Teufel

Alle reviews

Teufel

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Skala merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
Skala
2 reviews

Skala: Ervaringen Full HD Smart TVs, Apple iMacs, hybride gazelles… voor een paar tientjes. Te mooi om waar te zijn of gewoon een hele goed...

JBL merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
JBL
2 reviews

Top of niet? Wat anderen van dit bedrijf vinden. JBL is een online shop op het gebied van elektronica en multimedia. Het is een bedrijf welke jaarl...

Megagadgets merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
Megagadgets
1 reviews

Megagadgets.be, goed, leuk, slecht, waardevol, interessant? Lees het hier allemaal. Het is goed om de ervaringen te delen met anderen en om te ontd...

Geeektech.com merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
Geeektech.com
5 reviews

Heeft u elektronica of gadgets nodig maar kunt u dat niet vinden in de winkels? Dan kunt u gadgets via de webshop geeektech.com gadgets bestellen. ...

Teufel

Ben je op zoek naar een onderneming die online luidsprekers en relevante accessoires verkoopt? Dan zou het aanbod van Teufel misschien iets voor jou kunnen zijn. Uiteraard is het best mogelijk dat je al vertrouwd met de producten en diensten van dit bedrijf. Zou je in dat geval bereid zijn om ons enkele minuten van je kostbare tijd te gunnen om op deze pagina een informatieve review over Teufel te schrijven? Jouw informatie kan namelijk bijzonder waardevol zijn voor andere potentiële klanten van deze onderneming, en hen helpen een onderbouwde beslissing te nemen om al dan niet één of meerdere items op de website van Teufel te bestellen. Het maakt overigens niet uit of jouw persoonlijke ervaring negatief of positief was, want op deze pagina worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd.

Over Teufel
Teufel is een Duits bedrijf dat in 1979 werd opgericht als detailhandel voor luidsprekeronderdelen. De missie van deze onderneming was om de toenmalige markt met kwalitatieve hifi speakers een technisch alternatief van voorbereide onderdelen te bieden. Deze aanpak bleek een enorm succes. Ongeveer een decennium later besloot Teufel om de detailhandel vaarwel te zeggen en zich uitsluitend op de eindgebruiker te richten. Het bedrijf merkte onmiddellijk enkele voordelen; zo konden ze luidsprekers voor een scherpere prijs aanbieden, stonden ze in rechtstreeks contact met hun eindklanten en waren ze in staat om bepaalde voordelen aan te bieden. De eerste online winkel van dit bedrijf zag het levenslicht in 1997. Intussen is Teufel naast Duitsland actief in tientallen andere Europese landen, waaronder Oostenrijk, Zwitserland, Nederland, België, Frankrijk, Polen, Spanje en Italië.

Producten en diensten van Teufel
Op de website van Teufel kun je klikken op een van de voorgestelde categorieën, zoals homecinema, soundbar, stereo, smart home, bluetooth en koptelefoon. Elke categorie is verder opgedeeld in een aantal subcategorieën, zodat je gericht naar een bepaald item kunt zoeken. Verder kun je op de homepage meer informatie over een aantal uitgelichte en nieuwe items bekijken. Er is ook een overzicht van highlights in enkele categorieën, zoals sale, bestsellers, soundbars, bundels en smart home, en een pagina met foto's die gebruikers van het merk hebben ingestuurd. Volgens de informatie op de website zou je bij Teufel kunnen rekenen op een eenvoudige aankoop rechtstreeks bij de producent, een testperiode van 8 weken en gratis retourneren. Heb je een vraag of opmerking voor het team van Teufel? Dan kun je het overzicht met veelgestelde vragen bekijken of de klantenservice telefonisch of per e-mail contacteren.

Complimenten, klachten en tips voor Teufel
Heb je ooit al een bestelling geplaatst bij Teufel? Grijp dan de kans om op deze pagina een korte, eerlijke review over dit bedrijf te schrijven. Op die manier kun je andere potentiële klanten voorzien van waardevolle informatie. Klopt het dat je bij Teufel kunt rekenen op een testperiode van 8 weken? Kun je inderdaad gratis retourneren? Helpt de klantenservice je op een vlotte en vriendelijke manier verder wanneer je vragen of opmerkingen hebt? Of heb je eventueel een handige tip voor onze bezoekers? Wij zijn alvast erg benieuwd naar een verslag van jouw persoonlijke ervaring! Tot slot kun je hier klikken als je graag wilt weten wat mensen zoal over andere bedrijven schrijven.