ErvaringenSite

  Ervaringen Momondo

  Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen van dit bedrijf? Momondo.be is een bedrijf welke vakanties aanbiedt. Het vergelijkt de vliegticket aanbieders en ook de hotel aanbieders. Daarnaast zijn er volop mogelijkheden voor het huren van een auto via een autoverhuur. Het is heerlijk om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn. Kies ook voor een goede aanbieding via Momondo.be. Ken je Momondo.be nog niet? Of niet zo goed? Dan is het goed en slim om de reviews op ErvaringenSite te lezen. Het is goed om te ontdekken hoe het je helpt om een beter en onafhankelijk beeld te krijgen van een bedrijf als Momondo.be. Kijk ook naar de optie om juist een beoordeling en review achter te laten om zo een ander te kunnen helpen. Bedankt alvast!

  Over momondo.be

  Met momondo.be is het mogelijk om de grenzen te verleggen. Het is mogelijk om te ontdekken wat er allemaal kan en wat er mogelijk is. Kijk naar de verschillende mogelijkheden om te zien welke mooie reien er allemaal kunt boeken. Het is een bedrijf wat in 2006 is gestart als een groep van gedreven en vakkundige ontwikkelaars uit Denemarken. De site momondo.be is gemaakt om een onafhankelijke vergelijker van vluchten te zijne n te worden. Het is een heel staaltje programmeerkunst wat achter de site schuil gaat. Het is goed en mooi om te zien wat er allemaal kan. Het is een combinatie van menselijkheid en technologie. De oprichters hebben hun IT achtergrond en het moderne theater met elkaar gemixt in combinatie met hun eigen vaardigheden en creativiteit.

  Het is goed om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn.

  Het is dus een grote reizen zoekmachine welke meer biedt dan alleen data. Het zorgt ervoor dat de hele site en reis tot leven komt. Het is mooi om te zien wat er allemaal mogelijk is.
  Uiteindelijk is het allemaal samengekomen in de site momondo.be.

  momondo – The DNA Journey

  Diensten van momondo.be

  De site momondo.be is een vergelijkingssite van verschillende vakanties, reizen en vliegtickets. Ook is het mogelijk om er een auto te huren via de autoverhuur optie. Het is goed om alle mogelijkheden te ontdekken en om zo een goede selectie te maken voor je volgende vakantie.

  Klachten, tips en complimenten over momondo.be

  Ben je ergens niet tevreden over bij momondo.be? Je hebt een klacht? Dan kun je die natuurlijk altijd indienen bij hun. Het kan via de site, per mail, per telefoon en natuurlijk ook per post. Er zijn volop mogelijkheden om te ontdekken wat er allemaal kan om de problemen uit de wereld te helpen.
  Hierna kun je natuurlijk een review achterlaten op ErvaringenSite over hoe het is opgelost!

  Heb jij ervaring met momondo.be

  Een goed bedrijf, een slecht bedrijf? Wat is het nu? Lees de reviews op onze site en wees zo goed om jouw review over dit bedrijf ook op ErvaringenSite achter te laten. Je krijgt er zeker geen spijt van.

  Betrouwbaar én goedkope vluchten bij Momondo? Lees ervaringen van klanten die u voorgingen zodat u weet of u hier met een gerust hart kunt boeken! Lees ze allemaal bij ErvaringenSite!

  Momondo
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  8.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  7
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  9

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Goedkope vliegtickets naar Italie

  Ik had eigenlijk nog nooit van Momondo gehoord, maar een vriend ried het aan.

  We waren daardoor goedkoper uit, dan we eigenlijk hadden gedacht, met de vliegtickets. Daardoor kunnen we nu meer besteden aan de vakantie daar met lekker eten enzo!

  Door: Van der Gaag07-06-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Reis vergelijken met Momondo

  Wilde mijn vriendin laatst verrassen met een weekendje weg, maar had niet al te veel te besteden. Op Momondo een aantal reizen vergeleken en dat resulteerde vervolgens in een redelijk goedkope vakantie. Het was overigens geweldig!

  Door: Robert Snijder22-04-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  Schrijf zelf een review over Momondo

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Momondo een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Momondo. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Momondo actief?

  Momondo is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Hotels & Huisjes, Luchtvaartmaatschappijen, Autoverhuur

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Momondo gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.