ErvaringenSite

  Ervaringen Xtorm

  Iedereen die wel eens zonder telefoonbatterij heeft gezeten weet hoe fijn het is om een powerbank te hebben. Als je hiervoor wel eens gekozen hebt voor het bedrijf Xtorm dan willen we je vragen om jouw ervaring samen te vatten in een review. Mocht je nog niet bekend zijn met deze online winkel blijf dan lezen om te lezen wat de ervaring van anderen is.

  Xtorm is naar eigen zeggen Europa’s nummer 1 merk in onder andere accu’s, opladers, powerbanks, en USB-poorten.

  We zijn benieuwd of jij wel eens één van de producten van dit bedrijf hebt aangeschaft en wat je ervan vond. Deel jouw ervaring met anderen zodat twijfels over dit merk weggenomen kunnen worden. Vertel ons of je eenvoudig het juiste product kon vinden, of die snel geleverd werd, en of de nazorg correct was.

  Over Xtorm
  Xtorm is onderdeel van het Nederlandse bedrijf Telco Accessoires dat in 2008 opgericht is met het idee om mensen te voorzien van energie. Ze produceren innovatieve draagbare energie-oplossingen voor dagelijks gebruik. De producten zijn beschikbaar in meer dan 60 landen in de wereld.

  Het doel van Xtorm is om te zorgen dat mensen altijd en overal beschikking hebben tot een energiebron. We zijn tegenwoordig namelijk gewend om continu onze elektrische apparaten te gebruiken. Denk hierbij aan powerbanks voor je telefoon, of camera, of zelfs zonnepanelen voor als je de natuur in trekt.

  Bij Xtorm worden alle producten uitvoerig gecontroleerd. Voordat de producten op de markt komen doorlopen ze een ‘Safety Check’ van 6 stappen. Zo controleren ze bijvoorbeeld of de temperatuur niet te warm wordt, te veel stroom levert, of gevoelig is voor kortsluiting.

  Producten en diensten van Xtorm
  Bij Xtorm kun je terecht voor de aanschaf van alles op het gebied van draagbare energiebronnen. Denk hierbij aan universele opladers, zonnepanelen voor outdoor opladen, duurzame powerbanks en extra sterke kabels.

  De producten zijn van oorsprong bedoeld voor de reisindustrie. Om te zorgen dat de artikelen geschikt zijn om mee te reizen moesten ze extra duurzaam en robuust gemaakt worden. De producten worden door het bedrijf zelf ontworpen zodat ze aan de eisen van de klanten voldoen.

  Naast de gewone opladers, kabels en powerbanks bieden ze ook powerbanks voor laptops, draadloze powerbanks en powerbanks om op te laden op zonlicht. Veel van de producten zijn bovendien waterproof en je kunt kiezen voor extra sterke kabels. Voor als je je regelmatig op ruig terrein bevind, in de natuur zonder stroom kun je kiezen voor de producten van de Xtreme serie. En voor alle liefhebbers van Apple zijn er aparte opladers en kabels die aansluiten op de Apple-producten.

  Ervaringen, klachten en tips over Xtorm
  We horen graag van jou wat je ervaring is met dit bedrijf en of de producten die ze bieden doen wat ze beloven. Voor anderen is het fijn om te weten of deze producten echt werken zodat ze uiteindelijk niet voor vervelende verrassingen komen te staan als het echt nodig. Laat jouw review uit om anderen te helpen een keuze te maken.

  Online Shop With Me! 🛍

  Xtorm
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Xtorm

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Xtorm een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Xtorm. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Xtorm actief?

  Xtorm is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Electronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Xtorm gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.