beloftes na en we waarderen hun betrouwbaarheid.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van tegeltjes

  Onlangs heb ik wat tegeltjes gekocht bij deze winkel en ik moet zeggen dat ik echt onder de indruk ben van de kwaliteit en service die ik heb gekregen. De tegeltjes waren gewoon echt top en helemaal zoals ik gehoopt had. Ik had ook een klein probleempje met een van de tegeltjes, maar de klantendienst heeft super snel gereageerd en het probleempje meteen opgelost. Dat bewijst voor mij dat ze echt om hun klanten geven en gaan voor een uitstekende klantenservice. Kortom, ik ben heel blij met mijn aankoop bij deze winkel en zal zeker terugkomen voor meer in de toekomst.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Tegeltjes bestellen

  Ik heb al een paar keer tegeltjes bij jullie besteld en ik ben altijd blij geweest met mijn aankopen. Jullie tegeltjes zijn niet alleen leuk, maar ook van super goede kwaliteit in vergelijking met andere merken. Onlangs heb ik weer twee tegeltjes besteld en ik kijk er naar uit om ze morgen te ontvangen. Ik vind het fijn dat ik jullie makkelijk kan bereiken, maar misschien kan het bestelsysteem wel wat meer up-to-date en duidelijker zijn. Over het algemeen ben ik wel helemaal blij met de service die jullie bieden.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aanpassen tegeltjes

  Ik ben echt super tevreden over hoe dit bedrijf te werk gaat. Ze namen meteen contact met me op na mijn bestelling via e-mail om alle details te bespreken en de tegeltjes precies zoals ik wilde te maken. In amper 10 minuten waren we er al uit en kon het hele proces beginnen. Als extraatje mocht ik de tegeltjes zelfs laten bakken, wat me enorm veel tijd en moeite heeft bespaard. Ik raad dit bedrijf zeker aan aan iedereen die op zoek is naar gepersonaliseerde tegeltjes.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Fototegeltje

  Snelle levering en goede kwaliteit! Ik ben er echt blij mee! Jammer genoeg zat er geen ophangsysteem bij. Ook klopte de voorvertoning van de foto niet helemaal met wat we hadden ingeladen. Uiteindelijk wel mooi uitgelijnd, maar toch een klein puntje van feedback.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van delfsblauwe tegels

  Mijn ervaring met de webwinkel was echt super. Jammer genoeg was mijn pakket zoekgeraakt bij de bezorgdienst, maar de klantendienst heeft me echt goed geholpen en heeft mijn bestelling zonder problemen opnieuw verstuurd. De delftsblauwe tegels zijn echt van topkwaliteit en zien er prachtig uit in mijn huis. Ik wil graag mijn dank uitspreken voor de professionele aanpak van deze webwinkel.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Funny and memorable custom tiles

  Ik heb al verschillende grappige tegeltjes besteld en elke keer was ik aangenaam verrast door de kwaliteit en de snelle levering. De tegeltjes zijn perfect voor speciale gelegenheden en zorgen altijd voor een glimlach op het gezicht van de ontvanger. Eén keer kon de envelop niet in mijn brievenbus, maar na een belletje kreeg ik meteen een nieuwe tegel toegestuurd. De service is dus zeker top bij dit bedrijf. Ik kom zeker terug voor meer leuke en unieke tegeltjes!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  persoonlijk tegeltje als cadeau

  Het was leuk om een gepersonaliseerd tegeltje cadeau te kunnen geven. Alles verliep vlot tijdens het bestellen en het was fijn dat het mooi ingepakt werd geleverd. Het enige wat ik miste was de mogelijkheid om het ontwerp eerst te bekijken voor ik definitief bestelde. Een tip voor de website zou zijn om de optie toe te voegen om zowel het tegeltje als het ophanghaakje te bestellen, zodat de ontvanger meteen aan de slag kan met het cadeau.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Gepersonaliseerde tegel

  Ik heb onlangs een gepersonaliseerde tegel bij jullie besteld. Ik vond het super fijn dat de website zoveel opties had qua lay-out en kleuren, dat maakte het kiezen echt leuk. En de levering was ook nog eens supersnel, dus ik was echt tevreden met het resultaat. Het is een heel leuk en persoonlijk cadeau geworden dat zeker onvergetelijk zal zijn. Ik kijk al uit naar mijn volgende bestelling!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  3 tegeltjes

  Een tijdje geleden heb ik 1 tegel besteld en nu, na ongeveer 4 maanden, wilden we opnieuw dezelfde tegel bestellen, maar deze keer meteen 3 stuks (zonder account te hebben). We hebben gebeld en het was helemaal geen probleem. We kregen een speciale code en de 3 tegels in goede staat. Ik ben erg blij dat we niet alles opnieuw op de website moesten doen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Foutieve bestelling annuleren

  Echt waar, wie maakt er nu nog fouten bij het bestellen van tegeltjes? Maar ja, ik dus. Gelukkig reageerde het bedrijf super snel op mijn mail om de bestelling te annuleren, zelfs om 22.00 uur 's avonds. Echt top service!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van een tegeltje met extra opties

  Mijn ervaring met het kopen van een tegeltje was eigenlijk wel positief. Het tegeltje op zich was echt mooi en ik was heel blij met de kwaliteit ervan. Ik heb mijn bestelling geplaatst op een dinsdagavond en kreeg woensdag al een mailtje dat alles klaar was en verzonden werd. Op vrijdag kreeg ik dan mijn bestelling binnen. Wel moet ik zeggen dat de extra's die ik had bijbesteld, zoals het standaardje, de ophanghaak en de cadeauverpakking, nogal tegenvielen en eigenlijk het geld niet echt waard waren. Die cadeauverpakking was gewoon een klein zakje waar je zelf het tegeltje in moest stoppen, niet zo'n mooi doosje zoals ik gehoopt had. En dat plastic standaardje moest ik zelf nog in elkaar knutselen, weinig handig vond ik dat.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Tegeltjes bestelling

  Ik had een probleempje met mijn bestelling bij Tegeltjes, maar hun service was echt subliem! Mijn pakketje was zoekgeraakt bij de post, maar na een mailtje kreeg ik meteen een belletje en werd mijn bestelling opnieuw verstuurd. De dag nadien had ik het pakje al in huis. En het product zelf ziet er ook nog eens goed uit, dus ik ben echt blij.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Delfts blauwe tegel

  De tegel die ik bij jullie gekocht heb, was echt van supergoeie kwaliteit. De levering ging heel snel en ik was blij verrast door de service die jullie boden. Ik geef de tegel cadeau aan vrienden uit het buitenland en ze vonden het echt super. Het is een mooi en persoonlijk cadeau dat de Nederlandse cultuur mooi weerspiegelt.


Anderen bekeken ook