ErvaringenSite

  Ervaringen Threadless

  Threadless is een online community van artiesten en een e-commerce website gevestigd in Chicago, Illinois. Threadless ontwerpen worden dan ook gemaakt door en gekozen door een online community. Elke week worden ongeveer duizend ontwerpen online ingediend en ter openbare stemming gebracht. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Threadless lezen of u kunt daarnaast ook zelf uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over Threadless achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u nou precies aan toe bent. Zo komt u dus nooit voor verrassingen te staan.

  Over Threadless

  Threadless werd opgericht in het jaar 2000 door Jake Nickell en Jacob DeHart met maar duizend dollar. Het bedrijf begon oorspronkelijk als een T-shirtontwerpwedstrijd op het inmiddels ter ziele gegane dreamless.org, een forum waar gebruikers experimenteerden met computers, code en kunst. De oprichters nodigden gebruikers uit om hun ontwerpen op een droomloze draad te plaatsen (vandaar de naam Threadless), de beste ontwerpen zouden dan op een t-shirt geprint worden. Kort nadat deze eerste partij shirts was gedrukt, bouwden de oprichters een website voor Threadless en introduceerden ze een stemsysteem waarmee ontwerpen van 1 tot 5 konden worden gescoord.

  buying my DREAM wardrobe! (online shop with me)

  Producten en diensten van Threadless

  Threadless stelt zijn gebruikers dus in staat om op ontwerpen te stemmen en deze te beoordelen op een schaal van één tot vijf. Ontwerpen worden gedurende 1 week beoordeeld door de community, voordat ze worden beoordeeld door het Threadless personeel. Het personeel kiest een aantal van de best scorende ontwerpen voor de week en drukt ze daarna af. Om ontwerpen rond een onderwerp samen te stellen, heeft Threadless ontwerpuitdagingen. Bij deze uitdagingen kunnen gebruikers een extra geldbeloning krijgen naast de normale vermindering van de productverkoop. Hierdoor heeft Threadless enige controle over de producten die ze produceren, terwijl de inhoud nog steeds van de community komt. Dit vergroot de klanttevredenheid en geeft geloofwaardigheid aan zowel het bedrijf als de producten. Klachten kunnen ook ingediend worden via het forum van het bedrijf.

  De meeste Threadless T-shirts worden bedrukt met de zeefdruktechniek. Plastisol of inkt op waterbasis worden op het shirt aangebracht door gaasschermen die de gebieden waar inkt wordt afgezet, beperken. Draadloze printtechnieken omvatten gradiënten en een gesimuleerd proces, UV-kleur verandering, oversized printen, bladerdeeg, riem print, vinyl, super glow, flock, borduur werk, suède, blister, folie en een hoge dichtheid.

  Aanbevelingen, klachten en tips over Threadless

  Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het bedrijf Threadless? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Threadless op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Threadless vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Threadless of laat uw eigen ervaring door middel van een review over het bedrijf Threadless nu achter.

  Threadless
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Threadless

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Threadless een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Threadless. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Threadless actief?

  Threadless is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Threadless gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.