ErvaringenSite

  Ervaringen Yoek

  Heb je een maatje meer en ben je op zoek naar geschikte kleding? Dan zou het aanbod van Yoek iets voor jou kunnen zijn. Uiteraard is het ook perfect mogelijk dat je al vertrouwd bent met de producten en diensten van dit bedrijf. In dat geval zouden we het erg op prijs stellen als je even de tijd zou willen nemen om op deze pagina een korte, informatieve review over jouw ervaring met Yoek te schrijven. Zo kun je andere potentiële klanten helpen beslissen of het aanbod van deze onderneming aansluit bij hun persoonlijke wensen, waarden en behoeften. Omdat hier alle reviews sowieso gepubliceerd worden, maakt het trouwens echt niet uit of jouw ervaring positief of negatief was.

  Over Yoek

  Yoek is een Nederlands bedrijf waarvan het hoofdkantoor in Zwanenburg in de provincie Noord-Holland ligt. De afgelopen 30 jaar is deze onderneming geëvolueerd tot een kwaliteitsmerk voor hippe, trendy vrouwen met een maatje meer. Volgens het team achter Yoek hoeft kleding het lichaam in ieder geval niet te verbergen, maar heeft het tot doel iedere vrouw zich mooi en zelfverzekerd te laten voelen. Dit bedrijf werd opgericht door Johanna Timmer die vroeger als model de wereld rondreisde. In die tijd was het haar opgevallen dat er niet veel kleding voor grotere maten op de markt was. Na een aantal jaren leidde dit tot het ontstaan van Yoek, een label dat zich zou richten op items met mooie kwaliteiten en perfecte pasvormen. Voor Johanna doet het label waarvoor ze het heeft opgericht, namelijk vrouwen zich blijer en mooier laten voelen.

  ONLINE SHOP FAILS! | DEEL 2

  Producten en diensten van Yoek

  Op de website van Yoek heb je de keuze uit een aantal categorieën, zoals Nieuw, Kleding, Collecties, Stijlgids, Outlet en Magazine. Sommige categorieën zijn verder opgedeeld in een aantal subcategorieën, waardoor je sneller en makkelijker door het beschikbare aanbod kunt navigeren. Heb je min of meer een idee van het item waarnaar je op zoek bent? Dan kun je in het zoekvenster bovenaan een algemene of specifieke zoekterm ingeven. Verder kun je ook een overzicht van creaties uit het nieuwe seizoen bekijken, online het magazine bekijken en je inschrijven op de nieuwsbrief van Yoek. Volgens de informatie op de website kun je bij Yoek rekenen op gratis verzending vanaf € 99, een levering de volgende werkdag als je voor 16.00 uur bestelten achteraf betalen als je met Klarna koopt.Voor vragen kun je de klantenservice van Yoek telefonisch, per e-mail of via het online formulier bereiken.

  Complimenten, klachten en tips voor Yoek

  Heb je ooit al één of meerdere items via deze onderneming gekocht? Grijp dan de kans om op deze pagina een eerlijke review over jouw ervaring te schrijven. De door jou verstrekte informatie kan namelijk erg waardevol zijn voor andere potentiële klanten van Yoek, en hen helpen beslissen om al dan niet een bestelling te plaatsen. Ben je tevreden over de kwaliteit van de creaties van dit label? Hoe heb je het bestel- en betaalproces ervaren? Of heb je nuttige tips voor onze bezoekers? Wij kijken in ieder geval reikhalzend uit naar jouw review! En als je benieuwd bent naar wat mensen zoal schrijven over gelijkaardige bedrijven, hoef je eenvoudigweg hier te klikken!

  Yoek
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Yoek

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Yoek een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Yoek. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Yoek actief?

  Yoek is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Yoek gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.