ErvaringenSite

  Ervaringen Expedia

  Ongekend! Ontdek ook wat anderen vinden van expedia.be. Het is verrassend hoeveel mensen een vakantie, hotel of auto boeken via expedia.be. Het gaat om goedkope vakantie, zon vakanties, verre reizen, stedentrips, wintersport vakanties, all-inclusive vakantie, last-minute vakanties, hotel aanbieders, vliegticket aanbieders, vakantiehuis / bungalow verhuur, cruises, golf reizen, bus reizen, autoverhuur, autoverhuur aanbiedingen, autoverhuur buitenland en tal van andere verwante zaken en diensten. Het is goed om te weten dat expedia.be volop te bieden heeft en een uitgebreid aanbod van diensten kent.

  Misschien bent u ook bekend met expedia.be? Dan zou het fijn zijn als u op Expedia.be uw reactie achterlaat. U kunt hier namelijk andere mensen mee helpen om een goed beeld te krijgen van dit bedrijf. Ook is het natuurlijk fijn als u nog niet bekend bent met Expedia.be, dat u beoordelingen en reviews van anderen over dit bedrijf kunt lezen.

  Over expedia.be

  Expedia.be is een grote website waar u vliegtickets, hotels, vakantiereizen en verwante zaken kunt regelen. Ook kunt u er stedentrips, lastminutes en uw huurauto bespreken. Het is heerlijk om te zien hoe uitgebreid het aanbod is op deze site en hoe gemakkelijk u uw boeking kunt plaatsen.
  Expedia.be is deel van Expedia inc. Ze bieden zowel de zakelijke reiziger als de vakantieganger volop informatie en handige tools om op een gemakkelijke manier een vakantie te plannen, te boeken en goed voor te bereiden. Voor Belgische reizigers zijn er tal van vluchten, hotels, huurauto’s, pakketreizen en lastminute aanbiedingen waar men gebruik van kan maken. Het is erg gemakkelijk om te zoeken op de site en de juiste vakantie te boeken. Er zijn ook tal van pagina’s waar u meer informatie vindt over populaire steden.

  Wat doet expedia zoal? Nou, bijvoorbeeld een vakantie naar ijsland, bekijk het filmpje over ijsland hier!

  Over Expedia Inc

  Het moederbedrijf van Expedia is Expedia inc. Het is het grootste online reisbureau van de wereld en het is een marktleider op het gebied van zakenreizen en reizen voor particulieren. Er zijn verschillende merken van expedia.com. Denk hierbij aan hotels.com, hotwire, tripadvisor, expedia local expert en ook eLong om er een paar te noemen. Expedia is actief in veertig landen en heeft vestigingen op ieder continent, behalve in Afrika. Sinds 2005 is Expedia inc genoteerd aan de Nasdaq beurs.  Diensten van expedia.be

  Expedia.be biedt verschillende diensten aan. Ze zijn onder te brengen in de volgende hoofdgroepen:
  - Hotel
  - Vliegtickets
  - Vlucht + Hotel
  - Zonvakanties
  - Vakantiehuizen
  - Autoverhuur
  - Aanbiedingen
  - Stedentrips
  - Lastminute
  - Dichtbij

  Het is natuurlijk heerlijk om te zien wat er allemaal mogelijk is op Expedia.be. Het is de ideale plek om uw volgende vakantie op te gaan boeken. Ook is het heerlijk om te zien hoe betaalbaar alles is op deze website.
  Klachten, tips en complimenten over en voor expedia.be
  Het is goed om een klacht direct kenbaar te maken aan expedia.be. Expedia.be heeft klantenservice en klantentevredenheid hoog in het vaandel staan. Een klacht wordt daarom altijd serieus genomen en goed opgepakt. Natuurlijk kunt u ook een tip of compliment achterlaten voor expedia.be.

