ErvaringenSite

  Ervaringen Ultimate Ears

  Bent u op zoek naar een nieuwe portable speaker? En bent u online aan het rondkijken om te zien wat uw nieuwe aankoop moet gaan worden? Het aanbod van verschillende merken en typen speakers is ruim. Hier op onze site bent u aan het juiste adres om verschillende merken tegen het licht te houden. Je zult waarschijnlijk ook het merk Ultimate Ears voorbij hebben zien komen. Op Ervaringensite.be leest u betrouwbare informatie over Ultimate Ears en dat wat u hier leest kunt u met een gerust hart meenemen in uw besluit met betrekking tot het kopen van een nieuwe speaker.

  Over Ultimate Ears

  Ultimate Ears is opgericht in het jaar 1995, zoals ze zelf zeggen achter in de tourbus van Van Halen. De oprichters wilde zich focussen op het maken van kwalitatieve in-ear Monitors voor muzikanten. Dit zijn die oortjes die artiesten in hebben om zichzelf beter te horen en het omgevingsgeluid uit te filteren. Na jaren van testen, ontwikkelen en innoveren slaagde men er in om een bekende naam in de muziek industrie te worden. Bekende muzikanten gebruiken de in-ear monitors van Ultimate Ears. Naast de oortjes voor professionals ging men zich eveneens richten op de consumenten markt. Dezelfde expertise en enthousiasme bracht men over naar speakers en oordoppen voor de partikulier. Dit resulteerde in 4 verschillende speakers en diverse oordopjes die naar de wensen van de klant gepersonaliseerd kunnen worden. Geluid, ontwerp en gemak zijn de drie pijlers waar alle aandacht naar toe gaat. De producten van Ultimate Ears hebben al meerdere awards gewonnen van onder anderen iF, Good en Red Dot.

  How to Start An Online Store In 6 Simple Steps

  Producten & Diensten Ultimate Ears

  Er worden 4 verschillende draagbare Bluetooth speakers aangeboden door Ultimate Ears. De Hyperboom is de grootste van de 4. Dan is er de Megaboom3, de Boom3 en de Wonderboom2. De laatste is een lichtgewicht die u ergens aan kan hangen als u onderweg bent bijvoorbeeld. De eerst genoemde 3 speakers zijn dusdanig ontworpen dat ze driehonderdzestig graden het geluid evenredig verdelen. Belangrijk bij alle speakers is dat men de bass tot het maximale laat horen zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van het geluid. U kunt de Boom3 naar eigen smaak ontwerpen en zelfs een eigen tekst erop laten zetten. Naast de portable speakers biedt Ultimate Ears een divers aanbod aan oordoppen. Van professionele oordoppen en in-ear monitors voor muzikanten en dj’s hebben ze ook voor de particulieren markt verschillende keuzes. De Ultimate Ears Fits bijvoorbeeld zijn oordoppen die u thuis via een bepaald stappen plan en speciale app op maat kan maken en afstellen.

  Ervaringen, mening, beoordeling, suggesties, klachten Ultimate Ears

  Heeft u producten van Ultimate Ears in huis? Heeft u misschien onlangs oordoppen van Ultimate Ears besteld? Of bent u misschien DJ en werkt u ieder weekend met de oordoppen van Ultimate Ears? In alle gevallen dat u bekend bent met Ultimate Ears en de producten van het bedrijf, dan horen we graag uw ervaringen. We willen u vragen om een review te schrijven met daarin uw mening en beoordeling van het bedrijf en haar producten. Misschien heeft u suggesties of zelfs klachten, ook dan zien we dit graag terug komen in dat wat u hier op onze site achte laat. Uw review helpt mee aan het objectief beeld te scheppen van het bedrijf Ultimate Ears.

  Ultimate Ears
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Ultimate Ears

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Ultimate Ears een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Ultimate Ears. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Ultimate Ears actief?

  Ultimate Ears is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Electronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Ultimate Ears gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.