Wonderbox

Alle reviews

Wonderbox

0% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

W
wendy vlaeminck
Zeer slechte service. Beantwoording van mail duurt weken om dan door te geven dat de geldigheidsduur van je bon verstreken is, waarbij geen rekening wordt gehouden met de verplichte sluiting van al...Lees verder

Alle reviews (1)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  waerwaters voucher

  Zeer slechte service. Beantwoording van mail duurt weken om dan door te geven dat de geldigheidsduur van je bon verstreken is, waarbij geen rekening wordt gehouden met de verplichte sluiting van alle saunacentra van 26/10/20 tot 09/06/21 !!!


Anderen bekeken ook

Skala merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten

Skala

2 reviews

Skala: Ervaringen Full HD Smart TVs, Apple iMacs, hybride gazelles… voor een paar tientjes. Te mooi om waar te zijn of gewoon een hele goed...

Christine Le Duc merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten

Christine Le Duc

9 reviews

Wat zeggen anderen van Cristine le duc? Er zijn volop verschillende meningen over Cristine le duc. Het is niet vreemd, aangezien het een bedrijf is...

TomTom merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

TomTom

6 reviews

TomTom: Ervaringen ‘Probeer om te keren. Probeer om te keren. Probeer om te keren. Herberekenen. Herberekenen. Herberekenen.’ Gè...

ProbeerNu.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Voordeel & Winnen producten

ProbeerNu.nl

11 reviews

ProbeerNu.be: Ervaringen Voordat je jarenlang vast zit aan een tijdschrift waar je vervolgens maar zelden in bladert, doe je er goed aan om een pr...

Wonderbox

Cadeautjes geven is toch zo leuk! Je maakt er iemand gelukkig mee, en dat zorgt op zijn beurt ook voor een gelukzalig gevoel bij jezelf. Bij cadeautjes kun je ook zo breed gaan als je zelf wil, je kunt altijd wel iets vinden dat bij de persoon waaraan je iets wil schenken past. En weet je wat nog zo leuk is? Zelf cadeautjes ontvangen! Bij Wonderbox is het mogelijk om allerlei soorten verschillende cadeautjes aan te kopen en die aan een persoon naar keuze te schenken. Bij een cadeautje is het natuurlijk de bedoeling dat je erop aan kunt dat je een goede aankoop doet, dat je met andere woorden er zeker van bent dat je een mooie schenking maakt. Lees dus zeker eerst eens goed door wat voormalige klanten van Wonderbox te zeggen hebben over hun diensten. Bij ErvaringenSite kun je terecht voor een heleboel beoordelingen, lees dus zeker verder.

Over Wonderbox
Wonderbox is ontstaan toen Bertile Burel en James Blouzard hun liefde voor cadeautjes met anderen wilden delen. Het is een Belgisch bedrijf dat al meer dan tien jaar bestaat, met een slordige 9 miljoen cadeautjes verkocht. Wonderbox heeft een aantal verkooppunten, zoals in Delhaize, Cora, Standaard Boekhandel, Bart Smit, Fnac en DreamLand. Ook is er een Spaanse, Italiaanse, Zwitserse, Franse en Nederlandse versie van deze webwinkel. Om de klantendienst van Wonderbox te contacteren kun je een formulier invullen op de website, net als hen bellen van maandag tot vrijdag van 09:00 uur tot 14:00 uur.

Producten en diensten van Wonderbox
Wat Wonderbox aanbiedt is een geschenkdoos, waarin je een origineel cadeau kan vinden. Dit bestaat uit een selectie uit meer dan 75.000 activiteiten binnen België en Europa. Een heleboel interesses komen hier aan bod, zoals wellness, sport, avontuur, amusement en gastronomie. Ook verblijven zijn mogelijk, zoals een romantisch verblijf, gastronomisch, magisch, in Europa, met familie, enzovoort. Wat betreft het budget is er ook keuze, dit gaat van €10 tot €350. Een dergelijke geschenkdoos bevat een zwart/goudkleurig doosje, een boekje met uitleg en voorbeelden over de activiteiten, en uiteraard een geschenkbon om de activiteit mee te betalen. Ook zijn er elektronische geschenkdozen, net als een Wonderbox op maat.

Voor de cadeautjes van Wonderbox kun je betalen met Visa, PayPal, Bancontact Mister Cash, enzovoort. Het is mogelijk om de geschenkdoos om te ruilen en te verlengen, mits de geldigheidsdatum niet is verstreken. Populaire geschenkdozen zijn bijvoorbeeld een vadersdagbox, Sprankelend Ontbijt, Buitengewoon overnachten. Indien je niet kan kiezen tussen het aanbod, is het ook mogelijk om gewoon een cadeaukaart aan te kopen en je ontvanger te laten kiezen.

Klachten, complimenten en tips voor Wonderbox
Heb je al eens een Wonderbox ontvangen, of aan iemand gegeven? Dan zijn we benieuwd naar jouw ervaringen hiermee! Was alles naar wens, was je super tevreden? Dan is het leuk om eens een complimentje te geven aan Wonderbox, andere mensen kunnen dat dan lezen en zien dat het de moeite loont om bij dit bedrijf hun cadeautjes aan te schaffen. Of heb je een klacht over de werking van Wonderbox, of de geschenkdozen? Schrijf dan ook zeker een review!