Astotel

Alle reviews

Astotel

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Belvilla merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Belvilla
27 reviews

Is het Belvilla, of toch ‘Belviela’? De reclames zijn inmiddels overal in België bekend, maar geldt dat ook voor het bedrijf? Zoal...

Hoteldeal merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Hoteldeal
2 reviews

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen van dit bedrijf? Iedere dag weer is er weer een nieuwe Hoteldeal. Deze site is actief binnen de categorie va...

Tsjechoreizen merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Tsjechoreizen
2 reviews

Lees nu! Ervaringen van dit bedrijf? Het is goed om te zien wat anderen van een bedrijf vinden. Op die manier is het mogelijk om snel een goed beel...

Trivago merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Trivago
2 reviews

Heeft u ooit een hotel geboekt bij Trivago? Zo ja, wat denkt u daar over. Of in andere woorden, wat denken de consumenten over Trivago? Wij als Erv...

Astotel

Bent u van plan om binnenkort van plan om naar Parijs te gaan en heeft u nog geen hotel gevonden? Wellicht dat u binnen de hotelketen Astotel een mooi hotel kunt vinden voor uw verblijf aldaar? Wanneer u Astotel mag geloven zitten ze op de prominente plekken in Parijs en bieden ze erg veel service voor uw geld. Dit klinkt natuurlijk goed, maar voordat u overgaat tot boeken bieden wij van ErvaringenSite u de mogelijkheid om reviews van anderen te lezen. Hier delen zij met u hun ervaringen en geven zij hun mening met betrekking tot Astotel. Op basis van wat u hier leest kunt u met een gerust hart een keuze maken om al dan niet uw overnachting in Parijs in een van de hotels van Astotel te boeken.

Over Astotel
Het bedrijf Astotel is opgericht in 1961 door Leon Cachan toen hij Hotel Astra Opera aankocht. Vervolgens zijn er door de drie zonen van Cachan nog 2 hotels bijgekocht, te weten Hotel Astoria in 1971 en Hotel Bergere in 1980.Hotelketen Astotel groeide gestaag en heeft vandaag de dag 17 hotels binnen haar keten. De hotels zijn zogeheten drie of vier sterren design hotels en bevinden zich in de meer prestigieuze wijken van Parijs. Het bedrijf streeft ernaar steeds meer service richting haar gasten te bieden. Binnen de gehele keten heeft men een open-bar in de middag, gratis wifi en bieden ze een gratis non-alcoholische minibaraan in de kamer. Tevens geven ze haar gasten een gratis pas waarmee ze toegang krijgen tot alle open-bars van alle zeventien hotels binnen Astotel gedurende hun verblijf in een van de hotels. Per jaar bediend Astotel bijna vijfhonderdduizend klanten en scoort het bedrijf hoge cijfers op de verschillende reviewsites. Binnen de keten hebben ze vijf viersterrenhotels, te weten; Hotel Regents Garden, Hotel Le 123 Elysees, Hotel Le 123 Sebastopol, Hotel Bradford Elysees en Hotel Malte. Daarnaast hebben ze twaalf driesterrenhotels, waaronder Hotel 34B, Hotel George, Hotel Augustin, hotel caumartin opera, Hotel Joyce en bijvoorbeeld Hotel Palm.

Producten en diensten Astotel
Binnen Astotel kunt u een keuze maken uit een van de zeventien verschillende hotels. Wanneer u uw zoektocht op de website begint dan ziet u voordat u ook maar iets aangegeven hebt de zeventien hotels op de kaart van Parijs weergegeven. Als eerste wordt u gevraagd om de gewenste verblijf data aan te geven. Per hotel op de kaart ziet u dan de respectievelijke prijs. Daarna geeft u aan met hoeveel personen u wilt komen en of u in een driesterrenhotel of een viersterrenhotelwilt verblijven. Naarmate u meer invult vallen er steeds meer hotels af. Vervolgens kunt u nog aangeven in welke wijk van Parijs u wilt verblijven en of het hotel toegankelijk moet zijn voor minder validen. Als het goed is, blijft er dan het gewenste hotel over die voldoet aan al uw eisen. Astotel biedt een beste prijsgarantie wanneer u via haar website boekt. Indien u elders een goedkopere prijs ziet dient u slechts die prijs min nog eens tien procent te betalen. Binnen het aanbod van Astotel hebben ze drie aanbiedingstarieven, te weten; een kamer met ontbijt flexibel, een kamer alleen flexibel en familiekamers. Wanneer u gebruik maakt van een van de eerste twee tarieven stelt u zichzelf in staat om flexibel te boeken in het hartje van Parijs tegen een relatief lage prijs, al dan niet met ontbijt inbegrepen. De familiekamers worden relatief goedkoop aangeboden aangezien u deze met meerdere personen tegelijk boekt en als extra krijgen de kinderen tot twaalf jaar gratis ontbijt.

Ervaringen, mening en review Astotel
Heeft u in het verleden in een van de hotels van Astotel geslapen? Dan willen wij u vragen om hier op onze site een review achter te laten met daarin uw mening en ervaringen met betrekking tot dit bedrijf. Hiermee draagt u bij aan een eerlijk en betrouwbaar beeld van Astotel die wij hier op onze site willen scheppen. Alvast op voorhand dank.