ErvaringenSite

  Ervaringen Trinny London

  Ben jij op zoek naar nieuwe make-up? Dan zul je hebben gemerkt dat je ontelbare online shops tegenkomt op het internet. Met zoveel keuze is het niet makkelijk om er achter te komen waar je de beste producten en service kunt krijgen. Je zult dan moeten vertrouwen op het oordeel van andere klanten. Zij beschrijven hun ervaringen in de reviews die zij op onze website plaatsen. Op die manier helpen zij je om meer te weten te komen over onder andere de waardering die klanten voor de vele online shops hebben. Je hoeft niet lang te zoeken naar informatie over levertijden, retourzendingen en klachten, het staat allemaal uitgebreid in de verschillende reviews beschreven.

  Over Trinny London

  Met meer dan 20 jaar ervaring in de schoonheidsbranche besloot Trinny Woodall dat het in 2017 tijd was voor Trinny London. Zij wilde daarmee een einde maken aan overvolle make-up tasjes en beautycases. Het bedrijf lanceerde The Stack, vrij vertaald de stapel. Een stapeltje kleine potjes met producten die passen bij de kleur van je ogen, haar en huid. De producten in de online shop worden wereldwijd verzonden en voor een bestelling van meer dan €120 betaal je binnen Europa geen verzendkosten. Voor vragen en klachten of hulp bij het bestellen kun je live met de medewerkers van de klantenservice chatten of een e-mail sturen. Als je na de ontvangst van een bestelling niet tevreden bent met een bestelling van Trinny London dan heb je 14 dagen de tijd deze terug te sturen.

  buying my DREAM wardrobe! (online shop with me)

  De producten van Trinny London

  In het uitgebreide scala aan producten bij Trinny London vind je onder andere huidverzorgende crèmes, diverse soorten make-up en accessoires zoals kwastjes, reistassen en lege potjes. Met de Match2Me functie kun je binnen een paar minuten in vijf stappen bepalen welke producten het beste bij je passen. Behalve deze suggesties kun je voor tips en inspiratie ook de blogs op de site lezen. Zodra je gaat bestellen kun je dat als gast doen of je kunt een account aanmaken om in te toekomt extra kortingen te bemachtigen. Voordat je veilig met betaalmethodes zoals PayPal of creditcard kunt betalen krijg je te zien hoeveel het bezorgen kost. Dat duurt naar Nederland en België onder normale omstandigheden tussen de 3 en 7 werkdagen.

  Reviews over Trinny London

  Consumenten komen pas echt te weten wat een online shop te bieden heeft als zij eerst de reviews van andere klanten lezen. En daar hebben ze jouw hulp bij nodig. Ben jij klant van Trinny London? Plaats dan een beoordeling over deze online winkel op onze website. Door in deze review uitgebreid in te gaan op jouw ervaring geef je klanten dé informatie die ze zoeken om te weten of deze online shop betrouwbaar is of niet. Beschrijf eerlijk hoe jij de levertijd ervaren hebt, hoe je behandeld bent toen je een klacht indiende of over de service die je kreeg toen je een product terug wilde sturen. Het zijn allemaal zaken die van belang zijn om een zo realistisch mogelijk beeld van Trinny London te kunnen laten zien.

  Trinny London
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Trinny London

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Trinny London een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Trinny London. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Trinny London actief?

  Trinny London is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Trinny London gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.