5% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

V
Vercammen
De kleding die ik heb gekregen is echt slecht van kwaliteit. Op de website leken de foto's mooi, maar in het echt zijn de spullen echt flut. Ik zou het niemand aanraden om hier te bestellen.Lees verder
H
Hermans
Ik heb hier maar één keer iets gekocht en ik zal zeker geen tweede keer terugkomen. De kleur van het kledingstuk was helemaal niet wat ik gevraagd had en de maten klopten voor geen meter. Toen ik m...Lees verder
O
océane
Het bedrijf moet sluiten vanwege hun bedrieglijke gedrag. De spullen die ze verkopen zijn niet wat ze beweren te zijn, het zijn gewoon slechte kopieën van slechte kwaliteit. Ik zou niets kopen van ...Lees verder
T
T. Evrard
Ik heb eigenlijk een bruin T-shirt uit de jaren 60 besteld, maar in plaats daarvan kreeg ik een blauw shirt met een heel ander ontwerp. Dit was bedoeld als een verjaardagscadeau en ik ben er niet b...Lees verder
L
Lien
Jammer genoeg was de kwaliteit van de dingen die ik gekocht heb ver onder mijn verwachtingen. Geen van de drie items leek op wat er op de website stond. Ik heb nu heel wat moeite moeten doen om via...Lees verder

Reviews (22)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Kleding

  De kleding die ik heb gekregen is echt slecht van kwaliteit. Op de website leken de foto's mooi, maar in het echt zijn de spullen echt flut. Ik zou het niemand aanraden om hier te bestellen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  aankoop van kleding

  Ik heb hier maar één keer iets gekocht en ik zal zeker geen tweede keer terugkomen. De kleur van het kledingstuk was helemaal niet wat ik gevraagd had en de maten klopten voor geen meter. Toen ik meer informatie wilde over het ruilen van het product, bleek het retourneren duurder te zijn dan het artikel zelf. En wat als het volgende product ook niet goed is? Moet ik dan weer betalen voor extra kosten? Het begint allemaal een dure grap te worden, dus ik ben er helemaal klaar mee.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Militaire tactische broek

  Het bedrijf moet sluiten vanwege hun bedrieglijke gedrag. De spullen die ze verkopen zijn niet wat ze beweren te zijn, het zijn gewoon slechte kopieën van slechte kwaliteit. Ik zou niets kopen van deze boeven. Echt erg 👎


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aanvankelijke bestelling van bruin 60s originele T-shirt

  Ik heb eigenlijk een bruin T-shirt uit de jaren 60 besteld, maar in plaats daarvan kreeg ik een blauw shirt met een heel ander ontwerp. Dit was bedoeld als een verjaardagscadeau en ik ben er niet blij mee. Het voelde echt als geld verspild en een grote teleurstelling van £27. Wayrates moet hier echt aan werken en ervoor zorgen dat klanten de juiste producten ontvangen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  teleurgesteld in kwaliteit

  Jammer genoeg was de kwaliteit van de dingen die ik gekocht heb ver onder mijn verwachtingen. Geen van de drie items leek op wat er op de website stond. Ik heb nu heel wat moeite moeten doen om via PayPal mijn geld terug te krijgen. Ik dacht dat ik beschermd zou zijn door bij hen te kopen! Ik raad echt af om bij hen te bestellen aan iedereen die dat overweegt. Ze doen zich voor als een Amerikaans bedrijf, maar eigenlijk zijn ze gevestigd in China.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Ik kocht een broek

  Echt balen! Ik bestelde een broek die er compleet anders uitzag dan op de foto, gewoon niet te dragen. Zo'n schande, ik raad het echt af, absoluut niet kopen, nooit!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Verkeerd product ontvangen

  Ik ben echt teleurgesteld in de service van dit bedrijf. Ik heb niet alleen het verkeerde product gekregen, maar ze boden me slechts een gedeeltelijke terugbetaling aan of vroegen me om het verkeerde product terug te sturen op mijn eigen kosten. Dat kan echt niet, ik zou niemand aanraden om hier iets te kopen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  jas en schoenen

