ErvaringenSite

  Ervaringen Plopsa Hotel

  Op zoek naar iets te doen met de kinderen? Of zelf weer even kind voelen en lekker een weekendje weg? Naast gewone hotels en vakantiehuisjes hebben wij ook een paar speciale accommodaties op onze site opgenomen. Plopsaland is een van de meest bekende attractieparken in België. Lees hier eer informatie over het Plopsa Hotel en wat anderen van dit hotel vinden. Bij ErvaringenSite.be vind u alles wat u nodig heeft. Of het nu gaat om online eten bestellen, het huren van een auto en online shops voor kleding. Bij ons krijgt u een korte info over het bedrijf, en wij geven u een kort overzicht over de producten en diensten die ze leveren. Maar waar het om gaat zijn natuurlijk de reviews van mensen zoals u en ik. wij vragen daarom iedereen die ervaring heeft met een van de bedrijven die opgenomen zijn in onze gids om een eerlijke beoordeling achter te laten. Lees hier meer over het Plopsa Hotel, het hotel van Plopsa Land.

  Over het Plopsa Hotel
  Plopsa Land is het themapark van Studio 100 in België. Het is gelegen in het prachtige Belgische kustdorpje De Panne, ten zuiden van Oostende en net boven Duinkerke. Het themapark is vernoemd naar een van de karakters in de kinderserie van deze studio, Kabouter Plop. Het park bestaat al sinds 1935. Destijds was het meer een kermis die het hele jaar door open was, en is sindsdien enkele maal van eigenaar veranderd, maar het is altijd een soort van pretpark geweest. In 1999 kocht Studio 100 het terrein en maakten er een themapark van, speciaal voor de kleintjes. Daarnaast ontstond er ook een Plopsa Aqualand. Het park verheugd zich jaarlijks op meer dan een miljoen bezoekers, voornamelijk afkomstig uit Frankrijk, België en Nederland.

  Producten en Diensten van het Plopsa Hotel
  Het Plopsa Hotel is ideaal voor een overnachting voor de bezoekers van veraf of diegenen die langer dan 1 dag willen blijven om bijvoorbeeld een dagje in het park te spenderen en een dagje in het bijbehorende Plopsa Aqua park. Maar het hotel kan natuurlijk ook apart geboekt worden. Er is een grote conferentiezaal. Er zijn drie soorten kamers. Luxe suites met een neutrale uitstraling, Theaterkamers en themasuites. De kamers kunnen geboekt worden met of zonder ontbijt. Er is een restaurant wat ontbijt en buffetdiners serveert en er zijn 2 verschillende bars in het hotel. De grote parkeerplaats laat ook dagjesmensen toe, maar hiervoor dient uiteraard wel betaald te worden. Via de website kun je je reservering plaatsen. Er is ook een telefoonnummer wat gebeld kan worden voor vragen en uiteraard een e-mailadres.

  Complimenten, Klachten en Tips over het Plopsa Hotel.
  Bent u wel eens in het Plopsa hotel geweest? Wat vond u van de themakamers en suites, het buffetdiner? Wat vond u van de twee attractieparken, Plopsa Land en Plopsa Aqua? Wat vonden uw kinderen ervan? Zou u dit hotel aanraden? Laat ons weten wat u van deze accommodatie vind door een review achter te laten. Uw review geeft andere mensen inzage over wat ze kunnen verwachten zodat de vakantie of het dagje uit niet op een teleurstelling uitloopt.  VOOR HET EERST ALLEEN OP VAKANTIE MET NURA࿎ Jade Anna

  Plopsa Hotel
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Plopsa Hotel

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Plopsa Hotel een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Plopsa Hotel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Plopsa Hotel actief?

  Plopsa Hotel is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Bijzondere Reizen, Daguitjes, Vakanties binnen België, Hotels & Huisjes

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Plopsa Hotel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.