ErvaringenSite

  Ervaringen Voordeeldrogisterij

  Iedere badkamerkast staat er vol mee, spullen van de drogisterij. Wanneer je de producten in waarde bij elkaar op zou tellen, dan zul je versteld staan hoeveel geld er in om gaat. Bij de Voordeeldrogisterij biedt men via een online webwinkel producten aan die bij de drogisterij te vinden zijn, maar dan aldus het bedrijf zelf tegen erg voordelige prijzen. Voor u als consument is het lastig inschatten of dat waar is en of het bedrijf wel betrouwbaar is. Hoe weet u bijvoorbeeld of ze te vertrouwen zijn als het gaat om levertijden? Hoe is de kwaliteit van de geleverde producten? Ze de acties die ze bieden echt, of wanneer je ze wil bestellen bijvoorbeeld niet meer voorradig? Hier op Ervaringensite.be leest u reviews met daarin meningen en reviews van consumenten die u voor zijn gegaan en reeds zaken hebben gedaan met Voordeeldrogisterij. Door hun reviews te lezen kunt u een reëel beeld krijgen van het bedrijf en haar aanbod.

  Over Voordeeldrogisterij

  Het bedrijf de Voordeeldrogisterij is een webwinkel gericht het aanbieden van producten op het gebied van verzorging, schoonmaak en gezondheid. Ze zijn een online drogist en bestaan sinds 2007. Ze voeren met name A-merken in hun assortiment en door slim en groot in te kopen bij diverse partijen zijn zijn in staat om producten zeer scherp op de markt te zetten, met korting die kunnen oplopen tot 70 procent. Het assortiment wordt niet enkel en alleen op prijs bepaald ook wordt er gekeken naar wat de populaire artikelen zijn en men probeert daar zo goed mogelijk op in te spelen. Daarnaast worden er ook meer producten in het assortiment opgenomen dan een standaard drogisterij, zo is er ook van alles te vinden op het gebied van wonen, vrije tijd en slapen. Vanaf oprichting van het bedrijf hebben ze al meer dan 500 duizend verschillende klanten bediend. De bestelling die meer dan vijftig euro zijn in waarden die worden gratis thuis bezorgd. Om op te hoogte te blijven van het steeds weer veranderende aanbod kunt u zich aanmelden voor hun nieuwsbrief, daarmee krijgt u nog meer korting doormiddel van een toegewezen kortingscode. Als consument kunt u ook een account aanmaken om uw gegevens, winkelwagen en eventuele boodschappenlijsten te bewaren.

  Producten en Diensten Voordeeldrogisterij

  Het totale aanbod van de Voordeeldrogisterij is onderverdeeld in verzorging, cosmetica, baby & kind, gezondheid, wonen & slapen, schoonmaak, huishoudelijk en vrije tijd. Het assortiment is divers en steeds weer wisselt. Op de site staat dan ook vermeld dat wanneer de voorraad van een bepaald product op is, dan betekend dat ook echt dat het op is. Over het algemeen probeert men met name A-merken te voeren in het assortiment en deze zo scherp mogelijk te kunnen aanbieden. Er is ook een speciale groep de ze Actie noemen. Hier worden verdeeld over verschillende categorieën producten aangeboden die extra korting hebben. Zo is er stapelkortingen tot 70 procent, hebben ze stuntopruiming, seizoenskortingen en bulkvoordeel. In de Outlet zijn producten te vinden tot en met 80 procent korting. Op de site zijn ook dagaanbiedingen en weekacties te vinden.

  Ervaringen, mening, tips, klachten, review Voordeeldrogisterij

  Heeft u in het verleden zaken gedaan met de Voordeeldrogisterij? Of bent u misschien vaste klant en heeft u een eigen account bij ze? We zijn op zoek naar mensen die een mening over het bedrijf en haar producten hebben en die dit willen delen op onze site. Bent u onlangs in aanraking geweest met Voordeeldrogisterij dan willen we u vragen om hier een review achter te laten en ons uw ervaringen te vertellen. Door dit met ons en andere te delen helpt u mee aan het scheppen van een reëel beeld van Voordeeldrogisterij, daarvoor bij voorbaat dank.

  Voordeeldrogisterij
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Voordeeldrogisterij

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Voordeeldrogisterij een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Voordeeldrogisterij. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Voordeeldrogisterij actief?

  Voordeeldrogisterij is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Voordeeldrogisterij gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.