ErvaringenSite

  Ervaringen Urbanears

  Urbanears is een Scandinavisch collectief dat hoofdtelefoons en hoofdtelefoon accessoires produceert. Het collectief, opgericht door Norra Norr en Zound Industries in 2009, begon met het maken van hoofdtelefoons en audioproducten. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Urbanears lezen of u kunt daarnaast ook zelf uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het bedrijf achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u nou precies aan toe bent. Zo komt u dus ook nooit voor verrassingen te staan.

  Over Urbanears

  Het bedrijf Urbanears werd opgericht in 2009 door Norra Norr en Zound Industries. Het begon allemaal met de hoofdtelefoon Plattan voor het bedrijf, deze werd in 2009 voor het eerst geproduceerd en combineert Scandinavisch design met eersteklas audio en een vleugje kleur. In 2012 kwam "Zinken" uit, met deze hoofdtelefoon werd het geluid van DJ-kwaliteit toegankelijk gemaakt voor de massa. In 2017 kreeg Plattan een Bluetooth functie en werd meer dan dertig uur draadloze speeltijd geïntegreerd in het iconische Plattan-ontwerp. In datzelfde jaar (2017) lanceerde het bedrijf ook luidsprekers met gebruiksvriendelijke interfaces waarmee gebruikers hun luisterervaring thuis naadloos konden integreren.

  Producten en diensten van Urbanears

  Het Scandinavische bedrijf heeft een aantal hoofdproducten waar het om bekend staat. Allereerst de Plattan, een klassieke hoofdtelefoon. Het bedrijf ontving positieve over het algemeen goede geluidskwaliteit voor de prijs en het design. Inmiddels is er ook de Plattan 2, een bijgewerkte versie van het origineel, ontworpen om de bouwproblemen van het eerste model op te lossen. Ze hebben een stoffen snoer, ingebouwde microfoon/afstandsbediening en een tweeweg audio-ingang.

  Naast de plattan staat Urbanears ook bekend om hun Zinken hoofdtelefoon. Deze is bedoeld voor zowel professionele DJ's als amateurs en is gemaakt om in verschillende omgevingen te werken. De hoofdtelefoon wordt gleverd met een Urbanears TurnCable, een omkeerbare kabel met robuuste Kevlar-binnenkant, met een opgerold gedeelte voor meer bewegingsvrijheid en een plug van 6,3 mm voor gebruik met een mixer en een plug van 3,5 mm voor gebruik met een normaal mobiel apparaat. Heeft u klachten over Urbanears? Dan kunt u contact opnemen met het Customer Support Team door een verzoek met betrekking tot een specifiek onderwerp in te dienen via het externe helpcentrum van het bedrijf. Deze is wel gevestigd in Canada, dus let op met de tijdsverschillen.

  Aanbevelingen, klachten en tips over Urbanears

  Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het bedrijf Urbanears? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Urbanears op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Urbanears vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Urbanears of laat uw eigen ervaring door middel van een review over het Scandinavische bedrijf Urbanears nu achter.

  Urbanears
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Urbanears

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Urbanears een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Urbanears. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Urbanears actief?

  Urbanears is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Electronica, Multimedia & Bladen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Urbanears gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.