ErvaringenSite

  Ervaringen Martin's Hotels

  Op zoek naar een uniek hotel? Wil je eens ergens anders slapen dan een gewoon saai hotel? Kijk dan eens bij Martin's Hotels! Wat klanten vinden van het aanbod en de service van Martin's Hotels lees je hier op ErvaringenSite.
  Heb je ervaring met Martin's Hotels? Laat dan zeker een reactie achter op deze pagina, zo help je anderen bij het nemen van een beslissing.

  Over Martin's Hotels

  Martin's Hotels is een hotelketen. Je vindt er aanbod van hotels op unieke, speciale locaties. Je kan bij Martin's Hotels overnachten in Bilzen, Brugge, Brussel, Genval, Louvain-la-Neuve, Leuven, Mechelen, Tubeke en Waterloo. Bij Martin's Hotels kan je meetings houden in 14 hotels in 10 Belgische steden en 71 zalen ter beschikking voor meetings en trouwfeesten. Stuk voor stuk heeft ieder hotel dezelfde "familiale sfeer", vriendelijkheid gaat er hand in hand met doeltreffendheid, sereniteit, creativiteit, respect voor tradities en eigentijds comfort.


  Overnacht in een oude kerk! Prachtig toch?

  Diensten van Martin's Hotels

  Bij Martin's Hotels kan je overnachten op unieke locaties. Wat dacht je van slapen in een oude kerk in Mechelen of een klooster in Leuven? Of in het voetbal center van de Rode Duivels in Tubeke? Of in een unieke oude Victoriaanse villa? Het kan allemaal! Je kan ook meetings, bedrijfevents of je trouw plannen op deze unieke locaties.

  Klachten of vragen voor Martin's Hotels

  Heb je vragen of een klacht over Martin's Hotels? Neem dan zeker contact op met de klantendienst ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan de verschillende hotels bereiken via de telefoon en e-mail. Je kan ook het centrale kantoor bereiken via een online contactformulier. Martin's Hotels heeft ook een uitgebreide FAQ met heel wat veelgestelde vragen. Misschien wordt jouw vraag hier wel beantwoord.

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Martin's Hotels? Heb je net een zalig verblijf achter de rug? Was alles naar wens? Laat het weten in de reviews! Potentiële gasten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van het aanbod en de service van Martin's Hotels. Zo help je hen bij het maken van een beslissing!

  Ben je van plan om in één van de Martin's Hotels te verblijven? Lees dan zeker enkele van de reviews op ErvaringenSite! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

  Martin's Hotels
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Martin's Hotels

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Martin's Hotels een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Martin's Hotels. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Martin's Hotels actief?

  Martin's Hotels is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Hotels & Huisjes

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Martin's Hotels gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.