100% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

R
Rania Roland
De 3sixty radio is gewoon top! Het geluid is echt goed en helder, waardoor ik echt geniet van het luisteren. Het feit dat het toestel DAB+, FM, internetradio en bluetooth ondersteunt, maakt het sup...Lees verder
L
Lars
We waren op zoek naar 'n kleine DAB-radio die veel mogelijkheden biedt voor in de keuken of op 't terras. De radio moest DAB+ en internetradio hebben, 'n USB-speler en streamingoptie...Lees verder
Z
Zoë
Wow, wat een geweldige verrassing was dat zeg! Ik had een Boomster Go gekocht dankzij een promotie in de krant om het geluid van mijn pc te verbeteren. Echt waar, het geluid was zo goed dat ik mete...Lees verder
W
Wout Diallo
De wekkerradio die ik gekocht heb, is echt een top toevoeging aan mijn verzameling speakers en installatie. Het heeft een handige functie waardoor het display automatisch dimt als het donker is, zo...Lees verder
D
De Coninck
Deze speakers zijn echt wel van goeie kwaliteit en moeten niet overschat worden, maar ze leveren wel degelijk goeie prestaties voor hun prijsklasse. Het is echt aangenaam om naar te luisteren en he...Lees verder

Reviews (12)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  3sixty radio

  De 3sixty radio is gewoon top! Het geluid is echt goed en helder, waardoor ik echt geniet van het luisteren. Het feit dat het toestel DAB+, FM, internetradio en bluetooth ondersteunt, maakt het super handig en veelzijdig. Ik vind vooral de app-bediening handig, zo kan ik makkelijk mijn favoriete zenders instellen. En het feit dat ik 30 preselecties per bron kan opslaan is echt handig. Ik heb nog niet alles met Spotify uitgetest, maar ben toch blij dat het mogelijk is. Kortom, ik ben echt blij met mijn aankoop en vind dat de 3sixty radio zijn geld echt waard is.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Kleine, maar indrukwekkende DAB-radio

  We waren op zoek naar 'n kleine DAB-radio die veel mogelijkheden biedt voor in de keuken of op 't terras. De radio moest DAB+ en internetradio hebben, 'n USB-speler en streamingopties, WIFI-verbinding en 'n heldere klank met 'n diepe bas. De Teufel Radio 3Sixty voldeed aan al onze eisen en we zijn er erg tevreden mee. Het is 'n fantastisch en compact apparaat dat gemakkelijk te bedienen is en 'n geweldige geluidskwaliteit biedt. Het design is ook erg mooi en past goed bij ons interieur.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Boomster Go via een promotie in de krant

  Wow, wat een geweldige verrassing was dat zeg! Ik had een Boomster Go gekocht dankzij een promotie in de krant om het geluid van mijn pc te verbeteren. Echt waar, het geluid was zo goed dat ik meteen een tweede wilde voor een stereo-ervaring. Maar helaas, de aanbieding was al uitverkocht dus moest ik er eentje via de website kopen. Het was wel duurder, maar het was elke cent waard! De service was top en de levering was super snel. Ik ben echt blij met mijn aankoop en kan nu optimaal genieten van geweldig geluid!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Wekkerradio met DAB en automatische display verduisteraar

  De wekkerradio die ik gekocht heb, is echt een top toevoeging aan mijn verzameling speakers en installatie. Het heeft een handige functie waardoor het display automatisch dimt als het donker is, zodat het niet onnodig fel oplicht in mijn kamer. Ook het feit dat het DAB heeft, vind ik een groot pluspunt. Het design van de wekkerradio is mooi en past perfect bij mijn interieur. Het geluid is precies zoals je zou verwachten van een wekkerradio, maar het voldoet zeker aan mijn wensen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van luidsprekers

  Deze speakers zijn echt wel van goeie kwaliteit en moeten niet overschat worden, maar ze leveren wel degelijk goeie prestaties voor hun prijsklasse. Het is echt aangenaam om naar te luisteren en het geluid is mooi. De levering liep vlot, hoewel de dozen allebei beschadigd waren door het transport. Gelukkig waren de speakers zelf nog in goede staat. Ik denk dat deze speakers perfect zijn voor iemand die op zoek is naar een betaalbare optie met goed geluid.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Speakers

  De luidsprekers die ik gekocht heb, zijn echt geweldig! Ze spelen fantastisch samen met mijn versterker en het geluid is vol en krachtig. Ik was echt verrast door het resultaat, het was gewoon geweldig! Het was zeker een goede aankoop en ik ben er heel blij mee. Dit bewijst dat duurder niet altijd beter is!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Geluidsinstallatie

  Ik heb een geluidsinstallatie gekocht en ik heb het binnen 4 dagen ontvangen! De communicatie over de levering was duidelijk, maar het pakket werd gewoon voor de deur geplaatst zonder zelfs aan te bellen. Dat was een beetje jammer, maar het was de schuld van DHL en niet van het bedrijf zelf. Over het algemeen ben ik wel blij met mijn aankoop en nu kan ik heerlijk genieten van mijn muziek!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Kombo 11 - Top apparaat

  De bestelling en levering waren echt vlot verlopen. Onze Kombo 11 is compact, maar wat een geweldige geluidskwaliteit! Het past perfect in ons interieur en voldoet helemaal aan al onze verwachtingen. Enkel het uitlijnen van de antenne voor een goede ontvangst kostte wat tijd. Maar dat is dan ook het enige minpuntje. Al bij al kan dit niet opwegen tegen de kwaliteit van het toestel.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Draadloze koptelefoon

  De kwaliteit van het geluid van de draadloze koptelefoon is echt top. Je kan het volume goed aanpassen met kleine stapjes. Toch denk ik dat de ruisonderdrukking beter zou kunnen. Ook de transparantiemodus laat geen normaal gesprek toe, dus het versterken van omgevingsgeluiden zou ook handiger zijn. Al bij al ben ik super blij, het is altijd fijn om de koptelefoon te gebruiken.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  hoogwaardige geluidsapparatuur

  Ik ben echt blij met mijn aankoop, het geluid is super goed en de prijs was eerlijk. Alles is prima verlopen en de levering was op tijd. Ik ben altijd onder de indruk van de kwaliteit van de producten en de precisie van het geluid. Jammer genoeg heb ik nog geen contact gehad met de klantenservice, dus kan ik niet oordelen over hun diensten.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van audioapparatuur voor oudere persoon

  Mijn grootmoeder van 90 jaar is echt blij met haar nieuwe aankoop. Ze kan nu luisteren naar haar favoriete zenders en switchen tussen CD's met haar geliefde muziek, wat voor haar super handig is. Ze maakt dan wel maar gebruik van een klein deel van de opties, haar zelfstandigheid is echt bewonderenswaardig.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Draadloze koptelefoon

  De geluidskwaliteit is echt top en ze zitten super comfortabel. Ik vind het design en de stevigheid van het product geweldig. Het enige minpuntje is dat de batterij soms plots uitvalt zonder waarschuwing. Het had handig geweest als er een geluidssignaal of pieptoon was om dit aan te geven.


Anderen bekeken ook