Vanden Borre

Alle reviews

Vanden Borre

17% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

A
Arnold
Wij kochtten een Miele vaatwasser welke Vandenborre zou installeren. Op de dag van de plaatsing kregen wij de boodschap dat de installatiekit van ons toestel werd gebruikt bij een vorige klant (?!?...Lees verder
K
Kristien Vanmeenen
Slechte ervaring, maar nuttige tip voor klanten die deze frigo willen aankopen. Zes maanden geleden kochten we de frigo Whirlpool 55TM in de kleur inox design. Waarom ik vooral deze recensie s...Lees verder
S
stef
DOE HET NIET .... BLIJF WEG BIJ VAN VANDEN BORRE Een very lousy leverservice en nog een lousier "dienst na verkoop", die de ene leugen na de andere verkoopt Mijn verhaal, het begon...Lees verder
M
Mario
kocht een gsm aan enkele jaren terug, voor een klein bedrag kon ik een verzekering nemen, bleek later dat ze mij de duurste aangerekend hadden, kostprijs op 2 jaar meer dan de aankoopprijs van m'n ...Lees verder
H
Hans
Wij zijn zeer teleurgesteld in Vanden Borre! Eind 2021 hebben we enkele keukentoestellen (oven, microgolf en inductiekookplaat) besteld voor meer dan € 1000. Onze keuken zou half februari geïnstall...Lees verder

Alle reviews (6)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Miele vaatwasser

  Wij kochtten een Miele vaatwasser welke Vandenborre zou installeren. Op de dag van de plaatsing kregen wij de boodschap dat de installatiekit van ons toestel werd gebruikt bij een vorige klant (?!?) en de levering moest worden uitgesteld. Ondanks dat we voor niets een dag verlof hadden aangevraagd en dit opnieuw moesten doen, was er van enige tegemoetkoming geen sprake.
  Nu het toestel uiteindelijk is geïnstalleerd, blijkt het frontpaneel maar gedeeltelijk te zijn gemonteerd waardoor we de vaatwasser nog steeds niet kunnen gebruiken. Dus moeten we opnieuw een dag verlof aanvragen voor een nieuwe interventie.
  Benieuwd of er deze keer wel een tegemoetkoming volgt.
  Van de "akte van vertrouwen" mag men toch meer verwachten.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Frigo Whirlpool W55TM 4110 x 1

  Slechte ervaring, maar nuttige tip voor klanten die deze frigo willen aankopen.
  Zes maanden geleden kochten we de frigo Whirlpool 55TM in de kleur inox design.
  Waarom ik vooral deze recensie schrijf is omdat de lak van de deurgleuf voor het openen van de frigo er na 3 maand gebruik begint af te schilferen.
  Ik ben toen naar hun filiaal in Mol geweest en heb foto’s getoond van het probleem.De verkoper vond mijn klacht heel terecht en gaf mij het e-mailadres van hun consumentendienst.
  We hebben twee mails gestuurd, gefundeerd met foto’s en het enige antwoord dat we kregen was “Het feit dat de lak afschilfert wordt niet gedekt door de garantie en kan dus niet gratis hersteld worden”
  Wij vragen geen nieuwe frigo maar gewoon een oplossing voor dit probleem.
  Wat is trouwens de reden van bestaan van hun consumenten”dienst”.’
  Spijtig genoeg moet ik me dus ook aansluiten bij al de negatieve recencies die de mijn voorafgaan.
  Voor ons hoeft Vanden Borre niet meer dan liever Coolblue met een score bij Trustpilot van 4,6. • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  wasmachine miele

  DOE HET NIET .... BLIJF WEG BIJ VAN VANDEN BORRE

  Een very lousy leverservice en nog een lousier "dienst na verkoop", die de ene leugen na de andere verkoopt

  Mijn verhaal, het begon heel banaal : je besteld een nieuw wasmachine online bij vdborre volgende dag geleverd, hops dat is snel, op zaterdag 12 03 om 9 uur staan ze voor je deur. Fijn. Twee potige kerels met knaldrang, stress, een overvolle dag ... VRAAG : druk? ANTWOORD : "we moeten vandaag nog 25 adressen doen". Ze vliegen naar boven met de wasmachine. Tweede verdieping. Sluiten alles aan, stellen nog snel een testwasje in ... en vlam ze zijn weg.

  Bij het naar beneden gaan merk ik op de twee verdiepingen, zwarte strepen op de muur, heel duidelijk afgetekend door het schuren van hun werkkleding. Deze waren er niet voorheen. Ik zeg tegen de al half opgedraaide vdborre onderaannemer dat die er niet waren ... NEE NEE niet van ons dat was er al, en dat zonder te kijken ! ... allee veel vijven en zessen , ik trek foto's, hij trek foto's , ik teken de bon af met de notitie (aanvinken) dat er schade is (ps voor als je verder leest .. er staat geen enkel vak om je schade te verduidelijken of aan te vullen met details) en ... vlam ze zijn weg, naar hun volgende klant.

  Deel Twee: ik contacteer de klantendient van vandenborre. Weer wat over en weer gemail. Het antwoord : "Beste, Het is dus helaas uw woord tegen het woord van onze installateurs. Bovendien staat er op de leveringsdocumenten ook niet vermeld welke schade precies zou gemaakt geweest zijn." dat is het antwoord dat je echt wil ... klant koning? ook niet altijd, ok. maar gewoon de deur dicht gooien!!

