ErvaringenSite

  Ervaringen Lufthansa

  Lees nu! Ervaringen over dit bedrijf! Lufthansa is een bedrijf uit Duitsland wat een vliegmaatschappij is en vliegt op vele bestemmingen in heel de wereld. Kijk naar de mogelijkheden en de opties om te genieten van het geven en lezen van reviews over dit bedrijf. We weten zeker, dat ook jij zult genieten van de mogelijkheden om een eerlijke mening achter te laten over Lufthansa. Je mening mag positief zijn en ook negatief. Op die manier is het immers mogelijk voor een ander om een eerlijk beeld te krijgen van een organisatie en een bedrijf als Lufthansa. Wanneer je ze al kent is het slim en goed om juist je mening over hun achter te laten op ErvaringenSite. Anderen kunnen dan ook een goed beeld van hun krijgen. Al vast bedankt voor het achterlaten van je positieve of negatieve review over Lufthansa.

  Over Lufthansa

  Lufthansa is in januari van 1926 opgericht na een fusie tussen de Deutsche Aero Lloyd en Junkers Luftverkehr. De naam was eerst Deutsche Luft Hansa Aktiengesellschaft. De naam Lufthanse is een combinatie van de woorden luft en Hansa. Het bedrijf is in 1951 gestopt. In 1953 is het weer opgericht welke de handelsnaam gekocht heeft. In 1955 heeft de DDR de naam Deutsche Lufthansa gebruikt.
  Veel later werd Lufthansa een van de oprichters van Star Alliance, wat een zeer groot samenwerkingsverband is tussen luchtvaartmaatschappijen. Ze hebben nu 656 vliegtuigen en er werken 118.000 mensen bij Lufthansa.

  Flying With LUFTHANSA In All Four Classes: First Class, Business, Premium & Economy

  Diensten van Lufthansa


  De diensten bestaan uit:
  • Lufthansa Cargo
  • Lufthansa Catering, verzorgt het eten voor alle Lufthansa-vluchten
  • Lufthansa Technik, verzorgen het onderhoud van de vliegtuigen
  • Lufthansa Systems, produceren de IT-systemen voor deze luchtvaart
  • Lufthansa Regional, een samenwerking van de diverse regionale luchtvaartmaatschappijen
  • Lufthansa CityLine, een van de regionale luchtvaartmaatschappijen
  • Air Dolomiti, een luchtvaartmaatschappij uit Italië
  • Jade Cargo, een vrachtmaatschappij welke opgericht is door Lufthansa Cargo en Shenzhen Airlines.
  • Condor, een chartermaatschappij,
  • LSG Sky Chefs, de vliegtuigcateraar
  • Lufthansa Flight Training, verzorgt de opleidingen van de bemanningen van de verschillende luchtvaartmaatschappijen
  • Delvag, een verzekeringsmaatschappij gespecialiseerd in de luchttransporten

  Klachten, tips en complimenten over Lufthansa

  Ben je ontevreden over Lufthansa? Het is goed om dan een klacht in te dien. Het is mogelijk om zo een oplossing te krijgen. Hierna kun je jouw mening over Lufthansa op ErvaringenSite achterlaten.

  Heb jij ervaring met Lufthansa?

  Ben jij bekend met dit bedrijf? Laat dan ook een review achter op ErvaringenSite. Op die manier help je vele anderen om een goed beeld te krijgen van dit bedrijf. Ook kun je zelf je mening achter laten. Het maakt niet uit of het positief is of negatief, zo lang het maar om een eerlijke review gaat.

  Tickets makkelijk boeken en relaxed vliegen? Lees ervaringen van consumenten die u voorgingen. Lees ervaringen bij ErvaringenSite

  Lufthansa
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  5.8
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6
  Service
  rating
  6.6
  Prijs
  rating
  5.6
  Leveren
  rating
  5

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Beenruimte beperkt

  Gelukkig was het geen lange vlucht, want ik vond het behoorlijk krap zitten bij Lufthansa! Wanneer wordt dat nou eens beter, zonder dat ik hoef te verkassen naar duurdere klassen....

  Verder was het cabinepersoneel wel vriendelijk en de prijs viel ook mee.

  Door: Marius van L.14-05-2016
  Akbari S07-08-2018

  Akbari S, echt een service hebben ze helaas niet! voor ons reis naar Los Angeles hebben we twee stoelen gereserveerd, even later kwamen we erachter dat we voor 3 stoelen betaald hebben! we hebben lufthansa gebeld dat ze 1 maal onterecht geïncasseerd hebben maar tevergeefs er werd ons verteld dat ze NIET BEREID zijn om ONS GELD terug te betalen!!!!!!!!!!!!!???????????????????????????? De supervisor was erg onvriendelijk en koud, vindt echt niet normaal ???????? Ik vindt het oneerlijk en gewoon diefstal!!!!! voor ons is de eerste en de laatste x met lufthansa vliegen ???? We hebben dit bij geen een andere vliegmaatschappijen meegemaakt NOOIT! Belachelijk voor woorden zeg!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Prima vlucht geboekt

  Eten kon beter maar het was een prima vlucht. Correct personeel, schappelijke prijs en alles zag er schoon en netjes uit. Geen vertraging ook.

  Door: ashton28-05-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Never Lufthansa again - Cannot contact them at all!

  After booking the tickets in December 2019, Lufthansa offered the possibility to rebook the fiights when corona struck. Their website was extremely unclear on what to do, in order to be able to rebook the tickets. Therefor, I tried to contact the call centre. Man, this is pure horror! You have to call multiple times, wait for minutes (my longest waiting time was 1h23min) to get in touch with someone who does not speak your own language (in my case Dutch) and cannot provide any help as he was not informed.
  In the meantime I have called the call centre 14 times, of which I had contact 3 times where I got no info or even conflicting information. Result: my problem (rebooking the ticket to a later date) is still not solved.
  I understand these Corona times are very hard - that counts for all of us, but it is now that the good can make the difference with the bad!!
  NEVER BOOK LUFTHANSA AGAIN!!!

  Door: Jef Peetres27-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Teveel geïncasseerd

  Een goede service ontbreekt zeker bij Lufthansa helaas ????
  Voor ons reis naar Los Angeles hebben we twee stoelen gereserveerd, even later kwamen we erachter dat we voor 3 stoelen betaald hebben! we hebben lufthansa gebeld dat ze 1 maal onterecht geïncasseerd hebben maar tevergeefs er werd ons verteld dat ze NIET BEREID zijn om ONS GELD terug te betalen!!!!!!!!!!!!!???????????????????????????? De supervisor was erg onvriendelijk en koud, vindt echt niet normaal ????????
  Ik vindt het oneerlijk en gewoon diefstal!!!!!
  voor ons is de eerste en de laatste x met lufthansa vliegen ????

  Door: Akbari S07-08-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Schrijf zelf een review over Lufthansa

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Lufthansa een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 4 ervaringen geplaatst over Lufthansa. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.8 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Lufthansa actief?

  Lufthansa is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Stedentrips, Luchtvaartmaatschappijen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Lufthansa gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.