Luxury Escapes

Alle reviews

Luxury Escapes

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Belvilla merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Belvilla
27 reviews

Is het Belvilla, of toch ‘Belviela’? De reclames zijn inmiddels overal in België bekend, maar geldt dat ook voor het bedrijf? Zoal...

Tsjechoreizen merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Tsjechoreizen
2 reviews

Lees nu! Ervaringen van dit bedrijf? Het is goed om te zien wat anderen van een bedrijf vinden. Op die manier is het mogelijk om snel een goed beel...

La Casita merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
La Casita
12 reviews

La Casita: Ervaringen Olijfbomen zover het oog kan zien, typisch Spaanse avonden met tapas en flamenco, de comfort van een eigen huisje zonder bur...

Topic Travel merklogo voor beoordelingen van reis- en vakantie-ervaringen
Topic Travel
4 reviews

Als u op Google zoekt naar vakantiehuizen of bungalows, is het aanbod zo groot dat u eigenlijk niet meer weet waar u kijken moet. Daarnaast is het ...

Luxury Escapes

Ooit over een super de luxe vakantie nagedacht, met alles erop en eraan? Luxury Escapes biedt precies dat, ten minste dat vermelden zij op hun website. Mooie plaatjes van tropische stranden en luxe hotels. Van luxe ski resorts tot penthouses in grote steden. Wil je weten of Luxury Escapes een partij is waar je je vakantie aan kan toe vertrouwen? Dan ben je hier op onze site op het juiste adres. Hier vind je meningen, ervaringen en reviews van mensen die al op vakantie zijn gegaan met Luxury Escapes, maar ook van mensen die juist tijdens het samenstellen van een vakantie zijn afgehaakt om een bepaalde reden. Je vakantie boeken en helemaal als er veel geld mee gemoeid is wil je het liefst alleen bij een bedrijf doen waar je 100 procent vertrouwen in hebt. Wij helpen je graag bij het maken van die keuze!  

Over Luxury Escapes
Van oorsprong een Australisch bedrijf Luxury Escapes is onderdeel van de Lux Group Limited en biedt luxe reizen aan compleet op maat gemaakt voor mensen van over de hele wereld naar luxe bestemmingen over de hele wereld. Niets is te gek of zij kunnen het regelen. Het bedrijf heeft meer dan 2 miljoen lidmaatschappen op hun website, die het bedrijf en haar aanbiedingen op de voet volgen. Luxury Escapes is lid van de IATA, (International Air Transport Association) een internationale handelsorganisatie die zowel aanspreekpunt als woordvoerder is van bijna de gehele luchtvaartindustrie. Dit zou voor de consument het vertrouwen in Luxury Escapes kunnen vergroten. Met meer dan 250 partners over de hele wereld is het netwerk dat ze hebben voor het aanbieden van de oplossing voor de specifieke wens van klant binnen handbereik.

Producten van Luxury Escapes
Het aanbod van Luxury Escapes is te groeperen in “Hotels en resorts”, Tours en Cruises” en “Huizen en Villas”. Als je denkt aan luxe dan is dat wat ze aanbieden aan de consument. Alles wat ze aanbieden zit in het hoge segment van toerisme als het gaat om comfort en service. Je betaalt veel maar ze beweren dat je er ook veel voor krijgt, onder de zogenaamde beste prijsgarantie. Wanneer je iets geboekt hebt bij Luxury Escapes dan geven ze je 7 dagen de tijd om erover na te denken. Als je om wat voor een reden dan ook het wil annuleren kan dat en krijg je je geld terug. Eenmaal geboekt, beloven ze een echte VIP behandeling, met alle bijbehorende service inbegrepen.

Uw mening over Luxury Escapes
Het zou fantastisch zijn als u al eens op vakantie bent geweest via Luxury Escapes. Gaat u nog een keer gebruik maken van ze voor een toekomstige reis? Zo ja, dan kan je jouw ervaringen delen met andere mensen die bijvoorbeeld nog niet helemaal overtuigd zijn om voor Luxury Escapes te kiezen. Of die juist al besloten hebben om een vakantie via Luxury Escapes te boeken, maar voor de zekerheid nog even willen lezen van anderen of dat een goed idee is. Graag horen wij uw mening over het bedrijf en horen we al uw ervaringen. Waren deze positief of negatief, in beide gevallen erg interessant en voor veel mensen de moeite waard om te lezen.