ErvaringenSite

  Ervaringen Vrijbuiter

  Hou je van de natuur en het buitenleven, en ben je voor je volgende korte of lange vakantie op zoek naar materiaal? Dan is er een kans dat het aanbod van Vrijbuiter iets voor jou is. Uiteraard is het ook best mogelijk dat je al vertrouwd bent met de producten en diensten van deze webwinkel. In dat geval zouden wij het erg op prijs stellen als je even de tijd zou willen nemen om op deze pagina een eerlijke review over jouw ervaring met Vrijbuiter te schrijven. Jouw informatie kan bijzonder waardevol zijn voor andere potentiële klanten die overwegen een bestelling bij deze online winkel te plaatsen.

  Over Vrijbuiter

  Vrijbuiter is een Nederlands bedrijf dat bestaat uit 4 fysieke winkels in Zaandam, Rotterdam, Gouda en Roermond, en een webshop. De missie van deze in 1985 opgerichte onderneming is om mensen te helpen bij de voorbereiding van hun volgend avontuur, ongeacht hun budget of reisgezelschap. Volgens de mensen achter Vrijbuiter is avontuur een essentieel element om onvergetelijke herinneringente maken. Hiervoor zou dit bedrijf je als beginnende of ervaren avonturier een duwtje in de rug geven door nieuwe ideeën en professioneel advies te geven. Vrijbuiter zegt door de jaren heen te zijn uitgegroeid tot de grootste vakantie- en outdoorwinkel van Nederland. Hun aanbod bestaat uit 20.000 producten en hun medewerkers zouden stuk voor stuk zelf avonturiers met de nodige ervaring zijn.

  How to Start An Online Store In 6 Simple Steps

  Producten en diensten van Vrijbuiter

  Als je weet waarnaar je op zoek bent, kun je een relevant trefwoord in de vorm van een merk of omschrijving in het zoekvenster bovenaan ingeven. Natuurlijk kun je ook gewoon op een van de voorgestelde categorieën klikken, zoals kleding, schoenen, outdoor & reizen, tenten of kampeerartikelen. Deze categorieën zijn vervolgens verder opgedeeld in een aantal subcategorieën, wat je de kans geeft om heel gericht naar een gewenst artikel op zoek te gaan. Je kunt je gewenste artikels in een van de 4 fysieke winkels of in de webshop kopen. In dat geval zou je volgens de informatie op de website erop kunnen rekenen dat je verzending dezelfde dag nog wordt verzonden als je voor 21.00 uur bestelt, en zou je ongewenste artikelen tot 30 dagen na aankoop gratis kunnen retourneren? Tot slot kun je voor vragen of opmerkingen een kijkje nemen bij de veelgestelde vragen, of telefonisch of per e-mail contact opnemen met de klantenservice.

  Complimenten, klachten en tips voor Vrijbuiter

  Heb je in een ver of recent een paar wandelschoenen, voortent, campingpan of een ander item bij Vrijbuiter gekocht? Indien ja, zou je ons enkele minuten van je kostbare tijd willen gunnen om op deze pagina een informatieve review over Vrijbuiter te schrijven? Zo geef je andere avonturiers de kans om voor zichzelf te beslissen of de producten en diensten van deze onderneming iets voor hen zou kunnen zijn. Je zou onze bezoekers bijvoorbeeld kunnen laten weten of je als klant inderdaad kunt rekenen op een snelle verzending, wat de kwaliteit van de verkochte artikelen is en of het klopt dat je ongewenste items gratis en probleemloos kunt retourneren tot 30 dagen na aankoop. Wij kijken in ieder geval reikhalzend uit naar een verslag van jouw persoonlijke ervaring. Ben je benieuwd hoe onze bezoekers gelijkaardige bedrijven beoordelen? Op deze pagina ontdek je het allemaal!

  Vrijbuiter
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Vrijbuiter

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Vrijbuiter een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Vrijbuiter. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Vrijbuiter actief?

  Vrijbuiter is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Vrijbuiter gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.