  Uw mening over expedia.be

  Heeft u al een keer een boeking gemaakt op expedia.be voor een stedentrip, een hotel, een weekendje weg of om een auto te huren? Dan lezen we graag uw beoordeling, mening en ervaring terug op ErvaringenSite. Het is goed om uw ervaring te delen met anderen, zodat ook zij een goed beeld krijgen van Expedia.be.
  Al vast bedankt voor het inzenden van uw mening.

  Zijn de reizen van Expedia betrouwbaar? Hoe goed zijn ze? Lees ervaringen van vakantiegangers die al geboekt hebben bij Expedia.

  Expedia
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (14)

  4.4
  36% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5.8
  Service
  rating
  3.4
  Prijs
  rating
  4.8
  Leveren
  rating
  3.8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  reis naar USA

  Vandaag, met spijt in het hart, onze reis naar de USA geannuleerd. Niettegenstaande alle negatieve verhalen en reviews over Expedia werd ik op een supervriendelijke manier geholpen door Joyce. Het is mij onmogelijk enig negatief item te vermelden. Mij hoeft je niet meer te overtuigen, mijn volgende reis boek ik sowieso opnieuw via Expedia.
  Het is makkelijker om iets negatief te verspreiden en daarom hoop ik ook dat mensen met een positieve ervaring dit ook melden.

  Door: Fam. De Vriendt08-07-2020
  NOOIT MEER!!! nog steeds na 5 maanden geen info of terugbetaling reis marbeilla,25-08-2020

  als je belt moet je meer dan 10x porberen en hang je half uur aan de lijn...om te horen is in behandeling en hoofd depot is in amerika. dus hadden we dat geweten :-(

  dany.sap@skynet.be12-11-2020

  na 8 maanden en tiental telefoons nog steeds geen voucher gekregen . schandalige klantenservice

  ZR11-01-2021

  NOOIT meer! Afzetter! Ze annuleren de reis maar betalen niets terug en verwijzen mij naar de luchtvaartmaatschappij. Ik had geboekt bij Expedia niet rechtstreeks bij de luchtvaartmaatschappij. U bent gewaarschuwd.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Veel keus in goede dealtjes

  Altijd leuk om watertandend dealtjes te zoeken hier
  Wij hebben nu een weekje Canarische Eilanden geboekt, lekker naar de zon.
  Ging soepel en we hebben besteprijsgarantie

  Door: De Jong27-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Hotelovernachting

  Schandalig....je annuleert een boeking met gratis annuleren. Na een maand nog niets teruggestort. Ze leggen het probleem bij jou neer en je moet bewijzen dat er niets gestort is.
  Houd zelf een goede administratie bij en ga in de leer bij booking.com daar weten ze hoe ze dit moeten afhandelen....meestal binnen 24 uur

  Door: Dekkers07-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Vlucht naar Praag

  Expedia is totaal onbetrouwbaar. We hebben nog steeds geen terugbetaling gekregen van een vlucht naar Praag die in maart 2020 geannuleerd werd omwille van corona. Al ontelbare keren afgescheept door de klantendienst, vandaag presteerden ze het zelfs om de telefoon gewoon af te leggen, ongelofelijk onbeschoft. Ik kan iedereen alleen maar aanraden om nooit met deze afzetters in zee te gaan.

  Door: Helga28-01-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Reis Edinburgh april (geannuleerd)

  Ik kan mij volledig aansluiten bij de slechte reviews die dit "bedrijf" op deze site krijgt. Reis naar Edinburgh geboekt in april. Uiteraard niet doorgegaan wegens Corona. Hotel netjes terugbetaald, maar op de kosten voor de vlucht (800 EUR) wachten we nog steeds. Eerst: sorry, enkel voucher. In juni klinkt het dan: u wordt terugbetaald binnen 2 maand, maar gelieve ons voordien zeker niet te contacteren, wij hebben zoveel werk! Omdat ik na al die tijd nog altijd geen geld gezien heb, heb ik opnieuw contact genomen. Blijkt dat er "vergeten" was een aanvraag bij Brussels Airlines in te dienen. Gevolg: opnieuw geduldig afwachten, deze keer... 3 maand. Bovendien: je gaat een "geschat" bedrag terugkrijgen (lees: je krijgt minder dan je effectief betaald hebt).
  Je boekt dus een "reispakket" bij Expedia, maar alle verantwoordelijkheid voor wat nadien misgaat, wordt vlotjes doorgeschoven, in dit geval naar Brussels Airlines. Nooit opnieuw...

