Voordeeldrogisterij

Alle reviews

Voordeeldrogisterij

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Vision Direct merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten

Vision Direct

1 reviews

Ongekend, wat anderen over dit bedrijf zeggen. Kijk naar de verschillende mogelijkheden en opties om een mening te kunnen vormen over een bedrijf. ...

Durexshop.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten

Durexshop.nl

2 reviews

Wilt u een condoom, glijmiddel of iets anders kopen maar durft u het niet om het zelf te kopen bij een lokale winkel? Dan is de website www.durexsh...

Flapoorstickers merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten

Flapoorstickers

1 reviews

Wanneer je oren hebt die een eindje naar buiten staan, flaporen hebt dus, wil je daar graag wat aan doen. Wellicht denk je dat een pijnlijke operat...

Arganwinkel merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten

Arganwinkel

4 reviews

Het is goed om dit te lezen! Ontdek wat anderen zeggen over dit bedrijf. Arganwinkel.be is een online shop met producten voor persoonlijke verzorgi...

Voordeeldrogisterij

Iedere badkamerkast staat er vol mee, spullen van de drogisterij. Wanneer je de producten in waarde bij elkaar op zou tellen, dan zul je versteld staan hoeveel geld er in om gaat. Bij de Voordeeldrogisterij biedt men via een online webwinkel producten aan die bij de drogisterij te vinden zijn, maar dan aldus het bedrijf zelf tegen erg voordelige prijzen. Voor u als consument is het lastig inschatten of dat waar is en of het bedrijf wel betrouwbaar is. Hoe weet u bijvoorbeeld of ze te vertrouwen zijn als het gaat om levertijden? Hoe is de kwaliteit van de geleverde producten? Ze de acties die ze bieden echt, of wanneer je ze wil bestellen bijvoorbeeld niet meer voorradig? Hier op ErvaringenSite leest u reviews met daarin meningen en reviews van consumenten die u voor zijn gegaan en reeds zaken hebben gedaan met Voordeeldrogisterij. Door hun reviews te lezen kunt u een reëel beeld krijgen van het bedrijf en haar aanbod.

Over Voordeeldrogisterij
Het bedrijf de Voordeeldrogisterij is een webwinkel gericht het aanbieden van producten op het gebied van verzorging, schoonmaak en gezondheid. Ze zijn een online drogist en bestaan sinds 2007. Ze voeren met name A-merken in hun assortiment en door slim en groot in te kopen bij diverse partijen zijn zijn in staat om producten zeer scherp op de markt te zetten, met korting die kunnen oplopen tot 70 procent. Het assortiment wordt niet enkel en alleen op prijs bepaald ook wordt er gekeken naar wat de populaire artikelen zijn en men probeert daar zo goed mogelijk op in te spelen. Daarnaast worden er ook meer producten in het assortiment opgenomen dan een standaard drogisterij, zo is er ook van alles te vinden op het gebied van wonen, vrije tijd en slapen. Vanaf oprichting van het bedrijf hebben ze al meer dan 500 duizend verschillende klanten bediend. De bestelling die meer dan vijftig euro zijn in waarden die worden gratis thuis bezorgd. Om op te hoogte te blijven van het steeds weer veranderende aanbod kunt u zich aanmelden voor hun nieuwsbrief, daarmee krijgt u nog meer korting doormiddel van een toegewezen kortingscode. Als consument kunt u ook een account aanmaken om uw gegevens, winkelwagen en eventuele boodschappenlijsten te bewaren.

Producten en Diensten Voordeeldrogisterij
Het totale aanbod van de Voordeeldrogisterij is onderverdeeld in verzorging, cosmetica, baby & kind, gezondheid, wonen & slapen, schoonmaak, huishoudelijk en vrije tijd. Het assortiment is divers en steeds weer wisselt. Op de site staat dan ook vermeld dat wanneer de voorraad van een bepaald product op is, dan betekend dat ook echt dat het op is. Over het algemeen probeert men met name A-merken te voeren in het assortiment en deze zo scherp mogelijk te kunnen aanbieden. Er is ook een speciale groep de ze Actie noemen. Hier worden verdeeld over verschillende categorieën producten aangeboden die extra korting hebben. Zo is er stapelkortingen tot 70 procent, hebben ze stuntopruiming, seizoenskortingen en bulkvoordeel. In de Outlet zijn producten te vinden tot en met 80 procent korting. Op de site zijn ook dagaanbiedingen en weekacties te vinden.

Ervaringen, mening, tips, klachten, review Voordeeldrogisterij
Heeft u in het verleden zaken gedaan met de Voordeeldrogisterij? Of bent u misschien vaste klant en heeft u een eigen account bij ze? We zijn op zoek naar mensen die een mening over het bedrijf en haar producten hebben en die dit willen delen op onze site. Bent u onlangs in aanraking geweest met Voordeeldrogisterij dan willen we u vragen om hier een review achter te laten en ons uw ervaringen te vertellen. Door dit met ons en andere te delen helpt u mee aan het scheppen van een reëel beeld van Voordeeldrogisterij, daarvoor bij voorbaat dank.