  Ok wat een klantendienst ... kan je dat geloven? ik herhaal het nog eens : Het is dus helaas uw woord tegen het woord van onze installateurs. Bovendien staat er op de leveringsdocumenten ook niet vermeld welke schade precies zou gemaakt geweest zijn. Zo daar ben je als vandenborre dan weer vanaf ... simpel, klantvriendelijk lijkt me dit niet. Van de beloofde expertise die ze zouden sturen om ter plaatse de schade in te komen schatten, komt niets van in huis. Hoe ging dat weer bij vandenborre met al hun beloftes !!!

  Deel drie : Ik besef achteraf pas nadat mijn zoon het meldde, dat de wasmachine zonder beschermingsbouten uit de bestelwagen is gehaald, twee verdieping hoger in mijn wasplaats is gesleurd, via mijn trapmuren die er nu niet meer uitzien. Wat een amateurisme ... je kan toch gewoon die bouten laten zitten tot de machien op zijn plaats staat. zo staat het beschreven in alle handleidingen van alle wasmachines over heel de wereld. Maar nee, wat doen ze ... ze halen de fixatiebouten al los voor ze aan de verhuis beginnen! En lees het na .... foetsie is je waarborg ,Gone! foutieve installatie, gedaan met je waarborg!!. En wat zegt de klantendienst ...."Het toestel is niet beschadigd omdat het zonder transportbouten naar boven gebracht werd. Indien er een schade zou geweest zijn, dan zou je de wasmachine nu niet kunnen gebruiken."


  Maar goed. Ik voel me echt bekocht en belogen door Vanden Borre. Van den borre doet zowat alles wat ze fout wat ze fout kan doen!

  Ik kan begrijpen dat je fouten maakt. Alle begrip hiervoor. Dat is menselijk. Ik begrijp dat mensen in onderaannemer van zulk een bedrijf zwaar ondereen tijds- en werkdruk staan. En dat ze daardoor naar boven stormen door mijn gang en deze beschadigen. Als je zo werk krijg je schade, Goed, Geef het dan gewoon toe. Herstel je fouten. Leer van je fouten. nee niet bij hen.

  Mijn conclusie over dit bedrijf is ... DOE HET NIET .... BLIJF WEG BIJ VAN VANDEN BORRE


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  gsm

  kocht een gsm aan enkele jaren terug, voor een klein bedrag kon ik een verzekering nemen, bleek later dat ze mij de duurste aangerekend hadden, kostprijs op 2 jaar meer dan de aankoopprijs van m'n gsm, gelukkig doornam ik het kontrakt bij thuiskomst en zag ik dat ze me wilden oplichten , NOOIT MEER VANDENBORRE !!!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Beschadigde oven ontvangen

  Wij zijn zeer teleurgesteld in Vanden Borre! Eind 2021 hebben we enkele keukentoestellen (oven, microgolf en inductiekookplaat) besteld voor meer dan € 1000. Onze keuken zou half februari geïnstalleerd worden, maar omwille van leverproblemen met de oven die we specifiek wilden (zwarte Samsung oven met pyrolisereiniging), hebben we deze in december meteen besteld wanneer deze terug leverbaar was, om zeker te zijn dat we deze op tijd zouden hebben. Half december is deze geleverd en de oven is 2 maanden in de doos blijven staan, zodat er zeker niets aan zou komen. Eergisteren halen de monteurs van onze nieuwe keuken de oven uit de doos en deze blijkt vooraan beschadigd te zijn. Meteen contact opgenomen met Vanden Borre maar zij weigeren ons te helpen en willen geen actie ondernemen. Dat vind ik een zeer slechte service na verkoop, zeker omdat we de oven beschadigd gekregen hebben en het dus niet onze schuld is.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  laptop

  Vroeger was Vanden Borre "uw akte van vertrouwen", nu uw akte van WANtrouwen. Ze verkopen mij een defecte laptop on line. Ik wil bijgevolg gebruik maken van mijn recht om binnen de 14 dagen af te zien van de aankoop. Ze weigeren dit! Ze willen laptop opsturen voor herstelling. Wie kan zijn laptop nu weken missen? Een echte schande deze praktijken! Laat u niet vangen zoals ik.


Anderen bekeken ook

Skala merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten

Skala

2 reviews

Skala: Ervaringen Full HD Smart TVs, Apple iMacs, hybride gazelles… voor een paar tientjes. Te mooi om waar te zijn of gewoon een hele goed...

JBL merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten

JBL

2 reviews

Top of niet? Wat anderen van dit bedrijf vinden. JBL is een online shop op het gebied van elektronica en multimedia. Het is een bedrijf welke jaarl...

Megagadgets merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten

Megagadgets

1 reviews

Megagadgets.be, goed, leuk, slecht, waardevol, interessant? Lees het hier allemaal. Het is goed om de ervaringen te delen met anderen en om te ontd...

Geeektech.com merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten

Geeektech.com

5 reviews

Heeft u elektronica of gadgets nodig maar kunt u dat niet vinden in de winkels? Dan kunt u gadgets via de webshop geeektech.com gadgets bestellen. ...