ErvaringenSite

  Ervaringen Yumeko

  Hoe beter u slaapt, hoe meer energie u de volgende dag heeft en hoe meer energie u heeft om uw dromen na te jagen. Dus investeren in een goed bed en beddengoed is zeker de moeite waard. Maar wanneer u het ook belangrijk vindt waar uw beddengoed vandaan komt en met welke materialen het gemaakt wordt dan is het wat lastiger om direct het juiste product te vinden. Wanneer u uw zoektocht naar kwalitatief en duurzaam beddengoed start op internet, dan is er een kans dat u het bedrijf Yumeko uit Amsterdam tegenkomt. Om er achter te komen wat voor een soort bedrijf Yumeko is en wat er ze nou precies doen op het gebied van bijvoorbeeld duurzaamheid, dan bent u hier op Ervaringensite.be aan het juiste adres. Hier leest u reviews van consumenten die hun ervaringen met u delen en u zo in staat stellen om zelf een oordeel over het bedrijf te vormen.

  Over Yumeko

  Yumeko is opgericht in 20120 door twee vrienden, Rob en Stephan, die een gemeenschappelijke droom hadden om een ethisch merk in de markt te zetten op het gebied vanbeddengoed en badgoed. Yumeko is een Japanse meisjesnaam, en betekend “droomkind”. De twee vrienden hebben de wens om Yumeko groot te maken en daarmee hun droom over de wereld te laten verspreiden. Yumeko heeft milieu, mens en dier centraal staan in haar bedrijfsvoering. Men gebruikt alleen producten van een hoge kwaliteit en die enkel op duurzame wijze gemaakt zijn, zonder daarbij schade aan milieu, mens en dier aangebracht te hebben. Yumeko heeft zowel het Global Organic Textile Standard (GOTS) keurmerk als het Fairtrade keurmerk en zijn daarmee een van de weinige bedrijven in Nederland. Tevens zijn ze lid van SocialEnterprise NL aangezien ze vinden dat het bedrijfsleven een leidende rol moet nemen in het verbeteren van de duurzaamheid van de samenleving.

  Producten & Diensten Yumeko

  Alle katoen dat voor de producten van Yumeko gebruikt wordt, is 100% biologisch en voorzien van het GOTS- en Fairtrade keurmerk. Hiermee wordt de keten van boer tot eindproduct streng gecontroleerd en zo bent u er als consument zeker van dat uw aankoop bijdraagt aan milieu, mens en dier. Voor het dons dat Yumeko gebruikt wordt alleen gekozen voor dons waar door externe partijen toe wordt gezien op het welzijn van de dieren. Ook met wol wordt er gekozen voor enkel en alleen wol waar dierenwelzijn centraal bij staat. Het grootste deel van de wol komt ook weer met het GOTS-keurmerk. Yumeko biedt online meer dan 300 producten op het gebied van beddengoed. Daarnaast hebben ze dekbedden, kussen, matrassen, dekens, badgoed, kleding en accessoires. Je kunt op de website van Yumeko aangeven naar welk materiaal u opzoek bent, zo kun je kiezen uit; gewassen linnen, percal katoen, katoen satijn, katoen tencel, jersey katoen en velvet flanel. Vervolgens heeft u de mogelijkheid om op ontwerp, maat, kwaliteit, prijs en kleur uw product te zoeken.

  Ervaringen, bevindingen, beoordeling, feedback, reviews Yumeko

  Heeft u beddengoed van Yumeko op uw bed liggen? Heeft u onlangs misschien een badjas gekocht van het merk? Of wellicht een complete set voor uw slaapkamer? Dan bent u de aangewezen persoon om hier op onze site een review achter te laten met betrekking tot Yumeko. Wilt u alstublieft hier uw ervaringen en bevindingen delen met ons en de bezoekers na u. Uw informatie draagt bij aan een eerlijk beeld van het bedrijf Yumeko. Bij voorbaat dank!

  Yumeko
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Yumeko

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Yumeko een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Yumeko. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Yumeko actief?

  Yumeko is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Yumeko gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.