ErvaringenSite

  Ervaringen Verisure

  Wil je je huis optimaal beveiligen en beschermen? Kijk dan zeker eens bij Verisure! Je vindt er een groot aanbod beveiligingsproducten voor een optimaal veilig en gerust gevoel in je woning. Wat klanten vinden van Verisure lees je hier op ErvaringenSite.

  Over Verisure

  Verisure is een merk van Securitas Direct die al 25 jaar actief is. Het is één van de grootste beveiligingsbedrijven ter wereld. Securitas is actief in 50 landen en heeft meer dan 300 000 medewerkers. Verisure is het meest geïnstalleerde huisalarm in België. Dankzij hun sterke focus op kwaliteit en service behoren de klanten van Verisure tot de meest tevreden klanten in de beveiligingssector. Dankzij hun duurzaam platform en samenwerking met professionele specialisten kunnen ze hun klanten een uniek assortiment producten en diensten aanbieden voor huisalarmen. Klanten van Verisure krijgen ook een verbinding met de meldkamer van Verisure met 24/24 bewaking, gratis interventie van een bewakingsagent en professionele installatie. Alle producten en diensten van Verisure worden ontwikkeld in hun eigen innovatiecentrum.


  De deinsten van verisure!

  Diensten van Verisure

  Bij Verisure kan je terecht voor een groot aanbod alarmsystemen en inbraakbeveiliging. Je vindt er ook Verisure producten tegen brand zoals rookmelders maar ook producten om energie te besparen, zo hebben ze een toestel die de stroom afsluit op bepaalde stopcontacten, dit kan je bedienen via een App. Ben je bang dat een leiding kan springen of durft je vaatwasser of wasmachine wel eens lekken? Ook hier heeft Verisure een oplossing voor, de Waterdetector. Je kan er tijdig lekkages en overstromingen mee opsporen. Verisureproducten hebben meestal ook een SOS-functie, als je deze functie gebruikt kom je meteen terecht in de Securitas Direct meldkamer. Ze kunnen dan, afhankelijk van het probleem, helpen, de hulpdiensten bellen of een bewakingsagent langssturen.

  Klachten of vragen voor Verisure

  Heb je vragen of een klacht over Verisure? Neem dan zeker contact op met de klantendienst ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken per telefoon of e-mail. Verisure heeft ook een zeer uitgebreide FAQ met heel wat veelgestelde vragen. Misschien wordt jouw vraag hier wel beantwoord.

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Verisure? Heb je net de perfecte oplossing gevonden voor het beveiligen van je woning? Hoe verliep de service? Laat het weten in de reviews! Mogelijke gebruikers zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van het aanbod en de service van Verisure. Zo help je hen bij het maken van een beslissing!

  Ben je van plan om je huis te laten beveiligen door Verisure? Lees dan zeker enkele van de reviews op ErvaringenSite.be! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

  Verisure
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Verisure

  Uw beoordeling