Threadless

Alle reviews

Threadless

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Sinner merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
Sinner
1 reviews

Heeft u een sport zonnebril, skihelm, skihandschoenen, skibril of iets heel anders gekocht bij Sinner? Deel hier uw review over deze webshop. Daar ...

Van Dalen merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten
Van Dalen
1 reviews

Loopt u al jaren het lekkerst in een echte Van Dalen schoen, of hecht u aan een hoge kwaliteit op schoenengebied maar bent u nog niet bekend met di...

Hipinderegen.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten
Hipinderegen.nl
1 reviews

Helaas regent het in België nog wel eens, dus moet je je saaie regenjas weer aan of dat oncomfortabele, lelijke regenpak. Je ziet er niet uit,...

To Be Dressed merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
To Be Dressed
13 reviews

Waar het kleding betreft, zijn veel mensen niet tevreden met een gewoon T-shirt of een gewoon leuk paar schoenen. Echte merken is wat zij zoeken. M...

Threadless

Threadless is  een online community van artiesten en een e-commerce website gevestigd in Chicago, Illinois. Threadless ontwerpen worden dan ook gemaakt door en gekozen door een online community. Elke week worden ongeveer duizend ontwerpen online ingediend en ter openbare stemming gebracht. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Threadless lezen of u kunt daarnaast ook zelf uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over Threadless achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u nou precies aan toe bent. Zo komt u dus nooit voor verrassingen te staan. 

Over Threadless
Threadless werd opgericht in het jaar 2000 door Jake Nickell en Jacob DeHart met maar duizend dollar. Het bedrijf begon oorspronkelijk als een T-shirtontwerpwedstrijd op het inmiddels ter ziele gegane dreamless.org, een forum waar gebruikers experimenteerden met computers, code en kunst. De oprichters nodigden gebruikers uit om hun ontwerpen op een droomloze draad te plaatsen (vandaar de naam Threadless), de beste ontwerpen zouden dan op een t-shirt geprint worden. Kort nadat deze eerste partij shirts was gedrukt, bouwden de oprichters een website voor Threadless en introduceerden ze een stemsysteem waarmee ontwerpen van 1 tot 5 konden worden gescoord. 

Producten en diensten van Threadless
Threadless stelt zijn gebruikers dus in staat om op ontwerpen te stemmen en deze te beoordelen op een schaal van één tot vijf. Ontwerpen worden gedurende 1 week beoordeeld door de community, voordat ze worden beoordeeld door het Threadless personeel. Het personeel kiest een aantal van de best scorende ontwerpen voor de week en drukt ze daarna af. Om ontwerpen rond een onderwerp samen te stellen, heeft Threadless ontwerpuitdagingen. Bij deze uitdagingen kunnen gebruikers een extra geldbeloning krijgen naast de normale vermindering van de productverkoop. Hierdoor heeft Threadless enige controle over de producten die ze produceren, terwijl de inhoud nog steeds van de community komt. Dit vergroot de klanttevredenheid en geeft geloofwaardigheid aan zowel het bedrijf als de producten. Klachten kunnen ook ingediend worden via het forum van het bedrijf. 

De meeste Threadless T-shirts worden bedrukt met de zeefdruktechniek. Plastisol of inkt op waterbasis worden op het shirt aangebracht door gaasschermen die de gebieden waar inkt wordt afgezet, beperken. Draadloze printtechnieken omvatten gradiënten en een gesimuleerd proces, UV-kleur verandering, oversized printen, bladerdeeg, riem print, vinyl, super glow, flock, borduur werk, suède, blister, folie en een hoge dichtheid. 

Aanbevelingen, klachten en tips over Threadless
Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het bedrijf Threadless? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Threadless op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Threadless vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Threadless of laat uw eigen ervaring door middel van een review over het bedrijf Threadless nu achter.