  Door: Gunter Peeters02-09-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Adres Expedia België

  Iemand het adres van Expedia België. Nooit gehoor via geen enkel kanaal op mijn vraag om terugbetalingen van tal van geannuleerde reizen. Ga via aangetekende brief proberen en vervolgens travelcure onder de arm nemen.

  Door: Patrick De Backer30-08-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  1 nacht Amsterdam

  2 kamers geboekt, voor concert in Amsterdam.
  Door het corona virus afgelast, wou graag informeren of het mogelijk was om de kamers te annuleren. Geen gehoor via telefoon, halve dag proberen te bellen. Niets !!!! Is geen service he

  Door: Mirella Devos13-03-2020
  Robrecht29-03-2020

  En al iets vernomen van hen !

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4.5
  rating

  vlucht

  Ik heb enkel de vlucht geboekt bij expedia. Zonder overleg werd ik in een andere, lagere klasse ingeboekt (initieel zelfs zonder restitutie) en vervolgens werd ik, zonder enige vorm van overleg, op een latere vlucht ingepland waardoor 6 uur extra reistijd. Klantendienst Expedia stelt niets voor. Bijzonder bedroevende dienstverlening !

  Door: Jesse Marrannes13-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  5
  rating

  Flight tickets

  All good deals, but absolutely no assistance or proper explanation of what you need. As expat in EU I paid 900€ for my ticket flying via London and no warning was given that I had to apply for a airport transit visa. Telephonically they also didn't assist by giving me instructions on what I need and how I need to get it. Same with British Airways. I was just given a website and had to figure it out myself. Nowhere can you find any phone number or email for assistance. I will much rather pay 400€ more for my next ticket and buy from a company that know what they are doing. I am now spending already 300€ for an emergency visa appointment and application.

  Door: Lelanie21-11-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4.5
  rating

  Huur geen auto via Expedia

  Ik had in maart '19 in Daytona Beach een auto gehuurd bij Budget voor 7 dagen. Toen ik de auto ging ophalen in Daytona was er duidelijk iets mis . De persoon die me moest helpen melde me dat hij mijn reservering kwijt was op de site. Hij had nog wel een reveringsnummer op een stukje papier. Na twee zenuwachtige uren proberen en verschillende telefoons verder zei hij me dat het gelukt was . Hij wist me ook te verzekeren dat ik zeker niet dubbel zou aangerekend zou worden, hij had gelijk ik werd driedubbel aangerekend . Toen ik terug thuis kwam en erachter kwam heb ik een klacht neergelegd bij Expedia . Expedia melde me dat de klacht was doorgezet en binnen de 35 dagen iets ging horen. Toen ik na 35 dagen mailde hoe het met mijn klacht was vielen ze uit de lucht en vroegen ze wat mijn klacht was en dat terwijl ik de dossiernummer had meegestuurd . Na een paar mails om te vragen hoe het nu verder moest hoor ik helemaal niets meer. Ik zal dus nooit meer bij Expedia Boeken.

  Door: Mario 02-05-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Schending Privacy!

  Zeer slecht! Mijn man krijgt een bevestigingsms binnen op naam van Bernard Dambrine voor een boeking van 12 januari 2019 op 13 januari 2019. Hij heet echter niet zo, en zegt de boeking niet gedaan te hebben. Ook zijn de 4 laatste cijfers van de VISAkaart anders. De klantendienst kan niet bevestigen dat zij een ernstige fout hebben gemaakt en kan niet aangeven dat mijn man hier niets mee te maken heeft. Zij geven ook niet aan maatregelen te nemen om dergelijke fouten in de toekomst te vermijden. Ik kan dus momenteel de reservatie van deze persoon annuleren of volledig wijzigen!

