ErvaringenSite

  Ervaringen Teufel

  Ben je op zoek naar een onderneming die online luidsprekers en relevante accessoires verkoopt? Dan zou het aanbod van Teufel misschien iets voor jou kunnen zijn. Uiteraard is het best mogelijk dat je al vertrouwd met de producten en diensten van dit bedrijf. Zou je in dat geval bereid zijn om ons enkele minuten van je kostbare tijd te gunnen om op deze pagina een informatieve review over Teufel te schrijven? Jouw informatie kan namelijk bijzonder waardevol zijn voor andere potentiële klanten van deze onderneming, en hen helpen een onderbouwde beslissing te nemen om al dan niet één of meerdere items op de website van Teufel te bestellen. Het maakt overigens niet uit of jouw persoonlijke ervaring negatief of positief was, want op deze pagina worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd.

  Over Teufel

  Teufel is een Duits bedrijf dat in 1979 werd opgericht als detailhandel voor luidsprekeronderdelen. De missie van deze onderneming was om de toenmalige markt met kwalitatieve hifi speakers een technisch alternatief van voorbereide onderdelen te bieden. Deze aanpak bleek een enorm succes. Ongeveer een decennium later besloot Teufel om de detailhandel vaarwel te zeggen en zich uitsluitend op de eindgebruiker te richten. Het bedrijf merkte onmiddellijk enkele voordelen; zo konden ze luidsprekers voor een scherpere prijs aanbieden, stonden ze in rechtstreeks contact met hun eindklanten en waren ze in staat om bepaalde voordelen aan te bieden. De eerste online winkel van dit bedrijf zag het levenslicht in 1997. Intussen is Teufel naast Duitsland actief in tientallen andere Europese landen, waaronder Oostenrijk, Zwitserland, Nederland, België, Frankrijk, Polen, Spanje en Italië.

  Teufel Ultima 40 MK3 2018 | how good is this 500€ (pair) speaker?

  Producten en diensten van Teufel

  Op de website van Teufel kun je klikken op een van de voorgestelde categorieën, zoals homecinema, soundbar, stereo, smart home, bluetooth en koptelefoon. Elke categorie is verder opgedeeld in een aantal subcategorieën, zodat je gericht naar een bepaald item kunt zoeken. Verder kun je op de homepage meer informatie over een aantal uitgelichte en nieuwe items bekijken. Er is ook een overzicht van highlights in enkele categorieën, zoals sale, bestsellers, soundbars, bundels en smart home, en een pagina met foto's die gebruikers van het merk hebben ingestuurd. Volgens de informatie op de website zou je bij Teufel kunnen rekenen op een eenvoudige aankoop rechtstreeks bij de producent, een testperiode van 8 weken en gratis retourneren. Heb je een vraag of opmerking voor het team van Teufel? Dan kun je het overzicht met veelgestelde vragen bekijken of de klantenservice telefonisch of per e-mail contacteren.

  Complimenten, klachten en tips voor Teufel

  Heb je ooit al een bestelling geplaatst bij Teufel? Grijp dan de kans om op deze pagina een korte, eerlijke review over dit bedrijf te schrijven. Op die manier kun je andere potentiële klanten voorzien van waardevolle informatie. Klopt het dat je bij Teufel kunt rekenen op een testperiode van 8 weken? Kun je inderdaad gratis retourneren? Helpt de klantenservice je op een vlotte en vriendelijke manier verder wanneer je vragen of opmerkingen hebt? Of heb je eventueel een handige tip voor onze bezoekers? Wij zijn alvast erg benieuwd naar een verslag van jouw persoonlijke ervaring! Tot slot kun je hier klikken als je graag wilt weten wat mensen zoal over andere bedrijven schrijven.

  Teufel
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Teufel

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Teufel een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Teufel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Teufel actief?

  Teufel is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Electronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Teufel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.