ErvaringenSite

  Ervaringen Aqualibi

  Zin in een verfrissende plons in het water of wil je gewoon van de wildwaterbanen afsuizen? Aqualibi is dé plaats voor iedere waterrat! Ben je benieuwd wat mensen vinden van Aqualibi? Lees dan snel verder!

  Over Aqualibi

  Aqualibi is een waterpark van Walibi. Het opende zijn deuren in 1987 en bevindt zich, net als Walibi Belgium, in de Waalse gemeente Waver. In 2010 sloot het zwembad voor de nodige renovatiewerken. 500 dagen later openden ze terug met enkele nieuwe glijbanen.

  Meer dan gewoon een zwembad!

  Aqualibi heeft tal van wildwaterbanen en glijbanen. Voor de allerkleinsten is er de mini beach, mini attracties voor maxi fun! Liever iets meer adrenaline? Ga dan op de Flash! Met een snelheid van 50 km/u suis je naar beneden! Wat dacht je van een afdaling met twee? Neem een rubberband en ga samen met je beste vriend, vriendin of partner op de Bi-Bob. Of wat dacht je van gewoon wat chillen in de Lagoon? Voor elk wat wils dus! Aqualibi heeft ook het sterkste golfbad van België!

  In 2018 onderging het zwembad een ware metamorfose! Zo werden decorstukken aangebracht in en rond het zwembad zodat je je helemaal in de Caraïben waant, en met de zalige temperatuur van 29 graden vormt het dus de ontspanningsplek bij uitstek! Ook de kinderzone werd in een nieuw jasje gestoken.

  Spetter er op los!

  Ieder vrijdagavond is het nocturne, dan is Aqualibi open tot 22 uur! Tijdens deze nocturnes kan je deelnemen aan AquaClash. Daag een team uit en strijd voor de trofee!


  Neem deel aan AquaClash en win de trofee!

  Je kan bij Aqualibi terechtvoor verjaardagen. Wie wil zijn verjaardag nu niet vieren met een plons in het water en een hamburger of stuk taart?

  Aqualibi kan ook voorzien in eventlocaties voor bedrijven. Neem contact op met de klantenservice en zij zullen je verder helpen.

  Klachten, tips en complimenten over Aqualibi

  Heb je een klacht, een probleem of wil je nog wat extra informatie voor je gaat zwemmen? Neem dan zeker contact op met de klantenservice, daar zullen ze je zeker en vast verder helpen. Op de website vind je alle nodige informatie om ze te bereiken. Daarna kan je zeker een review achterlaten op ErvaringenSite over je ervaring met de klantenservice van Aqualibi of hoe je dag in het zwembad is verlopen.

  Schrijf je eigen review!

  Heb je zonet Aqualibi bezocht en wil je vertellen hoe leuk je het wel niet had of heb je tips voor toekomstige bezoekers zoals wanneer het beste tijdstip is om te genieten van het zwembad, welke glijbaan of wildwaterbaan ze zeker niet mogen missen? Laat het dan zeker weten in een review! Zo creëer je een goed beeld van het zwembad voor toekomstige bezoekers en zo weten ze wat ze zeker niet mogen missen. Ben je van plan om een bezoekje te brengen aan Aqualibi? Lees dan zeker enkele reviews!

  Aqualibi
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Season Pass

  Aqualibi is het grootste subtropische zwembad van België, en dat merk je! Naast een gigantisch golfslagbad, vele glijbanen, verschillende baden (relaxbad, warme lagune (beiden met jacuzzi’s), 2 enorme kinderzones en een fantastische wildwaterbaan staat Aqualibi garant voor UREN waterplezier. Het geheel is goed onderhouden en zeer hygiënisch, er is voldoende, betaalbare horeca aanwezig (van goeie kwaliteit) en het personeel is zeer vriendelijk. Hét zwemparadijs van België!

  Door: Laurens Top31-01-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Schrijf zelf een review over Aqualibi

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Aqualibi een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Aqualibi. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Aqualibi actief?

  Aqualibi is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Daguitjes

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Aqualibi gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.