  Vandaag £70 uitgegeven en teleurgesteld. Koop hier niet meer. Ik heb een jas en schoenen besteld en wat ik kreeg, zou ik zelfs niet aan een liefdadigheidswinkel geven. Als ze evenveel moeite zouden doen voor hun producten als voor hun website, zou het geweldig zijn. Jammer genoeg sturen ze gewoon goedkope rotzooi die totaal NIET lijkt op de producten op hun website. Het leven is te kort om een terugbetaling te proberen krijgen, gezien hun locatie in China. Ik zal op elke recensiewebsite waarschuwen. Ik zal voortaan bij Amazon blijven of elk bedrijf grondig onderzoeken voor ik bestel. Vertrouw geen enkele advertentie. Jammer, want ik wou echt de jas die op de foto stond. Maar wat ik kreeg was bagger. Ik denk dat dezelfde oplichters onder verschillende namen opereren.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Nieuwe kleren besteld

  Ik ben echt teleurgesteld dat ik hier iets heb besteld. Ik had 3 shirts en een korte broek besteld voor meer dan $100. Een maand later kreeg ik slechts één shirt dat helemaal niet leek op de foto's van wat ik had besteld en van slechte kwaliteit was. Google moet die advertenties echt uit de lucht halen. Ik voel me opgelicht door Google, net zo erg als door Wayrates. Dat bedrijf moet echt verboden worden in de Verenigde Staten.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Miskoop T-shirts

  Wat een vreselijke ervaring! Ik heb enkele t-shirts gekocht in november en ze pas ontvangen na Kerstmis. De kwaliteit was echt slecht en de maat was niet juist. Ik heb geprobeerd om ze om te ruilen, maar ze wilden niet meewerken. Uiteindelijk heb ik ze teruggestuurd naar een adres in CA, maar ik moest zelf de verzendkosten betalen. Pas in mei 2023 heb ik een terugbetaling van iets meer dan $12 ontvangen. Echt oplichterij, ze zouden verboden moeten worden om nog iets te verkopen in de VS!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  verkeerde adres, retour en geen terugbetaling

  Ik ben echt teleurgesteld over de service die ik kreeg bij mijn laatste aankoop. Het lijkt erop dat het pakketje niet kon worden geleverd door een verkeerd adres, maar in plaats van te proberen het op te lossen of me te helpen, werd het gewoon teruggestuurd zonder enige vorm van compensatie. Ik voel me echt bedrogen en zal hier geen zaken meer doen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van twee vesten

  Mijn ervaring met het plaatsen van mijn bestelling bij deze winkel is echt teleurstellend. Ik heb hier onlangs twee vesten besteld voor in totaal 100 euro en ik ben helemaal niet tevreden met wat ik heb ontvangen. Het ene vest was de verkeerde maat en van slechte kwaliteit, en het andere vest was totaal niet wat ik had verwacht. Toen ik contact opnam met de klantenservice om dit recht te zetten, boden ze me slechts 29 euro terug of de optie om het terug te sturen op mijn eigen kosten. Dit is niet de manier waarop een bedrijf met zijn klanten moet omgaan en ik voel me opgelicht. Ik adviseer echt om hier niets te kopen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van Tactische broek

  Het ziet er goed uit op de foto's, maar de kwaliteit is echt slecht. Geen zakken, de maten zijn niet consistent en de klantenservice is moeilijk te bereiken. Ik zou het niet aanraden!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Te vol verkeerd item

  Ik heb iets besteld en toen het aankwam leek het helemaal niet op de foto. Bleek dat de persoon op de foto een beroemdheid was die een jas droeg, niet de jas die ze adverteerden. Ik moest £25 betalen om het terug te sturen en kreeg geen terugbetaling. Nooit meer hier shoppen, ze sturen nepartikelen in plaats van wat ze laten zien op de foto's.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Korte broek en shirt

