Tomtop

Alle reviews

Tomtop

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Sinner merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
Sinner
1 reviews

Heeft u een sport zonnebril, skihelm, skihandschoenen, skibril of iets heel anders gekocht bij Sinner? Deel hier uw review over deze webshop. Daar ...

Websa merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten
websa
1 reviews

Wat? Heb jij het ook al gehoord? Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je w...

Autovendi merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
Autovendi
2 reviews

Ongekend of niet? Autovendi.be! Het idee van de site ErvaringenSite is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo...

Subside Sports merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
Subside Sports
1 reviews

Ben je op zoek naar de shirts van alle voetbalclubs die dit seizoen de Champions League gehaald hebben? Of kan je dat shirt van jouw favoriete club...

Tomtop

Wil je een 3D-printer, ventilator, airfryer of headphones kopen en ben je daarbij gestuit op TOMTOP dan vraag je jezelf vast af of dit bedrijf de beste plek is om deze producten te kopen. Gelukkig ben je hier dan op het juiste adres. Op deze pagina vind je de ervaring van klanten van dit online warenhuis samengebracht in reviews. Lees ze snel om te bepalen of je binnenkort naar hartenlust kunt winkelen bij TOMTOP. 

TOMTOP is een online warenhuis waar je een breed scala aan producten kunt kopen. Van smartphones tot videogames, en van yogamatten tot mountainbikes. 

Als jij wel eens iets besteld hebt bij TOMTOP dan zijn we benieuwd naar jouw ervaring. Deel je review op deze pagina om anderen te informeren over de kwaliteit van de service en producten van dit bedrijf. Het is vaak moeilijk in te schatten of een bedrijf dat aan de andere kant van de wereld is gevestigd ons de juiste service en kwaliteit kan leveren. Daarom hebben we jouw hulp hierbij nodig. 

Over TOMTOP
TOMTOP is een bedrijf uit het Verenigd Koninkrijk dat opgericht is in juni 2004. Het bedrijf zegt een breed assortiment aan producten van hoge kwaliteit aan te bieden. De meeste producten van TOMTOP zijn opgeslagen in China. Producten die vanuit China komen doen er soms drie weken om aan te komen in Europa. Het bedrijf heeft ook opslagruimtes in het Verenigd Koninkrijk, Denemarken, Frankrijk en Spanje. Verzending vanuit deze bestemmingen duurt gemiddeld een week. 

Je kunt als particuliere verkoper terecht bij TOMTOP of als reseller en affiliate. TOMTOP heeft een dropshipping programma die jou in staat stelt om via TOMTOP producten door te verkopen aan je eigen klanten. Mocht je zelf niks te maken willen hebben met het logistieke gedeelte van het doorverkopen dan kun je ook affiliate worden. Dit betekent dat je links naar de producten van het bedrijf op jouw pagina zet. Elke keer als iemand via die link een product koop via TOMTOP krijg je hier commissie voor. 

Producten en diensten van TOMTOP
TOMTOP is een online warenwinkel waar je met name aanbiedingen vindt voor producten die je dagelijks gebruikt. Ze specialiseren zich in videospellen, computer accessoires, Smartphones, bijouterie, mediaplayers en accessoires voor de auto.

Als je op de website van TOMTOP producten koopt krijg je hier TOMTOP punten voor. Deze punten kun je op een ander moment inleveren voor korting op nieuwe aankopen. Als je het belangrijk vindt dat je bestelling snel geleverd wordt dan kun je op de website zoeken naar producten die vanuit Europese opslagplaatsen worden verstuurd. Kijk bijvoorbeeld op producten die vanuit Duitsland of België worden verstuurd. In Duitsland worden bijvoorbeeld veel 3D-printers en andere elektronische apparaten opgeslagen zoals veiligheidscamera’s en discolichten

Wat vind jij van de service van TOMTOP?
Laat ons weten wat jij van TOMTOP vind en of je van plan bent om hier in de toekomst nogmaals iets te bestellen. Door jouw ervaring te lezen krijgen anderen een goed beeld van dit bedrijf. Vertel ons bijvoorbeeld hoe het ging met de verzending, en hoe reageerde het bedrijf op eventuele vragen of opmerkingen van jouw kant? We zijn heel benieuwd naar die ervaring.