100% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

V
Van Sonsbeek
Wij geven veel om het milieu en zien vaak met lede ogen aan hoe het almaar verslechterd. Bijvoorbeeld: waar zijn toch de mussen?? Zelf doen we al zoveel mogelijk aan het milieu, maar we wil...Lees verder
J
Janneke
We hebben thuis een hele grote tuin, en we wonen ook nog eens in een groot natuurgebied dus wij wouden iets bijdragen. Hier hebben we allemaal dingetjes kunnen vinden, van Vetbollen tot vogelhuisje...Lees verder
J
Josee van Straten
Besteld op 16-4. Tot op heden niet geleverd. Volgens klantenservice komt Postnl de vracht niet of te weinig ophalen. Waarom merk ik van dit soort problemen weinig, of in ieder geval minder, bij and...Lees verder

Reviews (3)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Ideaal voor cadeaus: goed voor milieu

  Wij geven veel om het milieu en zien vaak met lede ogen aan hoe het almaar verslechterd.

  Bijvoorbeeld: waar zijn toch de mussen??

  Zelf doen we al zoveel mogelijk aan het milieu, maar we willen graag meer mensen enthousiast maken. Daar komt Vivara in het spel.
  Eigenlijk kopen we voortaan al onze cadeaus voor vrienden en familie daar. Dan geef je bijvoorbeeld een vogelhuisje of een zakje zaadjes voor bloemen of plantjes. Dat is goed voor het milieu (en beter dan al die andere massaprut cadeaus die alleen maar troep maken) en je maakt bovendien extra natuurliefhebbers!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Natuurliefhebber!

  We hebben thuis een hele grote tuin, en we wonen ook nog eens in een groot natuurgebied dus wij wouden iets bijdragen. Hier hebben we allemaal dingetjes kunnen vinden, van Vetbollen tot vogelhuisjes! Voor de natuurliefhebber echt een aanraden!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Beschermpakket zaden en opvangschaal maxi met tussenstuk

  Besteld op 16-4. Tot op heden niet geleverd. Volgens klantenservice komt Postnl de vracht niet of te weinig ophalen. Waarom merk ik van dit soort problemen weinig, of in ieder geval minder, bij andere bedrijven?


Anderen bekeken ook