ErvaringenSite

  Ervaringen Radisson Blu

  Op zoek naar een leuk hotel om te overnachten? Misschien zijn de hotels van Radisson Blu wel iets voor jou. Radisson Blu is een Deense hotelgroep met hotels in 40 verschillende landen over de hele wereld. Wat klanten vinden van de service en het aanbod van Radisson Blu lees je hier op ErvaringenSite!
  Heb je zelf ervaring met Radisson Blu? Laat dan een reactie achter op deze pagina, zo weten anderen wat ze mogen verwachten van Radisson Blu.

  Over Radisson Blu

  Radisson Blu werd opgericht in 1970, de hotelgroep heeft zo'n 370 hotels over de hele wereld. Het bedrijf werd vroeger uitgebaat door Scandinavian Airlines System (SAS) en heette dan ook Radisson SAS. Momenteel wordt de keten uitgebaat door de Carlson Rezidor Hotel groep. Het bedrijf startte met 1 hotel en bleef jaar na jaar groeien. Het 100ste hotel werd geopend in het jaar 2000.


  Een van de hotels van Radisson Blu!

  Diensten van Radisson Blu

  De website van Radisson Blu maakt het gemakkelijk om snel een hotel te vinden en een kamer te boeken. Op de website vind je een onderdeel 'Ontdek hotels' zodat reizigers echt de kans krijgen om te kiezen uit het volledige aanbod hotels. Je vindt er ook een pagina voor reserveringen, vergaderingen en evenementen, aanbiedingen en arrangementen, bruiloften, resorts en meer. Klanten kunnen een hotel kiezen door een locatie in te geven of door gebruik te maken van de interactieve kaart.

  Vragen of klachten voor Radisson Blu

  Heb je vragen of een klacht over Radisson Blu? Neem dan zeker contact op met de klantendienst, ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken via e-mail, telefoon of via een invulformulier die je op de website kan vinden. Je kan ook rechtstreeks één van de hotels bereiken. Je krijgt er dan zo snel mogelijk antwoord! Radisson Bluheeft ook een FAQ waar alle vaak gestelde vragen vermeld worden, misschien vind je hier wel het antwoord dat je zoekt!

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Radisson Blu? Hebben ze het beste hotelaanbod? Word je er goed ontvangen? Hoe zijn de kamers? Laat het weten in de reviews! Potentiële klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van de kwaliteit en de service van Radisson Blu. Zo help je anderen bij het maken van een beslissing!

  Ben je van plan om een kamer te boeken bij Radisson Blu? Lees dan zeker enkele van de reviews op ErvaringenSite! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

  Radisson Blu
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Radisson Blu

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Radisson Blu een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Radisson Blu. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Radisson Blu actief?

  Radisson Blu is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Hotels & Huisjes

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Radisson Blu gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.