ErvaringenSite

  Ervaringen Vertellis

  Vind jij ook dat mensen teveel tijd online doorbrengen? Wil jij hier graag verandering in brengen en ben jij dol op kaartspellen? Misschien is Vertellis dan wel een interessante partij voor jou! Vertellis heeft als missie om mensen dichter bij elkaar te brengen en meer tijd offline te stimuleren. Zo verkopen zij op hun webshopvragenkaartspellen waarmee je diepe gesprekken met je dierbaren kunt voeren. Ook biedt Vertellis diverse dagboeken en tools en methodes aan om je mentale gezondheid te verbeteren. Ben jij nieuwsgierig geworden naar dit bedrijf en zou jij graag meer willen weten over Vertellis en de producten? Bijvoorbeeld wat voorgaande klanten van het bedrijf en de producten vinden? Welke levertijden het bedrijf aanhoudt? En hoe de klantenservice van het bedrijf met jouw vragen omgaat? Dan ben je hier bij ErvaringenSiteaan het juiste adres. Op deze pagina hebben wij namelijk informatie, reviews en beoordelingen voor jou op een rijtje gezet, zodat jij een eerste indruk van het bedrijf kunt opdoen. Heb jij zelf al wel eens een vragenkaartspel of dagboek op de webshop van Vertellis besteld? Dan zouden wij het zeer op prijs stellen als jij jouw review over het bedrijf op deze pagina zou willen achterlaten.

  Over Vertellis

  Het idee achter Vertellis is ontstaan toen Bart en Liz, de oprichters van het bedrijf, in 2016 aankondigden dat ze voor onbepaalde tijd naar het buitenland wilden gaan. Allereerst waren hun families het daar namelijk niet mee eens, dus besloten Bart en Liz een vragenkaartspel te maken om betekenisvolle gesprekken met hun families te stimuleren. Tijdens het spelen van het spel merkten ze dat er heel veel begrip en liefde was en dat ze zich meer verbonden begonnen te voelen.

  Na deze avond zijn Bart en Liz samen met een vriend een crowdfunding-campagne gestart om 500 vragenkaartspellen te verkopen. Uiteindelijk plaatsten ruim 25.000 mensen een bestelling. Vandaag de dag worden de producten van Vertellis in 7 landen wereldwijd verkocht.

  Het doel van Vertellis is om de manier van verbinden te veranderen in deze gehaaste digitale samenleving. De producten van Vertellis zijn bedoeld om zelfreflectie en saamhorigheid te vergroten en waardevolle offline momenten te creëren.

  cheap clothing stores online *aesthetic*

  De producten van Vertellis

  Op de webshop van Vertellis kom je verschillende vragenkaartspellen tegen. Zo zijn er verschillende vragenkaartspellen speciaal ontwikkeld voor stellen, familie & vrienden en voor ouders & kinderen. Daarnaast is er ook een vragenkaartspel die je zowel alleen als in groepsverband kunt doen.

  Naast vragenkaartspellen heeft Vertellis ook mindfulness-dagboeken voor kinderen, Bullet Journals een een dankbaarheidsdagboek.

  Vertellis & contact opnemen

  Wil jij graag iedere week een vraag in jouw mailbox ontvangen? Dan kun je je daarvoor inschrijven op de webshop van Vertellis. Bij vragen kun je de veelgestelde vragen pagina op de webshop van Vertellis raadplegen of contact opnemen met de klantenservice van Vertellis door het online contactformulier in te vullen.

  Vertellis en afrekenen op de webshop

  Op de webshop van Vertellis is het mogelijk om te betalen middels iDEAL. Je kunt ook afrekenen met Creditcard, PayPal of Bancontact. Zakelijke klanten kunnen ook op factuur bestellen.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Vertellis

  Heb jij zelf wel eens een vragenkaartspel of dagboek op de webshop van Vertellis besteld? Dan horen wij graag meer over jouw ervaring met deze webshop. Wat vond jij van de producten van Vertellis? En hoe heb jij het contact met de klantenservice van het bedrijf ervaren? Laat een review achter op deze pagina en help zo anderen stellen, families en vriendengroepen om zich opnieuw verbonden te voelen.

  Vertellis
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Vertellis

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Vertellis een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Vertellis. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Vertellis actief?

  Vertellis is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kantoor, hobby & feest

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Vertellis gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.