  Mijn ervaring met die producten was echt teleurstellend. Die materialen waren echt van slechte kwaliteit en zagen er helemaal niet uit zoals op de foto's op die website. Het leek gewoon alsof ik erin geluisd was door goedkope imitaties die probeerden Amerikaans te lijken. Mijn zoon kon gewoon niet stoppen met lachen om die belachelijke kleren die ik had gekocht. Echt, als klant voelde ik me serieus bedrogen en ik wil andere mensen waarschuwen om hun geld niet te verspillen aan die neppe producten. Trustpilot zou eigenlijk een nulsterrenrating moeten geven aan die winkel.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Miskoop

  Toen mijn bestelling arriveerde, was ik teleurgesteld omdat de items er totaal anders uitzagen dan op de foto's op hun website. De stoffen waren van slechte kwaliteit en zagen er goedkoop uit, bovendien paste de kleding totaal niet volgens de maattabel.

  Na lang wachten kreeg ik eindelijk een reactie, ik moest de items retourneren en een groot deel van de aankoopprijs besteden aan de verzendkosten. Ik verloor hierdoor nog meer geld.

  Later ontdekte ik dat de website van Wayrates onder verschillende namen opduikt. Ze gebruiken dezelfde foto's en de website ziet er identiek uit aan degene waar ik besteld had. Maak niet dezelfde fout als ik en duizenden andere ontevreden klanten, ga winkelen in de straat waar je kunt zien wat je koopt.

  Ik deel nu deze recensie omdat ik voortdurend advertenties zie voor OUKU en Light in the Box, die vergelijkbare producten lijken te verkopen en waarvan de websites er ook zeer gelijkend uitzien. Neem zelf een kijkje en vorm je eigen mening.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Slechte kwaliteit, misleidend.

  Die gasten zijn gewoon bedriegers, dus blijf er beter weg! De kledij ziet er helemaal anders uit dan op de foto. Die elleboogstukken zaten zelfs op de biceps genaaid, niet op de ellebogen. Het pakket had geen retouradres of info over retourneren. En dan nog, ze gebruiken jouw e-mailadres als "reply-to" in hun mails zodat je mails teruggestuurd worden. Ze maken het echt moeilijk om een terugbetaling te krijgen. Maar als je toch vastzit met een aankoop, kan je waarschijnlijk je geld terugkrijgen via je creditcard of Paypal. Paypal heeft in mijn geval een terugbetaling verwerkt met alle nodige gegevens.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Tactical pants en shirts

  Ik wou gewoon even laten weten dat ik echt blij ben met mijn recente aankoop bij deze winkel. De tactical broeken en shirts die ik bestelde waren van topkwaliteit en pasten perfect. De foto's op de website kwamen helemaal overeen met de echte producten, wat me geruststelde bij het online shoppen. De klantenservice was ook super behulpzaam en antwoordde snel op mijn vragen. De prijzen waren eerlijk en ik voelde echt dat ik waar voor mijn geld kreeg. Kortom, mijn ervaring met deze winkel was helemaal positief en ik zou het zeker aanraden aan anderen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Slechte kwaliteit, teleurstellend

  Ik zou echt afraden om hier te winkelen. De spullen zijn heel slecht van kwaliteit en helemaal anders dan op de foto's online. Soms moet je zelfs naar de douane om je bestelling op te halen en extra kosten betalen. Terugsturen is ook gedoe en kost nog meer geld. Het was echt een teleurstellende ervaring.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Jas.

  Wat een teleurstelling zeg! De jas die ik heb gekregen, lijkt helemaal niet op wat ze beschreven of op de foto lieten zien. De kwaliteit was echt belachelijk slecht! En ze willen mijn geld niet teruggeven of een adres voor retourzending geven. Echt geen aanrader!!! Nu ben ik verplicht om nog 2 maanden te wachten voordat mijn geld terug is omdat ik met Klarna heb betaald!!!! Klarna zou betrouwbaar moeten zijn en niet moeten samenwerken met Chinese oplichters (ja, Wayrates is Chinees).


Anderen bekeken ook