Rotita

17 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 5.6 voor Rotita komt uit 17 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Rotita gevonden hebben:

ErvaringenSite (8)
TrustPilot (9)

Ervaringen met Website Website

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De website van Rotita biedt mooie jurken van goede kwaliteit (80%), maar het annuleringsproces is onhandig (40%) en er is geen trackinginformatie beschikbaar (60%). Dit kan het bestelproces minder transparant maken voor klanten die hun bestelling willen volgen.

“Mooie jurk van goede kwaliteit”

“Onhandig annuleringsproces”

“Geen trackinginformatie beschikbaar”

👍 1   👎 2

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

Lena - 7 maanden geleden

  • Mooie jurk van goede kwaliteit
  • Snelle levering
  • Juiste maat
  • Niet doorschijnend

Jose - 3 jaren geledenTrustpilot 🔗

  • Slechte communicatie en klantenservice
  • Lange wachttijd voor levering
  • Onhandig annuleringsproces
  • Geen trackinginformatie beschikbaar