ErvaringenSite

  Ervaringen Wonderbox

  Cadeautjes geven

  is toch zo leuk! Je maakt er iemand gelukkig mee, en dat zorgt op zijn beurt ook voor een gelukzalig gevoel bij jezelf. Bij cadeautjes kun je ook zo breed gaan als je zelf wil, je kunt altijd wel iets vinden dat bij de persoon waaraan je iets wil schenken past. En weet je wat nog zo leuk is? Zelf cadeautjes ontvangen! Bij Wonderbox is het mogelijk om allerlei soorten verschillende cadeautjes aan te kopen en die aan een persoon naar keuze te schenken. Bij een cadeautje is het natuurlijk de bedoeling dat je erop aan kunt dat je een goede aankoop doet, dat je met andere woorden er zeker van bent dat je een mooie schenking maakt. Lees dus zeker eerst eens goed door wat voormalige klanten van Wonderbox te zeggen hebben over hun diensten. Bij Ervaringensite kun je terecht voor een heleboel beoordelingen, lees dus zeker verder.

  Over Wonderbox
  Wonderbox is ontstaan toen Bertile Burel en James Blouzard hun liefde voor cadeautjes met anderen wilden delen. Het is een Belgisch bedrijf dat al meer dan tien jaar bestaat, met een slordige 9 miljoen cadeautjes verkocht. Wonderbox heeft een aantal verkooppunten, zoals in Delhaize, Cora, Standaard Boekhandel, Bart Smit, Fnac en DreamLand. Ook is er een Spaanse, Italiaanse, Zwitserse, Franse en Nederlandse versie van deze webwinkel. Om de klantendienst van Wonderbox te contacteren kun je een formulier invullen op de website, net als hen bellen van maandag tot vrijdag van 09:00 uur tot 14:00 uur.

  Producten en diensten van Wonderbox
  Wat Wonderbox aanbiedt is een geschenkdoos, waarin je een origineel cadeau kan vinden. Dit bestaat uit een selectie uit meer dan 75.000 activiteiten binnen België en Europa. Een heleboel interesses komen hier aan bod, zoals wellness, sport, avontuur, amusement en gastronomie. Ook verblijven zijn mogelijk, zoals een romantisch verblijf, gastronomisch, magisch, in Europa, met familie, enzovoort. Wat betreft het budget is er ook keuze, dit gaat van €10 tot €350. Een dergelijke geschenkdoos bevat een zwart/goudkleurig doosje, een boekje met uitleg en voorbeelden over de activiteiten, en uiteraard een geschenkbon om de activiteit mee te betalen. Ook zijn er elektronische geschenkdozen, net als een Wonderbox op maat.

  Voor de cadeautjes van Wonderbox kun je betalen met Visa, PayPal, Bancontact Mister Cash, enzovoort. Het is mogelijk om de geschenkdoos om te ruilen en te verlengen, mits de geldigheidsdatum niet is verstreken. Populaire geschenkdozen zijn bijvoorbeeld een vadersdagbox, Sprankelend Ontbijt, Buitengewoon overnachten. Indien je niet kan kiezen tussen het aanbod, is het ook mogelijk om gewoon een cadeaukaart aan te kopen en je ontvanger te laten kiezen.

  Klachten, complimenten en tips voor Wonderbox
  Heb je al eens een Wonderbox ontvangen, of aan iemand gegeven? Dan zijn we benieuwd naar jouw ervaringen hiermee! Was alles naar wens, was je super tevreden? Dan is het leuk om eens een complimentje te geven aan Wonderbox, andere mensen kunnen dat dan lezen en zien dat het de moeite loont om bij dit bedrijf hun cadeautjes aan te schaffen. Of heb je een klacht over de werking van Wonderbox, of de geschenkdozen? Schrijf dan ook zeker een review!

  AFFORDABLE Local Online Shops Haul (jeans, trendy tops, necklaces) + GIVEAWAY

  Wonderbox
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Wonderbox

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Wonderbox een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Wonderbox. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Wonderbox actief?

  Wonderbox is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Wonderbox gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.