ErvaringenSite

  Ervaringen tink

  Heb je interesse in smart home technologie en zou een verkoop- en vergelijkingswebsite je kunnen interesseren? Neem dan gerust eens een kijkje bij het aanbod van tink. Of ben je al vertrouwd met deze onderneming en zou je eventueel bereid zijn om een korte review over tink te schrijven? Zo kun je andere potentiële klanten helpen een geïnformeerde beslissing te maken om al dan niet een beroep te doen op de producten en diensten van dit bedrijf. Het maakt trouwens niet uit of je persoonlijke ervaring positief of negatief was, want op deze pagina worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd.

  Over tink

  Het in 2016 opgerichte tink is een Duits bedrijf waarvan het hoofdkantoor in Berlijn is gevestigd. Volgens de oprichters is het het eerste verkoops- en vergelijkingsplatform dat is opgebouwd rond smart home technologie. Tink heeft een uitgesproken passie voor alles wat gerelateerd is aan slimme technologie, zoals slimme thermostaten en speakers, een videodeurbel en intelligente beveiligingssystemen. Deze onderneming bestaat uit een team van meer dan 80 medewerkers die als missie hebben om slimme technologie voor een breed publiek toegankelijk te maken. Hiervoor werken ze samen met meer dan 70 verschillende partners, waaronder ook de bekende grote namen Google, Nest en SONOS. Om dit alles mogelijk te maken, wordt tink ondersteund door belangrijke investeerders, waarvan Rocket Internet, Vattenfall en ProSiebenSat1 de bekendste zijn.

  buying my DREAM wardrobe (online shop with me!) | style glow up pt.1

  Producten en diensten van tink

  Zoek je naar een specifiek merk of product? Dan kun je dit in het zoekvenster rechtsboven op de homepage ingeven. Verder is het op de website van tink ook mogelijk om op een van de voorgestelde categorieën te klikken, zoals sale, entertainment, beveiliging, gezondheid of merken. Deze zijn verder opgedeeld in een aantal subcategorieën, zodat je heel gericht naar iets kunt zoeken. Volgens de informatie op deze website kun je bij tink rekenen op gratis advies, een "functioneert garantie" en gratis verzending en retour. Als je een vraag of opmerking hebt voor het team van tink, kun je een kijkje nemen op de pagina met veelgestelde vragen of de klantenservice per chat of via het formulier contacteren. Tot slot beschikt de website van tink over het kwaliteitslabel Thuiswinkel Waarborg, wat onder andere betekent dat je veilig kunt betalen, verzekerd bent van privacy, een beroep kunt doen op een onafhankelijke geschillencommissie, je weet bij wie je koopt, achter kunt betalen.

  Complimenten, klachten en tips voor tink

  Ben je in een ver of recent verleden al klant geweest bij tink? Dan zouden we het enorm op prijs stellen als je ons enkele minuten van je kostbare tijd zou willen gunnen om een informatieve review over deze onderneming te schrijven. Jouw informatie kan namelijk ontzettend waardevol zijn voor andere mensen, omdat ze zo snel en makkelijk kunnen zien of het aanbod van tink past bij hun persoonlijke wensen en voorkeuren. Ben je tevreden over de kwaliteit van de door tink verkochte producten? Was de klantenservice vlot bereikbaar indien nodig? Of heb je misschien handige tips voor toekomstige kopers? Wij zijn in ieder geval ontzettend benieuwd naar jouw uniek verslag. Wil je graag weten wat onze bezoekers over andere bedrijven schrijven? Op deze pagina ontdek je het allemaal!

  tink
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over tink

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is tink een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over tink. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is tink actief?

  tink is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen, Electronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van tink gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.