tink

Alle reviews

tink

0% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

G
Guled jama

Alle reviews (1)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Google nest bel en nest hub


Anderen bekeken ook

Websa merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

websa

1 reviews

Wat? Heb jij het ook al gehoord? Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je w...

Loungeset.be merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

Loungeset.be

1 reviews

Let op en lees hier eerst wat anderen over dit bedrijf vertellen. Kies ervoor om de reviews te lezen over dit bedrijf om zo een goed beeld te krijg...

Lampentotaal merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

Lampentotaal

2 reviews

Waarom zou ik kopen bij lampentotaal.be? Lampentotaal.be valt in de categorie online shoppen woonwinkel. Het is een online shop waar je vele versch...

Dekoria merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

Dekoria

1 reviews

Wat zeggen anderen over dit bedrijf? Dekoria.be, lees de meningen van anderen op onze site. Waarom zou je nog wachten met het delen van jouw mening...

tink

Heb je interesse in smart home technologie en zou een verkoop- en vergelijkingswebsite je kunnen interesseren? Neem dan gerust eens een kijkje bij het aanbod van tink. Of ben je al vertrouwd met deze onderneming en zou je eventueel bereid zijn om een korte review over tink te schrijven? Zo kun je andere potentiële klanten helpen een geïnformeerde beslissing te maken om al dan niet een beroep te doen op de producten en diensten van dit bedrijf. Het maakt trouwens niet uit of je persoonlijke ervaring positief of negatief was, want op deze pagina worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd.

Over tink
Het in 2016 opgerichte tink is een Duits bedrijf waarvan het hoofdkantoor in Berlijn is gevestigd. Volgens de oprichters is het het eerste verkoops- en vergelijkingsplatform dat is opgebouwd rond smart home technologie. Tink heeft een uitgesproken passie voor alles wat gerelateerd is aan slimme technologie, zoals slimme thermostaten en speakers, een videodeurbel en intelligente beveiligingssystemen. Deze onderneming bestaat uit een team van meer dan 80 medewerkers die als missie hebben om slimme technologie voor een breed publiek toegankelijk te maken. Hiervoor werken ze samen met meer dan 70 verschillende partners, waaronder ook de bekende grote namen Google, Nest en SONOS. Om dit alles mogelijk te maken, wordt tink ondersteund door belangrijke investeerders, waarvan Rocket Internet, Vattenfall en ProSiebenSat1 de bekendste zijn.

Producten en diensten van tink
Zoek je naar een specifiek merk of product? Dan kun je dit in het zoekvenster rechtsboven op de homepage ingeven. Verder is het op de website van tink ook mogelijk om op een van de voorgestelde categorieën te klikken, zoals sale, entertainment, beveiliging, gezondheid of merken. Deze zijn verder opgedeeld in een aantal subcategorieën, zodat je heel gericht naar iets kunt zoeken. Volgens de informatie op deze website kun je bij tink rekenen op gratis advies, een "functioneert garantie" en gratis verzending en retour. Als je een vraag of opmerking hebt voor het team van tink, kun je een kijkje nemen op de pagina met veelgestelde vragen of de klantenservice per chat of via het formulier contacteren. Tot slot beschikt de website van tink over het kwaliteitslabel Thuiswinkel Waarborg, wat onder andere betekent dat je veilig kunt betalen, verzekerd bent van privacy, een beroep kunt doen op een onafhankelijke geschillencommissie, je weet bij wie je koopt, achter kunt betalen.

Complimenten, klachten en tips voor tink
Ben je in een ver of recent verleden al klant geweest bij tink? Dan zouden we het enorm op prijs stellen als je ons enkele minuten van je kostbare tijd zou willen gunnen om een informatieve review over deze onderneming te schrijven. Jouw informatie kan namelijk ontzettend waardevol zijn voor andere mensen, omdat ze zo snel en makkelijk kunnen zien of het aanbod van tink past bij hun persoonlijke wensen en voorkeuren. Ben je tevreden over de kwaliteit van de door tink verkochte producten? Was de klantenservice vlot bereikbaar indien nodig? Of heb je misschien handige tips voor toekomstige kopers? Wij zijn in ieder geval ontzettend benieuwd naar jouw uniek verslag. Wil je graag weten wat onze bezoekers over andere bedrijven schrijven? Op deze pagina ontdek je het allemaal!