The Body Shop
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer7,6

Totaal

7,6

Bestellen

8,2

Service

7

Prijs

7

Leveren

8,6
16 rating82 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

14-10-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Heraldien

The Body Shop - webshop werkt goed, natuurlijke producten

Ik vind het een geruststellend idee dat er geen onnatuurlijke toevoegingen inzitten in de cremepjes en smeerseltjes van de Bodyshop

Omdat de winkels niet in mijn buurt zitten, bestel ik meestal online.
Ik bestel mijn producten altijd liever bij een bedrijf die ook fysieke winkels heeft, dan steun je toch nog een beetje de fysieke winkels naar mijn mening en dat is toch ook belangrijk.

De Bodyshop webshop werkt prima. Er zijn vaak leuke aanbiedingen en ik vind het design mooi.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
08-10-2016
  • Bestellen

    6
  • Service

    2
  • Prijs

    6
  • Levering

    2
4
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Hans

The Body Shop - Ik had beter naar de winkel kunnen gaan

Een tijdje geleden kocht ik om 11 uur s avonds een apparaat bij Coolblue, het was er de ve volgende dag om 13 u.
Ik wacht nu al 5 dagen op mn bestelling van bodyshop....

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
27-08-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Jettie

The Body Shop - Leuke webshop van Body Shop

Producten altijd van hoge kwaliteit
Leuke aanbiedingen
Mooie verpakkingen
Veel cadeaus

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
14-06-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    6
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Mathilde van de Oever

The Body Shop - Mooie webshop, goede kwaliteit producten

De kwaliteit van de producten is erg goed.

De webshop vind ik persoonlijk ook erg mooi. Ik kom er liever dan in de winkels. Daar kijkt het personeel je zo aan alsof ze je moeten helpen, maar ik kijk liever zelf.

Ook erg geschikt voor cadeautjes!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
14-03-2016
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    6
  • Levering

    6
4
Zou hier weer kopen:JA
Door: Anne

The Body Shop - Slechte service

Om voorop te stellen vind ik The body shop een ontzettend leuke winkel. Ze hebben super leuke spulletjes, en zoveel lekkere geurtjes en oliën! Van hun assortiment ben ik dus helemaal weg, maar het personeel en de opzet van de webshop is jammer. Het personeel (in de vestigingen waar ik ben geweest) is vaak onvriendelijk, het lijkt wel alsof ze er helemaal geen zin in hebben! De webshop is gewoon onhandig ingericht. Je kan bijna niks makkelijk vinden en het is jammer dat je niks kan proberen maar daar valt iets aan te doen.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
10-01-2016
  • Bestellen

    6
  • Service

    6
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
7,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Mies!

The Body Shop - spulletjes proberen in de drukke winkel

Gisteren kwam ik weer eens in de Bodyshop
Lekker spulletjes ruiken en proberen
Wel erg druk in die winkel. Personeel was gehaast. Maar het schijnt dat je ook online kunt kopen. Dan kun je niks proberen alleen, dat is jammer, maar wel rustig.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
27-11-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    2
  • Levering

    10
8
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Fanny

The Body Shop - Prachtige winkel maar te duur voor mij

Ik vind het een prachtige winkel
Ze hebben mooie producten
En goed dat ze voor het goede doel dingen doen
Maar wel een beetje te duur voor mij, vandaar de 'nee'.
Maar dus wel een leuke winkel verder!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
17-10-2015
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    6
  • Levering

    8
7,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Margreet Franssen

The Body Shop - Winkels vol dus liever online

De winkels vind ik altijd erg klein en vol.
Wel leuk dat je alles kan uitproberen en vragen stellen enzo!!
Maar ik bestel dan liever online, want dan kun je toch wat rustiger rondsnuffelen.
En alles ruikt zo lekker!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
30-09-2015
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    4
  • Levering

    8
7
Zou hier weer kopen:JA
Door: Sijanne

The Body Shop - Dealtjes kun je krijgen!

Meld je aan voor de nieuwsbrief van ze. Want ik vind de body shop nogal duur maar ze hebben wel superveel leuke dingen en geurtjes. Bij de nieuwsbrief geven ze of veel dingen weg of met enorme kortingen. Das mijn tip dus!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
29-09-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Ozlem Y.

The Body Shop - Wist ik niet

Ik wist helemaal niet dat The Body Shop zoveel doet voor goede doelen! Wel dat ze fijne producten verkopen zonder rommel erin, dat vind ik heel belangrijk want ik wil goed voor mezelf zorgen. Dus nu zijn ze nog meer in aanzien gestegen bij mij. Ik ga altijd naar hun filiaal op de Nieuwe Dijk in Amsterdam maar ga ook eens online kijken want ze hebben een mooie website!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
07-09-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Maartje van Dorp

The Body Shop - Beste winkel van België!

