ErvaringenSite

  Ervaringen Luxury Escapes

  Ooit over een super de luxe vakantie nagedacht, met alles erop en eraan? Luxury Escapes biedt precies dat, ten minste dat vermelden zij op hun website. Mooie plaatjes van tropische stranden en luxe hotels. Van luxe ski resorts tot penthouses in grote steden. Wil je weten of Luxury Escapes een partij is waar je je vakantie aan kan toe vertrouwen? Dan ben je hier op onze site op het juiste adres. Hier vind je meningen, ervaringen en reviews van mensen die al op vakantie zijn gegaan met Luxury Escapes, maar ook van mensen die juist tijdens het samenstellen van een vakantie zijn afgehaakt om een bepaalde reden. Je vakantie boeken en helemaal als er veel geld mee gemoeid is wil je het liefst alleen bij een bedrijf doen waar je 100 procent vertrouwen in hebt. Wij helpen je graag bij het maken van die keuze!

  Over Luxury Escapes

  Van oorsprong een Australisch bedrijf Luxury Escapes is onderdeel van de Lux Group Limited en biedt luxe reizen aan compleet op maat gemaakt voor mensen van over de hele wereld naar luxe bestemmingen over de hele wereld. Niets is te gek of zij kunnen het regelen. Het bedrijf heeft meer dan 2 miljoen lidmaatschappen op hun website, die het bedrijf en haar aanbiedingen op de voet volgen. Luxury Escapes is lid van de IATA, (International Air Transport Association) een internationale handelsorganisatie die zowel aanspreekpunt als woordvoerder is van bijna de gehele luchtvaartindustrie. Dit zou voor de consument het vertrouwen in Luxury Escapes kunnen vergroten. Met meer dan 250 partners over de hele wereld is het netwerk dat ze hebben voor het aanbieden van de oplossing voor de specifieke wens van klant binnen handbereik.

  spontane vakantie naar griekenland met eef

  Producten van Luxury Escapes

  Het aanbod van Luxury Escapes is te groeperen in “Hotels en resorts”, Tours en Cruises” en “Huizen en Villas”. Als je denkt aan luxe dan is dat wat ze aanbieden aan de consument. Alles wat ze aanbieden zit in het hoge segment van toerisme als het gaat om comfort en service. Je betaalt veel maar ze beweren dat je er ook veel voor krijgt, onder de zogenaamde beste prijsgarantie. Wanneer je iets geboekt hebt bij Luxury Escapes dan geven ze je 7 dagen de tijd om erover na te denken. Als je om wat voor een reden dan ook het wil annuleren kan dat en krijg je je geld terug. Eenmaal geboekt, beloven ze een echte VIP behandeling, met alle bijbehorende service inbegrepen.

  Uw mening over Luxury Escapes

  Het zou fantastisch zijn als u al eens op vakantie bent geweest via Luxury Escapes. Gaat u nog een keer gebruik maken van ze voor een toekomstige reis? Zo ja, dan kan je jouw ervaringen delen met andere mensen die bijvoorbeeld nog niet helemaal overtuigd zijn om voor Luxury Escapes te kiezen. Of die juist al besloten hebben om een vakantie via Luxury Escapes te boeken, maar voor de zekerheid nog even willen lezen van anderen of dat een goed idee is. Graag horen wij uw mening over het bedrijf en horen we al uw ervaringen. Waren deze positief of negatief, in beide gevallen erg interessant en voor veel mensen de moeite waard om te lezen.

  Luxury Escapes
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Luxury Escapes

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Luxury Escapes een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Luxury Escapes. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Luxury Escapes actief?

  Luxury Escapes is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Zonvakanties & All-Inclusive, Bijzondere Reizen, Wintersport Vakanties, Hotels & Huisjes

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Luxury Escapes gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.