Radisson Hotels

Alle reviews

Radisson Hotels

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Belvilla merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Belvilla

27 reviews

Is het Belvilla, of toch ‘Belviela’? De reclames zijn inmiddels overal in België bekend, maar geldt dat ook voor het bedrijf? Zoal...

Hoteldeal merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Hoteldeal

2 reviews

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen van dit bedrijf? Iedere dag weer is er weer een nieuwe Hoteldeal. Deze site is actief binnen de categorie va...

Tsjechoreizen merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Tsjechoreizen

2 reviews

Lees nu! Ervaringen van dit bedrijf? Het is goed om te zien wat anderen van een bedrijf vinden. Op die manier is het mogelijk om snel een goed beel...

Trivago merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Trivago

2 reviews

Heeft u ooit een hotel geboekt bij Trivago? Zo ja, wat denkt u daar over. Of in andere woorden, wat denken de consumenten over Trivago? Wij als Erv...

Radisson Hotels

Een vakantie of bedrijfsreis boeken kan zenuwslopend zijn. U heeft dan te maken met het zoeken naar een geschikt logee, zoals een hotel. Om het juiste hotel te kiezen voor uw verblijf kunt u een kijkje nemen op ErvaringenSite. Hier kunt u de ervaringen lezen van klanten met een bepaald logee die ze hebben gevonden, in de vorm van een review. Dit helpt u bij het zoeken naar het hotel dat het beste voldoet aan uw verwachtingen en het soort vakantie of de reis, die u wilt boeken.

Over Radisson Hotels
Radisson Hotels is opgericht in 1909. De CEO is James G Alderman sinds 2020. Het is een internationale hotelketen met het hoofdkantoor in de Verenigde Staten. Het is een divisie van de Radisson Hotel Group en gebruikt onder andere de merken Radisson Blu, Radisson Red, Radisson Collection, Country Inn & Suites en Park Inn by Radisson. Wereldwijd hebben ze meer dan 1500 hotels in gebruik en in ontwikkeling. Radisson Hotels zijn aanwezig in 120 landen wereldwijd en bestrijken vijf continenten. Radisson Hotels heeft meer dan 100.000 teamleden. Het hoofdkantoor van Radisson Hotels is gevestigd in Minnetonka, Minnesota, U.S. MN. In Nederland heeft Radisson Hotels vijf hotels en in België tien. 

Producten en diensten van Radisson Hotels
Bij Radisson Hotels kunt u een hotel kamer huren voor kort of lang verblijf. Gedurende deze periode kunt u gebruik maken van de welbekende roomservice en andere diensten. Bij Radisson Hotels kunt u ook gift cards of cadeaubonnen kopen voor uw geliefden als cadeau of geschenk. Een cadeaubon kunt u krijgen in de vorm van een fysieke cadeaukaart, die in het hotel of online wordt verkocht, een gepersonaliseerde cadeaukaart online gekocht of een e-giftcard (elektronische giftcard) die per e-mail wordt verzonden. Radisson Hotels heeft een internationale hotel beloningsprogramma, welke bedoeld is voor reisorganisatoren bij kleine tot middelgrote bedrijven, die hotelkamers boeken voor hun collega’s. Met de Radisson Rewards kunt u punten verkrijgen en deze inwisselen voor bijvoorbeeld gratis overnachtingen bij verschillende Radisson Hotelaccommodaties. Hotelkamerprijzen variëren per datum en afhankelijk van het aantal volwassenen dat een kamer bewoond. 

Boeking, betaling & klachten bij Radisson Hotels
Vooraf reserveren bij Radisson Hotels wordt aangeraden. Dit, daar het hotelbeleid over vroeg inchecken of laat uitchecken per plaats per hotel verschilt, dient u het hotel voor aankomst rechtstreeks te bellen om de nodige regelingen te treffen. Uw reservering veranderen kan in overeenstemming met het annuleringsbeleid van Radisson Hotel Group, zoals vermeld tijdens het reserveringsproces. Bij Radisson Hotels kunt u onder andere betalen met uw creditcard (visa en Mastercard). Voor vragen of klachten kunt u telefonisch contact opnemen met hun klantenservice op +31 20 7940451 of online op hun site een formulier invullen.

Complimenten en tips voor Radisson Hotels
Heeft u eerder een kamer geboekt bij radissonhotels.com? Hoe heeft u het verblijf ervaren? Hoe heeft u hun service ervaren? Wat vond u van de boeking en het betalingsproces? Wat vindt u van de Radisson beloningen? Wat vindt u van hun gift cards? Zou u Radisson Hotels aanraden aan anderen? Deel uw ervaringen op onze site. Uw leuke en minder leuke ervaringen zijn allemaal welkom op ErvaringenSite. Maak deze bekend om anderen te helpen bij het maken van hun hotel keus. 

Bent u op zoek naar meer informatie over Radisson Hotels dan bent u welkom om de review van klanten te lezen op ErvaringenSite.nl.