Tap Air Portugal

16 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 6.6 voor Tap Air Portugal komt uit 16 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Tap Air Portugal gevonden hebben:

Trustpilot

Ervaringen met Retourbeleid Retourbeleid

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Het retourbeleid van Tap Air Portugal heeft gemengde beoordelingen. Positieve punten zijn de eenvoud van het retourbeleid en de vriendelijke klantenservice. Echter, sommige klanten klagen over lange wachttijden op compensatie en het gebrek aan communicatie over de status van hun claim. Over het algemeen heeft Tap Air Portugal een tevredenheidspercentage van 50% voor hun retourbeleid.

“fantastisch”

“Lang wachten op volgende vlucht, geen compensatie ontvangen na 35 maanden”

👍 1   👎 1

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

C. Martin - 7 maanden geleden

  • fantastisch

Raymond Van der Zwaan - 19 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • Onbetrouwbare luchtvaartmaatschappij, overboeken van vluchten, gemiste vluchten
  • Lang wachten op volgende vlucht, geen compensatie ontvangen na 35 maanden
  • Transavia betrouwbaar en altijd op tijd