ErvaringenSite

  Ervaringen Walt Disney World

  Walt Disney World of Disney World, voluit ook wel Walt Disney World Resort, is een vakantie resort in de buurt van Orlando, Florida in de Verenigde Staten. Het is de grootste en meest bezochte amusements bestemming van Florida. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen ovr Walt Disney World lezen of u kunt daarnaast ook zelf uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het amusementspark achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u nou precies aan toe bent. Zo komt u dus ook nooit voor verrassingen te staan.

  Over Walt Disney World

  Na de opening van Disneyland in Californië in 1955 wilde Walt Disney een tweede, groter park laten bouwen. In 1959 begon hij daarom met het zoeken van een locatie. Hij kocht een stuk land in Lake Buena Vista met een oppervlakte van 101 vierkante kilometer. Dat hele gebied is gebruikt om Walt Disney World op te bouwen. Op 1 oktober van het jaar 1971 opende Walt Disney World met het Magic Kingdom in Florida haar deuren. Walt Disney was toen zelf al overleden, zijn broer Roy nam het van hem over. Oorspronkelijk zou het resort Disney World heten, maar als een eerbetuiging aan zijn broer, stond Roy Disney erop dat het resort Walt Disney World werd genoemd. Later werd het Walt Disney World Resort steeds verder uitgebreid met andere themaparken, waterparken en hotels.

  Producten en diensten van Walt Disney World

  Anno 2020 trekt het resort jaarlijks minstens vijftig miljoen bezoekers. Het resort bestaat uit vier attractie parken, twee water parken, diverse uitgaansgelegenheden, een winkelcentrum, 27 Disney hotels, negen partner hotels, een camping en ook nog eens diverse sport terreinen. Alle onderdelen zijn onderling verbonden met een uitgebreid wegennetwerk bestaand uit een aantal verkeersknooppunten, twee monorail lijnen, drie gondel systemen, diverse water taxi's, een aantal veerboten en tientallen buslijnen. Het resort heeft in totaal een oppervlakte van 101 vierkante kilometer en is daarmee net iets groter dan de Nederlandse stad Utrecht. Er werken 77 duizend mensen in het resort.

  Walt Disney World is in principe het hele jaar door dagelijks geopend, in de regel van negen uur 's ochtends tot acht uur 's avonds. De sluitingstijd varieert met de seizoenen, weekenden en piekdagen. Heeft u klachten over Walt Disney World? Dan kunt u deze bij de klantenservice van het bedrijf indienen.

  Aanbevelingen, klachten en tips over Walt Disney World

  Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het bedrijf Walt Disney World? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Walt Disney World op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Walt Disney World vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Walt Disney World of laat uw eigen ervaring door middel van een review over het amusementspark Walt Disney World nu achter.

  Walt Disney World
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Walt Disney World

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Walt Disney World een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Walt Disney World. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Walt Disney World actief?

  Walt Disney World is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Bijzondere Reizen, Daguitjes

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Walt Disney World gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.