Ervaringen Lufthansa

Lees nu! Ervaringen over dit bedrijf! Lufthansa is een bedrijf uit Duitsland wat een vliegmaatschappij is en vliegt op vele bestemmingen in heel de wereld. Kijk naar de mogelijkheden en de opties om te genieten van het geven en lezen van reviews over dit bedrijf. We weten zeker, dat ook jij zult genieten van de mogelijkheden om een eerlijke mening achter te laten over Lufthansa. Je mening mag positief zijn en ook negatief. Op die manier is het immers mogelijk voor een ander om een eerlijk beeld te krijgen van een organisatie en een bedrijf als Lufthansa. Wanneer je ze al kent is het slim en goed om juist je mening over hun achter te laten op ErvaringenSite.be. Anderen kunnen dan ook een goed beeld van hun krijgen. Al vast bedankt voor het achterlaten van je positieve of negatieve review over Lufthansa.

Over Lufthansa

Lufthansa is in januari van 1926 opgericht na een fusie tussen de Deutsche Aero Lloyd en Junkers Luftverkehr. De naam was eerst Deutsche Luft Hansa Aktiengesellschaft. De naam Lufthanse is een combinatie van de woorden luft en Hansa. Het bedrijf is in 1951 gestopt. In 1953 is het weer opgericht welke de handelsnaam gekocht heeft. In 1955 heeft de DDR de naam Deutsche Lufthansa gebruikt.
Veel later werd Lufthansa een van de oprichters van Star Alliance, wat een zeer groot samenwerkingsverband is tussen luchtvaartmaatschappijen. Ze hebben nu 656 vliegtuigen en er werken 118.000 mensen bij Lufthansa.

Diensten van Lufthansa


De diensten bestaan uit:
• Lufthansa Cargo
• Lufthansa Catering, verzorgt het eten voor alle Lufthansa-vluchten
• Lufthansa Technik, verzorgen het onderhoud van de vliegtuigen
• Lufthansa Systems, produceren de IT-systemen voor deze luchtvaart
• Lufthansa Regional, een samenwerking van de diverse regionale luchtvaartmaatschappijen
• Lufthansa CityLine, een van de regionale luchtvaartmaatschappijen
• Air Dolomiti, een luchtvaartmaatschappij uit Italië
• Jade Cargo, een vrachtmaatschappij welke opgericht is door Lufthansa Cargo en Shenzhen Airlines.
• Condor, een chartermaatschappij,
• LSG Sky Chefs, de vliegtuigcateraar
• Lufthansa Flight Training, verzorgt de opleidingen van de bemanningen van de verschillende luchtvaartmaatschappijen
• Delvag, een verzekeringsmaatschappij gespecialiseerd in de luchttransporten

Klachten, tips en complimenten over Lufthansa

Ben je ontevreden over Lufthansa? Het is goed om dan een klacht in te dien. Het is mogelijk om zo een oplossing te krijgen. Hierna kun je jouw mening over Lufthansa op ErvaringenSite.be achterlaten.

Heb jij ervaring met Lufthansa?

Ben jij bekend met dit bedrijf? Laat dan ook een review achter op ErvaringenSite.be. Op die manier help je vele anderen om een goed beeld te krijgen van dit bedrijf. Ook kun je zelf je mening achter laten. Het maakt niet uit of het positief is of negatief, zo lang het maar om een eerlijke review gaat.

Tickets makkelijk boeken en relaxed vliegen? Lees ervaringen van consumenten die u voorgingen. Lees ervaringen bij ErvaringenSite.be

Lufthansa
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

7
67% Zou hier weer kopen!

Bestellen

7,4

Service

8

Prijs

6,6

Leveren

6

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Teveel geïncasseerd

Een goede service ontbreekt zeker bij Lufthansa helaas ????
Voor ons reis naar Los Angeles hebben we twee stoelen gereserveerd, even later kwamen we erachter dat we voor 3 stoelen betaald hebben! we hebben lufthansa gebeld dat ze 1 maal onterecht geïncasseerd hebben maar tevergeefs er werd ons verteld dat ze NIET BEREID zijn om ONS GELD terug te betalen!!!!!!!!!!!!!???????????????????????????? De supervisor was erg onvriendelijk en koud, vindt echt niet normaal ????????
Ik vindt het oneerlijk en gewoon diefstal!!!!!
voor ons is de eerste en de laatste x met lufthansa vliegen ????

Door: Akbari S07-08-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4

Prima vlucht geboekt

Eten kon beter maar het was een prima vlucht. Correct personeel, schappelijke prijs en alles zag er schoon en netjes uit. Geen vertraging ook.

Door: ashton28-05-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

Beenruimte beperkt

Gelukkig was het geen lange vlucht, want ik vond het behoorlijk krap zitten bij Lufthansa! Wanneer wordt dat nou eens beter, zonder dat ik hoef te verkassen naar duurdere klassen....

Verder was het cabinepersoneel wel vriendelijk en de prijs viel ook mee.

Door: Marius van L.14-05-2016
Akbari S07-08-2018

Akbari S, echt een service hebben ze helaas niet! voor ons reis naar Los Angeles hebben we twee stoelen gereserveerd, even later kwamen we erachter dat we voor 3 stoelen betaald hebben! we hebben lufthansa gebeld dat ze 1 maal onterecht geïncasseerd hebben maar tevergeefs er werd ons verteld dat ze NIET BEREID zijn om ONS GELD terug te betalen!!!!!!!!!!!!!???????????????????????????? De supervisor was erg onvriendelijk en koud, vindt echt niet normaal ???????? Ik vindt het oneerlijk en gewoon diefstal!!!!! voor ons is de eerste en de laatste x met lufthansa vliegen ???? We hebben dit bij geen een andere vliegmaatschappijen meegemaakt NOOIT! Belachelijk voor woorden zeg!

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8

Schrijf zelf een review over Lufthansa

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)