ErvaringenSite

  Ervaringen Ulla Popken

  Ook als je een wat grotere maat hebt wil je er gewoon leuk uit kunnen zien. Maar het is soms lastig om kleding in een grotere maat te vinden. Ulla Popken wil hier iets aan doen. Maar wat zal de kwaliteit van hun lingerie zijn? zullen die jassen nou echt wel zo lekker warm zijn? Hoe comfortabel zullen die hemdjes zitten? Zul je eigenlijk slips en strings kunnen vinden die gewoon [assen? Zul je lang moeten wachten tot Ulla Popken’s bezorgservice jouw badjas bij je thuis komt bezorgen? En hoe zal de klantenservice van Ulla Popken reageren als de broek toch niet zo lang mee blijkt te gaan als je dacht? Alleen mensen die Ulla Popken al eens hebben bezocht kunnen je hierover wat meer vertellen. Lees hun reviews om een indruk te krijgen van wat zij van Ulla Popken vinden. Hun beoordelingen, meningen, cijfers en ervaringen kunnen je laten zien wat je van Ulla Popken kunt verwachten.

  Over Ulla Popken

  Ulla Popken is een modewinkel die kleding in grotere maten verkoopt De geschiedenis van het bedrijf gaat terug naar toen Johann Popken in Hamelen een textielhuis besloot op te richten. Na wat veranderingen is daar in 1977 een aantal filialen voor positiekleding uit voort gekomen. Een van de medewerksters merkte dat er iemand was die veel en vaak kleding bij hen kocht. De vrouw bleek niet zwanger te zijn maar gewoon nergens anders jonge kleding in maar 48 te kunnen vinden. Daarna zijn ze overgegaan op jonge kleding in grote maten. Inmiddels zijn er meer dan 300 filialen van waaruit de kleding van Ulla Popken verkocht wordt in en buiten Europa. In totaal zijn er meer dan 2.000 werknemers. In hun winkel vind je mode voor iedere dag maar ook wat vrouwelijke business outfits. Je kunt kiezen uit blazers, shirts, vesten, bodywarmers, schoenen, mantels, tops, jeans, blouses, jurken, jassen, broeken, pullovers, rokken, poncho’s en nog veel meer. Natuurlijk hebben ze ook wat feestkleding, sportkleding en badmode. Hun categorie badmode bevat hemdjes, beenmode, badjassen, nachtmode, bh’s, homewear, slips, strings enzovoort. En hun assortiment sportkleding bestaat uit skimode, outdoor jassen, broeken, bovenkleding en shirts. Dus of je nou naar een bruiloft gaat, chique op je werk wilt verschijnen of juist een luie dag thuis hebt, Ulla Popken kan je wel van wat mode voorzien.


  Hier wat kleding van Ulla Popken. De video is Engels, maar zo krijg je in ieder geval een indruk.

  Diensten van Ulla Popken

  Wie weet is er wel een filiaal dat je even kunt bezoeken om wat kleding te passen. Maar je kunt de kleding ook gewoon online bestellen. De bezorgservice van Ulla Popken stuurt die dan gewoon naar je op. Ook heeft de kledingwinkel een klantenservice voor het geval er iets mis is met je broek of jas.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Ulla Popken

  Heb je ooit eerder kleding van Ulla Popken gekocht? Dan horen wij graag over jouw ervaring met Ulla Popken. Past deze kleding wel, ondanks dat je nergens mode in jouw maat kunt vinden? Hoe lekker zitten die jurken en rokken nou echt? En wat kun je ons vertellen over de klantenservice en bezorgservice van Ulla Popken? Schrijf een Ulla Popken review en laat ons weten wat jouw mening over deze modewinkel is.

  Ulla Popken
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Ulla Popken

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Ulla Popken een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Ulla Popken. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Ulla Popken actief?

  Ulla Popken is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Ulla Popken gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.