Ik ben helemaal weg van the body shop! Ik vind het zowiezo leuk om lekker te snuffelen tussen allemaal geurtjes, kaarsen en olien. En ze hebben zooooveel! Mijn favoriet is white musk parfum. Maar ik schrijf deze review even omdat ik een eerst een ander had gekocht en uiteindelijk thuis niet blij was met de geur. (ik vond hem anders dan in de winkel gek genoeg, maarja dat gebeurt). Ik had het dus opengemaakt maar mocht bij locatie gelderlandplein in amsterdam zonder te betalen een ander uitkiezen van hetzelfde bedrag. Echt top service. Dankjewel lieve mevrouw in de winkel!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

Schrijf zelf een Review

Over The Body Shop

Uw beoordeling:

  • Bestellen
  • Service
  • Prijs
  • Levering

Zou u nogmaals kopen bij The Body Shop?

  • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen The Body Shop

The Body Shop: Ervaringen
Op zoek naar een verzorgingsproduct dat niet alleen goed is voor jouw lichaam, maar ook voor de wereld? The Body Shop heeft geen bescheiden ambitie en biedt producten aan die op allerlei manieren bijdragen aan het milieu. Wat heeft de winkel te bieden, online en in de winkelstraat? Hoe ervaren anderen de schoonheidsproducten en de uitstraling van het bedrijf? Lees het hier op ErvaringenSite!

Over The Body Shop
‘Beauty with heart’, dat is de slogan van The Body Shop. De winkel kenmerkt zich door enkel gebruik te maken van natuurlijke ingrediënten die bovendien eerlijk verhandelt worden. Producten van The Body Shop zijn nooit getest op dieren en 100% vegetarisch. Daarnaast staat het bedrijf bol van milieuvriendelijke waarden en werken ze met 25 Community Fair Trade-leveranciers. Op de website kun je op een wereldkaart precies zien waar welke ingrediënten vandaan komen. Bovendien voert The Body Shop actie tegen allerlei onrecht in de wereld. Sinds 1994 zetten ze zich in om aandacht te vragen voor en geld in te zamelen tegen huiselijk geweld. Sinds 2004 is er wereldwijd bijna 5 miljoen euro gedoneerd aan lokale partners die zich inzetten voor preventie, en hulp en bescherming bieden aan getroffen vrouwen en kinderen. Sinds 1993 strijdt The Body Shop voor bekendheid en de opheffing van taboes rond hiv en aids, en is er bijvoorbeeld alleen al in de laatste twee jaar 1,2 miljoen euro ingezameld voor de Staying Alive Foundation, een internationale organisatie die in risicogebieden voorlichting geeft aan jongeren over veilig vrijen, hiv en leven met aids. Een andere campagne gaat over mensenhandel en behelst ook vooral het vragen van aandacht en geld voor hulp en voorlichting. ‘Beauty with a heart’ is dus meer dan alleen een slogan.

Product reviews van body shop producten (wel in het engels!)

Diensten van The Body Shop
The Body Shop heeft winkels in alle winkelcentra van België, maar ook kun je hun ethisch verantwoorde producten kopen in The Body Shop Online Store. Er is van alles te vinden. Cadeausets, gezichtsproducten zoals crèmes, reinigers, scrubs, maskers, serums en lipverzorging; lichaamsverzorging zoals body butters, body sorbets, deodorant, aromatherapie en zepen; haarproducten zoals shampoos en conditioners, maar ook borstels en kammen; geuren zoals parfums en geurstokjes; make-up zoals lippenstift, rouge, mascara, bronzers en nagellak. Ook vind je online een speciale pagina met aanbiedingen.

Ben je lid van de Love Your Body Club (en dat kan gratis), dan krijg je een member card waarmee je punten spaart, die je vervolgens kunt besteden aan producten of kunt schenken aan een goed doel. Voor elke euro krijg je één punt en voor 50 gespaarde punten kun je een kortingsbon van 5 euro krijgen, met je verjaardag krijg je extra punten en vaak zijn er acties voor extra bonuspunten. Bovendien word je uitgenodigd voor speciale evenementen en sneak previews van de nieuwste producten en campagnes.

Klachten over The Body Shop
Via TheBodyShop.be kun je allerlei informatie vinden over de producten, over het milieu en hoe je dat kunt steunen door bij The Body Shop te kopen en over praktische zaken zoals (gebruiks)voorwaarden en het membership. Wil je persoonlijk contact, dan kun je terecht in één van de winkels (een store locator vind je online) of doordeweeks telefonisch contact opnemen met de klantenservice.

Shop jij bij The Body Shop? Wat vind je van de producten, de service, de winkels? Deel hier je mening! 
 

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!