  Door: An12-12-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  ander hotel moeten zoeken, klacht onbeantwoord

  Bij boeking via Expedia van hotel De Keizer in Waregem hadden wij reeds aangegeven dat wij zat. 14 juli pas na 20h zouden inchecken. De dag zelf heb ik via de contactlink in het reisplan nogmaals gemeld dat we pas na 20h zouden inchecken. Omdat het uiteindelijk pas 21h ging worden heb ik nogmaals een sms gestuurd naar het hotel. Toen we bij het hotel aankwamen was alles donker, maar er hing een briefje op de deur met "call me" en een gsmnr. Dezelfde nummer waar ik eerder mijn bericht naar gestuurd had. Op deze nummer kreeg ik echter geen antwoord. Langs de zijkant van het hotel was een man van Poolse origine (die gebrekkig Frans sprak) aanwezig die wist waar de eigenaar woonde. Hij is daar gaan kijken, maar de eigenaar was niet thuis. Hij is met ons binnen naar de lege balie zonder PC gegaan want de deur was blijkbaar wel open. Hij is binnen gaan kijken of hij ergens de sleutel van de kamer vond, maar hij vond niets en stelde voor om te wachten en regelmatig het gsmnr. te contacteren. Die man kwam af en toe nog eens terug kijken. Omdat we om 22h nog steeds niemand aan de lijn kregen hebben we besloten een boodschap achter te laten en een nieuw hotel in de buurt te zoeken. Dit vonden we uiteindelijk in Kortrijk, in het Ibis Styles hotel voor een prijs die ver boven ons vooropgestelde budget lag. De avond zelf hebben we dit reeds aan Expedia gemeld, ook in onze beoordeling en op maandag heb ik via de site van Expedia een klacht ingediend en de bewijsstukken bijgevoegd. Noch van het hotel, noch van Expedia hebben we sindsdien iets gehoord, maar het bedrag is wel van mijn visa gehaald. Wij verwachten hiervoor dan ook een compensatie die op zijn minst de kosten dekt van de extra boeking. Het was de eerste maal dat we via Expedia boekten en door dit negatieve voorval zal het ook de laatste maal zijn.

  Door: Cindy27-07-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Auto huren via Expedia, een nachtmerrie

  In de periode augustus boekte ik via Expedia 2 reservaties voor de huur van een wagen bij Avis. Voor de eerste reservatie wordt mij, bovenop de voucher van Expedia, voor de huur van een VW Golf 16D, die ik online betaalde een bedrag van 246 euro aangerekend (via het door Avis geblokkeerde bedrag op mijn creditcard). Zogezegd omdat ik een andere klasse wagen heb gekregen. Ik ontving een VW Golf van Avis, zoals gevraagd en zag dus geen probleem. Ik werd ook niet op de hoogte gebracht van een eventuele meerkost.
  Bij de 2de reservatie boekte ik een wagen van 23/08 tot en met 31/08 (vermelde data op voucher Expedia). Avis rekent me nu een extra dag aan omdat de voucher volgens hen niet geldig is tot 31/08, de dag waarop ik de wagen terugbracht.
  Er is dus een duidelijke mismatch tussen de reservaties op Expedia en de effectieve prijs die je betaalt bij Avis. Ik betaalde Expedia in totaal 543 euro voor de huur van 2+1 week VW Golf en in werkelijkheid kwam Avis met een extra kost van 290 euro....

  Door: Els Van den Bulck14-09-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6.5
  rating

  Schrijf zelf een review over Expedia

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Expedia een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 14 ervaringen geplaatst over Expedia. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.4 gekregen, waarbij 36% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Expedia actief?

  Expedia is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Zonvakanties & All-Inclusive, Bijzondere Reizen, Stedentrips, Wintersport Vakanties, Hotels & Huisjes, Luchtvaartmaatschappijen, Autoverhuur

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Expedia gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.