Radisson Blu

Alle reviews

Radisson Blu

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Belvilla merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Belvilla
27 reviews

Is het Belvilla, of toch ‘Belviela’? De reclames zijn inmiddels overal in België bekend, maar geldt dat ook voor het bedrijf? Zoal...

Hoteldeal merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Hoteldeal
2 reviews

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen van dit bedrijf? Iedere dag weer is er weer een nieuwe Hoteldeal. Deze site is actief binnen de categorie va...

Tsjechoreizen merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Tsjechoreizen
2 reviews

Lees nu! Ervaringen van dit bedrijf? Het is goed om te zien wat anderen van een bedrijf vinden. Op die manier is het mogelijk om snel een goed beel...

Trivago merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Trivago
2 reviews

Heeft u ooit een hotel geboekt bij Trivago? Zo ja, wat denkt u daar over. Of in andere woorden, wat denken de consumenten over Trivago? Wij als Erv...

Radisson Blu

Op zoek naar een leuk hotel om te overnachten? Misschien zijn de hotels van Radisson Blu wel iets voor jou. Radisson Blu is een Deense hotelgroep met hotels in 40 verschillende landen over de hele wereld. Wat klanten vinden van de service en het aanbod van Radisson Blu lees je hier op ErvaringenSite!  
Heb je zelf ervaring met Radisson Blu? Laat dan een reactie achter op deze pagina, zo weten anderen wat ze mogen verwachten van Radisson Blu.  

Over Radisson Blu 
Radisson Blu werd opgericht in 1970, de hotelgroep heeft zo'n 370 hotels over de hele wereld. Het bedrijf werd vroeger uitgebaat door Scandinavian Airlines System (SAS) en heette dan ook Radisson SAS. Momenteel wordt de keten uitgebaat door de Carlson Rezidor Hotel groep. Het bedrijf startte met 1 hotel en bleef jaar na jaar groeien. Het 100ste hotel werd geopend in het jaar 2000.  


Een van de hotels van Radisson Blu! 

Diensten van Radisson Blu 
De website van Radisson Blu maakt het gemakkelijk om snel een hotel te vinden en een kamer te boeken. Op de website vind je een onderdeel 'Ontdek hotels' zodat reizigers echt de kans krijgen om te kiezen uit het volledige aanbod hotels. Je vindt er ook een pagina voor reserveringen, vergaderingen en evenementen, aanbiedingen en arrangementen, bruiloften, resorts en meer. Klanten kunnen een hotel kiezen door een locatie in te geven of door gebruik te maken van de interactieve kaart.  

Vragen of klachten voor Radisson Blu 
Heb je vragen of een klacht over Radisson Blu? Neem dan zeker contact op met de klantendienst, ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken via e-mail, telefoon of via een invulformulier die je op de website kan vinden. Je kan ook rechtstreeks één van de hotels bereiken. Je krijgt er dan zo snel mogelijk antwoord! Radisson Bluheeft ook een FAQ waar alle vaak gestelde vragen vermeld worden, misschien vind je hier wel het antwoord dat je zoekt!  

Schrijf je eigen review!
Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Radisson Blu? Hebben ze het beste hotelaanbod? Word je er goed ontvangen? Hoe zijn de kamers? Laat het weten in de reviews! Potentiële klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van de kwaliteit en de service van Radisson Blu. Zo help je anderen bij het maken van een beslissing! 

Ben je van plan om een kamer te boeken bij Radisson Blu? Lees dan zeker enkele van de reviews op ErvaringenSite! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!