ErvaringenSite

  Ervaringen Vanden Borre

  In de 21ste eeuw is het een feit dat iedereen voortdurend gebruikmaakt van allerlei elektronica. Dit gaat van scheerapparaten en tandenborstels tot vaatwasmachines en zelfs de computer, smartphone of tablet waarmee je dit leest. Bij Vanden Borre kun je al deze zaken aankopen, ofwel online ofwel in 1 van hun vestigingen. Wil je weten wat de algemene mening is over dit bedrijf? Lees dan snel verder, op Ervaringensite kun je immers alle reviews en ervaringen van klanten vinden.

  Over Vanden Borre
  Vanden Borre is een elektronicabedrijf en heeft tientallen winkels doorheen het land, zoals in Antwerpen, Gent en Brussel. Het hoofdkantoor is gevestigd in Sint-Pieters-Leeuw. Het bedrijf heeft als officiële naam Fnac Vanden Borre NV en maakt onderdeel uit van de groep DARTY. Je kunt hen bereiken via een live chat op de website (alleen binnen kantooruren), per e-mail of telefoon. Het is ook mogelijk om hen te volgen op Facebook, Instagram en YouTube.

  Producten en diensten van Vanden Borre
  Bij Vanden Borre kun je terecht voor alles wat met audio, TV, Multimedia, Elektro en Telefonie te maken heeft. Meer specifiek zijn dit de categorieën die ze aanbieden: Tv & Audio (televisie, homecinema, beamer, radio, DJ-materiaal, enzovoort), Groot elektro (dit zijn dan vooral zaken zoals koelkasten, wasmachines, vaatwassers en fornuizen), Inbouw (kookplaat, dampkap), Huishouden (zaken voor koffie, thee, drank, voor het ontbijt, friteuses, microgolfoven, noem het maar op), keuken & beauty,Smart home (dit gaat van “slimme” zaken zoals een thermostaat, deurbel en verlichting tot zelfs drones, VR-brillen en een weerstation), Informatica (voornamelijk laptops en allerhande zaken voor computers en tablets), Telefonie (smartphones, walkietalkie, babyfoon), Technologie & vrije tijd (denk aan gaming en fitnesstoestellen) en tot slot Accessoires (voor alle voorgaande secties).

  Omdat Vanden Borre de prijzen van een tiental concurrenten volgt, kunnen ze elke dag hun prijzen hieraan aanpassen en klanten een laagste prijs garanderen. Indien je een lagere prijs zou vinden bij een andere winkel kun je dit melden en de prijs van de producten van Vanden Borre aangepast zien. Dit geldt tot 30 dagen na aankoop, maar uiteraard zijn er een aantal voorwaarden bij, die je op de website van Vanden Borre kan vinden. Op locatie in de winkels biedt Vanden Borre de mogelijkheid om te betalen via bijna twintig manieren, waaronder cash, Bancontact, creditcards, PayPal, ecocheques, enzovoort. Indien je je producten online aanschaft zijn de mogelijkheden iets beperkter. Vanden Borre biedt ook een hersteldienst aan. Levering van je bestelling is gratis op een adres naar keuze in België. Je hebt twee jaar lang wettelijke waarborgop je producten, en dit kun je bij sommige producten uitbreiden tot 3 of zelfs 5 jaar.

  Klachten, complimenten en tips voor Vanden Borre
  Vanden Borre heeft een Akte van Vertrouwen, waarmee je klanten zo goed mogelijk willen bedienen. Heb jij hier al eens een positieve ervaring mee gehad en je wil die delen met andere mensen? Dan kun je dat doen op Ervaringensite door middel van een beoordeling te geven aan Vanden Borre. Hier kunnen potentiële klanten van dit bedrijf veel van leren, zo kun je hen helpen de knoop door te hakken. Maar ook als je een klacht hebt over Vanden Borre kun je dat hier meedelen. Laat weten wat jij denkt in je review.

  Online-shop until you drop! • Z zoekt uit

  Vanden Borre
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Vanden Borre

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Vanden Borre een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Vanden Borre. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Vanden Borre actief?

  Vanden Borre is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Electronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Vanden Borre gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.