Plopsa Hotel

Alle reviews

Plopsa Hotel

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Belvilla merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Belvilla

27 reviews

Is het Belvilla, of toch ‘Belviela’? De reclames zijn inmiddels overal in België bekend, maar geldt dat ook voor het bedrijf? Zoal...

Sawadee merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Sawadee

3 reviews

Wat vonden mensen die een reis geboekt hebben bij Sawadee eigenlijk van Sawadee? Sawadee is een reisorganisatie met een breed aanbod. Zonvakanties,...

Bebsy merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

Bebsy

2 reviews

Wat zeggen anderen over dit bedrijf? Bebsy.be is een bedrijf welke vakanties aanbiedt. Het kan hier gaan om een verre reis, stedentrips, zonvakanti...

TravelBird merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen

TravelBird

1 reviews

Wie op reis wil gaat al snel eens opzoek naar online reisagenten om ideeën op te doen. Soms kom je dan ook op TravelBird terecht, hier kan je ...

Plopsa Hotel

Op zoek naar iets te doen met de kinderen? Of zelf weer even kind voelen en lekker een weekendje weg? Naast gewone hotels en vakantiehuisjes hebben wij ook een paar speciale accommodaties op onze site opgenomen. Plopsaland is een van de meest bekende attractieparken in België. Lees hier eer informatie over het Plopsa Hotel en wat anderen van dit hotel vinden. Bij ErvaringenSite vind u alles wat u nodig heeft. Of het nu gaat om online eten bestellen, het huren van een auto en online shops voor kleding. Bij ons krijgt u een korte info over het bedrijf, en wij geven u een kort overzicht over de producten en diensten die ze leveren. Maar waar het om gaat zijn natuurlijk de reviews van mensen zoals u en ik. wij vragen daarom iedereen die ervaring heeft met een van de bedrijven die opgenomen zijn in onze gids om een eerlijke beoordeling achter te laten. Lees hier meer over het Plopsa Hotel, het hotel van Plopsa Land. 

Over het Plopsa Hotel
Plopsa Land is het themapark van Studio 100 in België. Het is gelegen in het prachtige Belgische kustdorpje De Panne, ten zuiden van Oostende en net boven Duinkerke. Het themapark is vernoemd naar een van de karakters in de kinderserie van deze studio, Kabouter Plop. Het park bestaat al sinds 1935. Destijds was het meer een kermis die het hele jaar door open was, en is sindsdien enkele maal van eigenaar veranderd, maar het is altijd een soort van pretpark geweest. In 1999 kocht Studio 100 het terrein en maakten er een themapark van, speciaal voor de kleintjes. Daarnaast ontstond er ook een Plopsa Aqualand. Het park verheugd zich jaarlijks op meer dan een miljoen bezoekers, voornamelijk afkomstig uit Frankrijk, België en Nederland.

Producten en Diensten van het Plopsa Hotel
Het Plopsa Hotel is ideaal voor een overnachting voor de bezoekers van veraf of diegenen die langer dan 1 dag willen blijven om bijvoorbeeld een dagje in het park te spenderen en een dagje in het bijbehorende  Plopsa Aqua park. Maar het hotel kan natuurlijk ook apart geboekt worden. Er is een grote conferentiezaal. Er zijn drie soorten kamers. Luxe suites met een neutrale uitstraling, Theaterkamers en themasuites. De kamers kunnen geboekt worden met of zonder ontbijt. Er is een restaurant wat ontbijt en buffetdiners serveert en er zijn 2 verschillende bars in het hotel. De grote parkeerplaats laat ook dagjesmensen toe, maar hiervoor dient uiteraard wel betaald te worden. Via de website kun je je reservering plaatsen. Er is ook een telefoonnummer wat gebeld kan worden voor vragen en uiteraard een e-mailadres. 

Complimenten, Klachten en Tips over het Plopsa Hotel.
Bent u wel eens in het Plopsa hotel geweest? Wat vond u van de themakamers en suites, het buffetdiner? Wat vond u van de twee attractieparken, Plopsa Land en Plopsa Aqua? Wat vonden uw kinderen ervan? Zou u dit hotel aanraden? Laat ons weten wat u van deze accommodatie vind door een review achter te laten. Uw review geeft andere mensen inzage over wat ze kunnen verwachten zodat de vakantie of het dagje uit niet op een teleurstelling uitloopt.